Įkraunama...
Įkraunama...

Pediatrai Vilniaus sveikatos namuose

Sveiki,

siuo metu ieskau vaikams poliklinikos. esam prisiregistrave, taciau man netinka tam tikri niuansai tame kabinete. Principas tas pats: individuali imone ar uab ir gauna finansavima is LK.

ar siuose sveikatos namuose:
- galima issikviesti gyd. i namus sergant maziems vaikuciams?
- jei taip, per kiek laiko atvaziuoja?
- jei uzsirasai tam tikram laikui ir atejus pas gydytoja laiku su vaikais, reikia laukti iki pusvalandzio?
- ar sveiki ir ligoti vaikai sedi ten pat ir laukia gydytojo vizito?
- ar nera taip, kad pacienttu turite "prisieme" daugiau, nei galite realiai dirbti?

man yra nesuvokiama, kai mazame koridoriuje sedi 3-4 vaikai, 2 ar 3 is ju serga ir jie pries tave "ikisti", o tu atejes savo laiko su sveiku vaiku/-ais lauki kartu kad profilaktiskai pasitikrintum.

kitas momentas: per pora metu pirma karta kreipiausi i ta kabineta, nes noriu parodyti 4 para karsciuojanti vaika....sesutes atsakymas - mes neturim vietos, visi laikai uzimti doh.gif na, bet as ne is tu kuri padedu rageli, issireikalvau savo. taip kad nenoriu persirasiusi "mustis" del man priklausanciu dalyku. prasau, suprasti teisingai, bet man kaip mokanciai mokescius yra nesuvokiama, kad as turiu dantim ir nagais ardytis del savo vaiku sveikatos.

tikiuosi, saziningo ir atviro atsakymo, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2010 04 19, 10:07)
Sveiki,

siuo metu ieskau vaikams poliklinikos. esam prisiregistrave, taciau man netinka tam tikri niuansai tame kabinete. Principas tas pats: individuali imone ar uab ir gauna finansavima is LK.

ar siuose sveikatos namuose:
- galima issikviesti gyd. i namus sergant maziems vaikuciams?
- jei taip, per kiek laiko atvaziuoja?
- jei uzsirasai tam tikram laikui ir atejus pas gydytoja laiku su vaikais, reikia laukti iki pusvalandzio?
- ar sveiki ir ligoti vaikai sedi ten pat ir laukia gydytojo vizito?
- ar nera taip, kad pacienttu turite "prisieme" daugiau, nei galite realiai dirbti?

man yra nesuvokiama, kai mazame koridoriuje sedi 3-4 vaikai, 2 ar 3 is ju serga ir jie pries tave "ikisti", o tu atejes savo laiko su sveiku vaiku/-ais lauki kartu kad profilaktiskai pasitikrintum.

kitas momentas: per pora metu pirma karta kreipiausi i ta kabineta, nes noriu parodyti  4 para karsciuojanti vaika....sesutes atsakymas - mes neturim vietos, visi laikai uzimti  doh.gif  na, bet as ne is tu kuri padedu rageli, issireikalvau savo. taip kad nenoriu persirasiusi "mustis" del man priklausanciu dalyku. prasau, suprasti teisingai, bet man kaip mokanciai mokescius yra nesuvokiama, kad as turiu dantim ir nagais ardytis del savo vaiku sveikatos.

tikiuosi, saziningo ir atviro atsakymo, aciu  4u.gif

Laba diena,

Deja, mes nesugebesime suteikti Jums reikalingu paslaugu. Siulome rinktis Baltijos amerikos klinika arba Medicinos diagnostikos centra. Musu orientacija - vidutines ir aukstesnes pajamas uzdirbantis Lietuvos gyventojas, galintis sveikatos prieziurai per menesi skirti iki 200 Lt. Jusu isvardintiems poreikiams pateinktinti Jums reiketu skirti iki 500 Lt/men., taciau, kadangi mes i tokius ypac reiklius pacientus nesiorientuojam, neturime reikiamos infastrukturos tokiems aukstiems reikalavimams tenkinti.

Tiesa, tiek BAK tiek MDC taip pat neturi atkiru laukiamuju sveikiems ir sergantiems pacientams.

Pagarbiai,
Paulius, VSN.
Atsakyti
Sveiki, Pauliau,

mano poreikiai yra ZMOGISKUMO RIBOSE ir jie nekainuoja ne daugiau 200 lt nei apie kuriuos Jus cia kalbate (beje, uz ka Jus juos norite imti, uz kokias paslaugas g.gif )

- pries gerus 25m. valstybinese poliklinikose buvo sveiku vaiku dienos (ar kaip jos ten vadinosi), kai ateidavo tik sveiki vaikai pasitikrint sveikatele.
- pries tuos pacius 25 m. taip pat savo apylinkes gydytoja buvo galima issikviesti i namus.
- net ir siandien kai kurie kabinetai parupina, kad sveiki vaikiukai nueitu palaukti i kita kabinete, kad nesedetu su serganciais. jei jau taip nutinka, kad atejus savo laiku, tenka laukti ilgiau nei 10-15 min.

