Įkraunama...
Įkraunama...

Šviesos ar Stanevičiaus mokykla?

Norejau paklaustim mamu, kodel norite keisti mokykla? Kaip supratau, jei nepatinka tik konkreti mokytoja, tai gal pradzioje galima butu pakeisti klase, ar sioje mokykloje nera geru mokytoju? Sakote, kad patalpos prastos, bet kiek as apvaiksciojau mokyklu, tai daugumoje pradiniu mokyklu su patalpomis prastai...nors tiesa sakant, as apie Sviesos pradine tikrai nieko nezinau...nu bet gal vaikai gerai ismokomi ten?
Atsakyti
QUOTE(MaSole @ 2008 02 15, 09:21)
Norejau paklaustim mamu, kodel norite keisti mokykla? Kaip supratau, jei nepatinka tik konkreti mokytoja, tai gal pradzioje galima butu pakeisti klase, ar sioje mokykloje nera geru mokytoju? Sakote, kad patalpos prastos, bet kiek as apvaiksciojau mokyklu, tai daugumoje pradiniu mokyklu su patalpomis prastai...nors tiesa sakant, as apie Sviesos pradine tikrai nieko nezinau...nu  bet gal vaikai gerai ismokomi ten?

MaSole, klases pakeitimas - keblus reikalas, visos klases uzpildytos iki kakliuko, max vaiku skaicius visur. Bandyta, daryta, sneketa...
Man visai nebutina, kad klase butu ypatingo dizaino ar panasiai, bet noretusi, kad vaikas praeitu tarp suolo ir sienos nepasisukes sonu doh.gif
Mokytojos poziris uzmusantis. Isivede metu pradzioj drausminancia priemone, kuri veike lygiai dvi savaites ir viskas. Dabar joja jai vaikai ant galvos kaip nori ir kada nori. Ramesniems neimanoma mokytis.
Maniske rytais verkia kaip nenori i mokykla. Man asmeniskai yra nenormalu, kai vaikas nenori i mokykla pirmoje klaseje.
Bandom ruosti pamokas kartu - suprantu,. kad niekas neisaiskinama. Sakau dukrai - klausk pas mokytoja kas neaisku - ji atsako, kad mokytoja jiems pasakius - as 3 kartus nekartoju blink.gif Pabandziau pati paaiskinti - kita diena dukra supykus grizo - mama mus netaip moke, mokytoja sako cia nesamone, taip daryti nereikia, nors vadovelio apacioje lygiai ta pati taisykle,, kyuria as dukrai askinau...
Va tokios tokeles...
Atsakyti
drinks_cheers.gif
QUOTE(musyte @ 2008 02 15, 11:20)
MaSole, klases pakeitimas - keblus reikalas, visos klases uzpildytos iki kakliuko, max vaiku skaicius visur. Bandyta, daryta, sneketa...
Man visai nebutina, kad klase butu ypatingo dizaino ar panasiai, bet noretusi, kad vaikas praeitu tarp suolo ir sienos nepasisukes sonu  doh.gif
Mokytojos poziris uzmusantis. Isivede metu pradzioj drausminancia priemone, kuri veike lygiai dvi savaites ir viskas. Dabar joja jai vaikai ant galvos kaip nori ir kada nori. Ramesniems neimanoma mokytis.
Maniske rytais verkia kaip nenori i mokykla. Man asmeniskai yra nenormalu, kai vaikas nenori i mokykla pirmoje klaseje.
Bandom ruosti pamokas kartu - suprantu,. kad niekas neisaiskinama. Sakau dukrai - klausk pas mokytoja kas neaisku - ji atsako, kad mokytoja jiems pasakius - as 3 kartus nekartoju  blink.gif  Pabandziau pati paaiskinti - kita diena dukra supykus grizo - mama mus netaip moke, mokytoja sako cia nesamone, taip daryti nereikia, nors vadovelio apacioje lygiai ta pati taisykle,, kyuria as dukrai askinau...
Va tokios tokeles...

CChi- chi-chi!Puiku!Bekit, bekit!Tik nesudraskykit musu mokytojos.Maniskiui bus daugiau vietos drinks_cheers.gif
Atsakyti
Teko proga pazinti Sviesos prad. m-los mok. Zalonskyte.Atrodo labai rami, svelni, gal net kiek flegmatiska.Bet siaip sudaro gero, neistampytu nervu pedagogo ivaizdi. Vat tik nezinau kaip ji ar susitvarko su vaikais:)
Atsakyti
QUOTE(svyturys @ 2008 02 15, 19:26)
drinks_cheers.gif
CChi- chi-chi!Puiku!Bekit, bekit!Tik nesudraskykit musu mokytojos.Maniskiui bus daugiau vietos drinks_cheers.gif

kiekvienas is musu turi savo nuomone. nematau reikalo ironizuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilva @ 2008 02 08, 10:59)
(arminencija @ 2007 09 03, 14:49)
Labai gera mokykla, labai nuostabi mokytoja Danutė Jakubienene, mano sunus baige sioje mokykloje 4 klases, igijo stiprius mokymosi pagrindus ir dabar nors jis jau yra  aštuntokas, gerai toliau mokinasi ir sia mokykla labai nuosirdziai ir maloniai prisimename.

