Man sioje klinikoje daug kas patinka. Pvz. man patinka mano ir vyro gydytojai, vaiko kardiologe kuri mus tikrino, ir ortopedas ir okuliste. As tiesiog nusivyliau, pacia gydytoja Budriene.
Deje, bet ir man teko nusivilti gydytoja Budriene. Is pradziu ji pasirode gera, kvalifikuota, bet kuo dazniau vaikas pradejo sirgti, tuo daugiau joje matau nenoro arba nezinojimo kaip dirbti... Mes po eiliniu gydymu antibiotikais serijos galiausiai taip nusilpninom organizma, kad finale eilini karta susirgus atsidureme ligonineje. O kad butu gydytoja pasakiusi, kad kas menesi negalima gerti atibiotiku, bet ne, kas kart pas ja apsilankius buvo israsomi vis tie patys, ir vis tas pats hemoteopatinis vaistas UMCALOR. Man dabar kyla minciu pakeisti gydytoja. Budriene turi daug pacientu, ju nespeja visu isklausyti, isigilinti i aplinkybes ar tyrimu rezultatus, todel pas ja pacientai eina kaip "konvejeriu"
Konsultavausi pas kita gydytoja del vaiko ligu ir tai ka isgirdau, manau turejau jau susiproteti pati seniai, o pas Budriene visi apsilankymai baigdavosi minetu UMCALORU ir antibiotikais, arba siuntimu kur nors toliau...
Cia tik mano patirtis ir nuomone, gal su kitais pacientais ji yra kitaip, nezinau.