Įkraunama...
Įkraunama...

Cukraus kiekis kraujyje

Aciu uz palaikyma... As sau kaip tik nenoriu nieko diagnozuoti... Butent todel rasiau i foruma, kad sulaukciau patarimu ir nuomoniu, nes cia nelabai turiu galimybiu su gydytojais susisiekti... Bet kai pamatavus rodo 10,9 ir siaubingai galva skauda... tai nori nenori isvados ir baime persasi.... Tikiuosi rytas bus protingesnis uz vakara... nes dabar galva tokia tuscia, nezinau nei ka galvot.... verysad.gif
Atsakyti
O kaip tu sugalvojai matuotis tą cukrų, jausdavai dar ką nors be nuovargio ir galvos skausmo?
Ir dar dėl matavimų... Kad sau nervų be reikalo negadintum, gal geriau matuok tik ryte nevalgius (ir pamiegojus bent kiek), bet tik jau ne po valgio. Po valgio tepraėjus 10 minučių ir pasimatavus turbūt visus šokas ištiktų. Stebėk tuos savo matavimus kurį laiką, jei jau negali normalių tyrimų dabar atlikti.
Ir dar aparato aprašymą gerai išstudijuok: ten turėtų būti nurodytos ir normos, ir galimos matavimo paklaidos. O kai tik galėsi, kreipkis į gydytojus... Jei nenuramins, tai bent jau tikrai žinosi, ką daryti, o ne spėliosi. Nors maistą ir dabar gali šiek tiek pasiderinti (man atrodo apie tai atskira tema yra), jei jau iš tiesų kokie sutrikimai būtų.
Na, nesinervink per anksti. 4u.gif
Atsakyti
Na siandien esu daug ramesne. CUkru sugalvojau siaip pasimatuoti, nes as priziuriu diabetika ir jam daznai reikia matuoti, tai jam budavo vis tai 12, tai 14, tai pagalvojau o kiek butu man... Ir taip prasidejo, nes kai pirma karta pamatavau (buvo si pirmadieni) gavau 8,3 mmol/L.. tada issigandau truputi, nes ir nieko nevalgius buvau.. Tada pradejau matuotis dazniau, ir visokiu rezultatu pamatydavau. O vakar matavausi praejsu pusvalandziui po valgio, ir tai nebuciau matavus, bet nezmoniskai galva skaudejo, tai idomu pasidare kas su tuo cukrum dedas... Ir gavau 10,9...

O stai siandien ryte, nieko nevalgius buvo 5,7... Tai gal nieko ir nera cia... Tiesiog pasitaikysiu maista ir save stebesiu, o kai grisiu per Kaledas nueisiu pasitikrinti pas gyd. Tada bus rami galva... smile.gif
Atsakyti
kaip neskaudės galvos, jei stresuoji. gal visai nedėl cukraus g.gif
Atsakyti
Galva man taip skauda jau apie 2 metus, o pastaruoju pusmeciu ypac... Taigi isvado visokiu galima prigalvoti.
Atsakyti
Na nepergyvenk taip baisiai,Rainiuke,nemanau,kad nuo diabeto skaudėtų galvą.Greičiau jau tai streso pasekmė ar migrena.Grįši į gimtinę ir išsitirsi,nors antro tipo diabetui požymių yra.O antsvorį turi,nes 2 tipo diabetikai dažniausiai apvalučiai.
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2006 10 25, 22:15)
man rodo ryte apie 2.4, cia gerai ar nelabai?

pas mane cukrus 2,2 as galvoju ar tai nera per mazas ir ar tai normalu...
Atsakyti
vakar tiriausi cukraus kieki kraujyje. norma sake ryte nevalgius yra iki 5,5
jei daugiau- reik pradeti rupintis...
Atsakyti
O as mielos mamytes noriu paklausti pas mano mama labai aukstas cukrus bet jis sokineja,tai sumazeja tai padideja,o as noreciau paklausti kaip reikia gyventi,ka valgyti,gal kokios arbatos ar dar kokie liaudiski patrimai kaip ji mazinti,Aciu
Atsakyti
QUOTE(jura-rura @ 2007 09 25, 14:00)
vakar tiriausi cukraus kieki kraujyje. norma sake ryte nevalgius yra iki 5,5
jei daugiau- reik pradeti rupintis...

Jei kraujas buvo imamas is pirsto. Is venos rodiklis iki 7 yra norma.
Atsakyti
Norėčiau, kad kas nors pakomentuotų smile.gif

Jeigu laiku nepavalgau pusryčių arba dieną laiku nepavalgau ir išalkstu, tai nors ir pavalgau, vakare pradeda tvinkčioti ir skaudėti galvą, pykina. Įtariu, kad čia susiję su cukraus kiekiu kraujyje?
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2009 01 31, 16:02)
Norėčiau, kad kas nors pakomentuotų smile.gif

Jeigu laiku nepavalgau pusryčių arba dieną laiku nepavalgau ir išalkstu, tai nors ir pavalgau, vakare pradeda tvinkčioti ir skaudėti galvą, pykina. Įtariu, kad čia susiję su cukraus kiekiu kraujyje?

Nemanau,kad tai kaltas cukraus kiekis kraujyje.Gal organizmas yra nusilpes?Kokia mazakraujyste gal g.gif Reiktu geriausiai kraujo tyrima atlikti.
Atsakyti