Maniske irgi mokosi pas Jokubeniene thumbup.gif Reikli, mokanti prieit prie vaiko, jau pas ja neprasmuksi neatsiskaites thumbup.gif Organizuoja ekskursijas, isvykas, konkursus. Moko but elementariai kulturingais, na zodziu uzsiima ne tik pamokom, bet ir siaip padeda gyvenimiskos patirties labirintuose susiorientuoti jiems. Vaikai ja myli, nors kartais, aisku, grizta ir sako "aj durna ta mokytoja", bet kai papasakoja, tai supranti, kad ne mokytojoje esme lotuliukas.gif Be abejo, kaip ir kiekvienas zmogus turi trukumu- buna uzrekia, buna pavadina kaip nors, man dar nepatinka, kad daznai vaikams skundziasi savo sveikata, nors ji is tiesu gal nera labai stipri, bet ji taip jais manuipuliuoja. Islankiusi daug psichologijos kursu, todel labai gerai moka elgtis su vaikais ir ju tevais. Bet man svarbu paruosimas ir tai, kad vaikas ja myli. Dar jei tevai domisi savo vaiku, tai ji tikrai negaili savo laiko ir kalbasi su jais. Zinau padejo paties ne vieniems tevams susitvarkyti su problematisku vaiku (cia musu klaseje).
Nezinau kiek tiesos, bet yra kalbu, kad kitais metais ji nebedirbs (eis i privacia, ar del sveikatos)
Atsakyti
Mamos, kurios sprendzia klausima, Sviesos ar Staneviciaus mokykla, galiu drasiai rekomenduoti Sviesos. Pati joje mokiausi, pas puikia mokytoja Laima Skendeliene ir savo vaika zadu pas ja leisti, nes zinau , kad tikrai nenusivilsiu. Mokykloje yra ir kita mokytoja Dziuginta Paviliauskaite, kuri irgi yra gera, bet pas ja leisciau tik tuo atveju, jei nepavyktu pas mokytoja Laima. Mokytoja puikiai ismoke visa musu laida, buvo reikli, atsakinga, visada geranoriska, jei vaikas, ko nors nesupranta, tai ji visada paaiskina, net jei vaikas sako kad jis vistiek nesupranta, mokytoja turi kantrybes ir stengiasi jam paiskinti. Zinau,kad mano sunelis bus gerai paruostas ir skaityti ir skaiciuoti ir elementarios kulturos.
Atsakyti
Mano vaikai mokosi S.Staneviciaus vidurineje mokykloje. Tikrai nieko blogo negaleciau pasakyti. Is pradiniu klasiu mokytojas galiu parekomenduoti su pilna atsakomybe - Nijole Bubeniene, Rasa Bakutiene. Sios mokytojos tikrai dirba is pasaukimo, su didele meile ir antros mamos vaikams. Vaikai iki siol laksto pas jas ir mes susitike siltai bendraujam. Na su maziausio mokytoja kiek kitaip. Pakalbesiu kaip baigs pradine mokykla smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Austeja1 @ 2008 03 01, 19:33)
Mamos, kurios sprendzia klausima, Sviesos ar Staneviciaus mokykla, galiu drasiai rekomenduoti Sviesos. Pati joje mokiausi, pas puikia mokytoja Laima Skendeliene ir savo vaika zadu pas ja leisti, nes zinau , kad tikrai nenusivilsiu. Mokykloje yra ir kita mokytoja Dziuginta Paviliauskaite, kuri irgi yra gera, bet pas ja leisciau tik tuo atveju, jei nepavyktu pas mokytoja Laima. Mokytoja puikiai ismoke visa musu laida, buvo reikli, atsakinga, visada geranoriska, jei vaikas, ko nors nesupranta, tai ji visada paaiskina, net jei vaikas sako kad jis vistiek nesupranta, mokytoja turi kantrybes ir stengiasi jam paiskinti. Zinau,kad mano sunelis bus gerai paruostas ir skaityti ir skaiciuoti ir elementarios kulturos.

Kai kurios mamos rašė, kad yra atvirkščiai...kažkaip kvepia čia solidarumu ax.gif
Atsakyti
Nesakau, kad Staneviciaus mokykla yra bloga ir pan., tiesiog sakau, tai, ka zinau. O del to, kad kitos mamos mano kitaip, tai cia savaime suprantama juk kiek zmoniu tiek nuomoniu. As pasakiau savo nuomone, kuri mano manymu yra teisinga, nes tai ka sakiau, ta tikrai zinau. Visada atsiranda tokiu kurie nesutinka, su kazkieno mintimis. smile.gif
Atsakyti
Mamos,o gal kuri nors tiksliai zino,kurios mokytojos siemet pirmokus ima?
Atsakyti
Kiek žinau šiemet pirmokų mokytojos bus Sagatienė, Bubėnienė, Abromavičienė ir Mališauskienė.
Atsakyti