Įkraunama...
Įkraunama...

Cukraus kiekis kraujyje

QUOTE(Tresor @ 2009 01 31, 15:17)
Nemanau,kad tai kaltas cukraus kiekis kraujyje.Gal organizmas yra nusilpes?Kokia mazakraujyste gal g.gif Reiktu geriausiai kraujo tyrima atlikti.

Su mažakraujyste turėjau reikalų vaikystėje, gali būt unsure.gif
Atsakyti
Taip, jei suvalgai ka saldaus ar isgeri, aisku kad kyla cukraus kiekis kraujyje.
Matau cia pesasi ''gydytojos'' clap.gif
Atsakyti
Šian poliklinikoj matavo - 6,3. Tai čia jau susirūpinti reik?
Šiaip reikėjo būt nevalgius, bet aš mėgstu užkandžiauti naktį blush2.gif Tai gavosi, kad valgiau 2 val. iki tyrimo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melisa Rudeniop: 17 balandžio 2009 - 08:19
QUOTE(Melisa Rudeniop @ 2009 04 17, 09:18)
Šiaip reikėjo būt nevalgius, bet aš mėgstu užkandžiauti naktį  blush2.gif Tai gavosi, kad valgiau 2 val. iki tyrimo...

Reiskia,gavosi,kad tyrimas darytas pavalgius,tada norma.Bet del visa ko reiketu pasidaryti ir nevalgius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Melisa Rudeniop @ 2009 04 17, 09:18)
Šiaip reikėjo būt nevalgius, bet aš mėgstu užkandžiauti naktį  blush2.gif Tai gavosi, kad valgiau 2 val. iki tyrimo...

Prieš atliekant cukraus kiekio tyrimą kraujyje negalima valgyti 12 valandų.O saldumynų nevartoti mažiausiai 15. Darausi cukraus kiekio tyrimą dažnai, tai ši s dalykas jau įkaltas į galvą. mirksiukas.gif
Atsakyti
O ką reiškia gliukozės tolerancijos sutrikimas?
Atsakyti
QUOTE(Brėkšta @ 2009 11 11, 21:54)
O ką reiškia gliukozės tolerancijos sutrikimas?

Kai pavartojus cukringų produktų,patiekalų gliukozės kiekis kraujyje atsistatinėja iki normos ilgiau nei turėtų.
Tam daromas gliukozės tolerancijos testas.Paimama kraujo iš piršto,nustatomas gliukozės kiekis,tada duodama išgert persotinto cukraus tirpalo (į vandenį pridėta daug daug cukraus,kad net jis nebetirpsta) tada paėmus po kelių min. vėl paimamas kraujas išpiršto ir tikrinimas gliukozės kiekis,tada vėl tikrina po valandos ir po dviejų.
Taip sužino ar yra gliukozės toleravimo sutrikimas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta1992 @ 2009 11 11, 22:59)
Kai pavartojus cukringų produktų,patiekalų gliukozės kiekis kraujyje atsistatinėja iki normos ilgiau nei turėtų.

Labai ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
pas mane 4 nevalgius.sake siandien ,kad gerai ax.gif
Atsakyti
o aš šiendien gavau atsakymus ir pas mane cukraus kiekis kraujyje 6.7 labai sunerimau.. sad.gif nes tikrai buvau ir nevalgiusi ir negėrusi. Tikiuos nieko blogo ir eisiu pati mokamai vėl kartoti tyrimo, nes pas gydytoją tik antradienį doh.gif
Atsakyti
O gal kas atsakytų - ką reiškia, jei cukraus kiekis pavalgius (šventės juk rolleyes.gif ) - 2,86? Jokių šalutinių pojūčių nėra - pasimatuota buvo šiaip sau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(456123 @ 2009 12 28, 10:53)
O gal kas atsakytų - ką reiškia, jei cukraus kiekis pavalgius (šventės juk  rolleyes.gif ) - 2,86? Jokių šalutinių pojūčių nėra - pasimatuota buvo šiaip sau  unsure.gif

Niekas nežino? g.gif

Ir dar - kur galima pasimatuoti cukraus kiekį? Skambinau į vaistinę, sakė, kad vaistinėse matuojamas tik akcijų metu, tad belieka tik poliklinika? g.gif
Atsakyti