QUOTE(Chloe @ 2007 11 28, 17:03)
O kurią iš dviejų dirbančių pediatrių rekomenduosite?
Gal kas buvo ir pas Budrienę ir pas Čekuolienę ir gali parašyti kuri gydytoja paliko geresnį įspūdį?
Gal kas buvo ir pas Budrienę ir pas Čekuolienę ir gali parašyti kuri gydytoja paliko geresnį įspūdį?
QUOTE(Dovidenija @ 2008 09 06, 20:59)
Sveiki,
Mano vaiko gydytoja yra L.Budriene. Gydytoja tikrai nebloga, atsakinga ir pan. Priekaistu jai neturiu. Bet problema yra ta, kad mano vaikas paskutiniu metu ja pamates puola i isterika ir visiskai jos neprisileidzia. Nors atrodo nieko ji jam blogo ir nepadare Todel labai rimtai galvoju pakeisti gydytoja arba net gydymo istaiga, nes siuo metu jau gyvenam Pilaitej. Gal kas nors galit parekomenduoti kita vaiku gydytoja siame centre, isskyrus Pancereva. Man ji nelabai patiko. Teko pas ja lankytis, kai Budriene atostogavo.
Is anksto aciu
Jeigu dar aktualu, galėčiau parekomenduoti Čekuolienę . Buvome prisirašę pas Budrienę, gal ir smagi, šneki moteriškė, bet kažkas mums vis "nelipdavo", tokia lyg skubanti atrodydavo, kartais tik paklausdavo, ar gerklė vaikui neparaudusi, bet nepažiūrėdavo (suprantu, kad, kai laiko nėra, norisi kažko "nedadaryti", bet mama savo vaikui irgi ne kasdien į gerklę lenda pažiūrėti...), na ir dar kelios tokios smulkmenėlės, kurios bendrą vaizdą gadino. Dabar esame pas Čekuolienę, tokių smulkmenėlių nepasitaiko ir esam patenkinti (tikiuosi, ir liksim...).Mano vaiko gydytoja yra L.Budriene. Gydytoja tikrai nebloga, atsakinga ir pan. Priekaistu jai neturiu. Bet problema yra ta, kad mano vaikas paskutiniu metu ja pamates puola i isterika ir visiskai jos neprisileidzia. Nors atrodo nieko ji jam blogo ir nepadare Todel labai rimtai galvoju pakeisti gydytoja arba net gydymo istaiga, nes siuo metu jau gyvenam Pilaitej. Gal kas nors galit parekomenduoti kita vaiku gydytoja siame centre, isskyrus Pancereva. Man ji nelabai patiko. Teko pas ja lankytis, kai Budriene atostogavo.
Is anksto aciu
Gal ir nelabai smagu keisti gydytoją ar kabinėtis, jei kažkas "nelimpa", bet, mano manymu, jeigu yra galimybė rinktis geresnį - kodėl gi ne...