mano tevam tai papildomai nekainavo. kodel panaikintos tokios galimybes, t.y. elementari pagarba pacientui? ir prie ko cia BAK ar kitos ale prabangios gydymo istaigos??? manau, kad viskas atsiremia i geranoriskuma ir bandyma padaryt kazka paciento labui. tada negaila bus ir 200 lt, pavadinkim, abonementini mokesti sumoketu uz 2 vaikus. manau, kad tiek pinigeliu turetu uztekti ir vizitams pas mazuosius ligoniukus. esant reikalui, juk galima primoketi (proto ribose). bet jei Jus nesate kazkuom geresni, isskirtinesni nei eiline poliklinika ar tipo privati poliklinika, tai uz ka jums moketi g.gif

QUOTE(pauliusk @ 2010 04 22, 13:35)
Laba diena,

Deja, mes nesugebesime suteikti Jums reikalingu paslaugu. Siulome rinktis Baltijos amerikos klinika arba Medicinos diagnostikos centra. Musu orientacija - vidutines ir aukstesnes pajamas uzdirbantis Lietuvos gyventojas, galintis sveikatos prieziurai per menesi skirti iki 200 Lt. Jusu isvardintiems poreikiams pateinktinti Jums reiketu skirti iki 500 Lt/men., taciau, kadangi mes i tokius ypac reiklius pacientus nesiorientuojam, neturime reikiamos infastrukturos tokiems aukstiems reikalavimams tenkinti.

Tiesa, tiek BAK tiek MDC taip pat neturi atkiru laukiamuju sveikiems ir sergantiems pacientams.

Pagarbiai,
Paulius, VSN.

Atsakyti
Sveiki, noriu persirasyt i sia klinika pati, gal galit parekomenduot seimos gydytoja?
Atsakyti
sveiki, kiek skaiciau atsiliepimu apie gydytoja L. Budriene, tai nelabai suprantu kodel ji tokia gera, man ji paskutiniu laiku visai nebepatinka. Viska paciai reikia klausti, prasyti, kad vaika pasvertu, pamatuotu, vis laksto ir jokios naudos, iseini su daugybe neatsakytu klausimu ax.gif Kai mano vyresnelis labai mazai sirgo, tai mes gal keleta kartu pas sia gydytoja buvom, gal ir neuzkliuvo, bet dabar, kai tenka su mazuoju dazniau lankytis, tai man si gydytoja visai nepatinka. Greiciausiai keisime gydytoja, nes daugiau nelabai norisi ten lankytis
Atsakyti
QUOTE(gab10 @ 2010 05 14, 13:06)
sveiki, kiek skaiciau atsiliepimu apie gydytoja L. Budriene, tai nelabai suprantu kodel ji tokia gera, man ji paskutiniu laiku visai nebepatinka. Viska paciai reikia klausti, prasyti, kad vaika pasvertu, pamatuotu, vis laksto ir jokios naudos, iseini su daugybe neatsakytu klausimu ax.gif Kai mano vyresnelis labai mazai sirgo, tai mes gal keleta kartu pas sia gydytoja buvom, gal ir neuzkliuvo, bet dabar, kai tenka su mazuoju dazniau lankytis, tai man si gydytoja visai nepatinka. Greiciausiai keisime gydytoja, nes daugiau nelabai norisi ten lankytis

Pritariu Jums!Nematau kur jos tas gerumas g.gif Gal,kad vaiksto isisiepusi ir kalbina meiliai vaikucius?Teko ir mums ne karta pas ja lankytis,nieko nuosekliai nepasake.Man labai patiko gydytoja Rudzioniene.
Atsakyti
Sveiki,
Siandien suzinojau,kad gyd.Budriene isejo is VSN. Domina kaip kitos mamytes ar persiraset pas kita ar likot pas ta gyd.,kuriai liko visi gyd.Budrienes pacientai g.gif
Nes tos naujos gyd.nepazistu ax.gif Seimos gydytoja Loreta ..... pav.neatsimenu. Gal kas turi,kokiu atsiliepimu apie sia gydytoja mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki, mes irgi buvom pas Budrienę, dabar jos pacientus perima Loreta Bendikienė, šiuo metu ji atostogauja. Mano vaikai labai nori, kad eitume paskui Budrienę, tad keliausim mes turbūt į Karoliniškių polikliniką biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,

kokie jusu, mamytes, atsiliepimai apie pediatre I.Butiene?
Atsakyti
Laba diena,
norėčiau sužinoti, ar pas prof. Valiulį pakartotinės konsultacijos kainuoja tiek pat, kiek pirmoji, ar yra kažkokios nuolaidos? g.gif
Atsakyti
Aš labai noriu pasidžiaugti sveikatos namų poelgiu. Lankomės čia jau daugiau nei 5 metus. Priežiūra esam labai patenkinti, mokėjom tik už kelias papildomas konsultacijas ir sudėtingesnius tyrimus.
Tačiau paskutiniu nutikimu buvau labai nustebinta:

Vizitui pas gydytoją visada registruoju internetu, kadangi duktė jau kosėja savaitę, turim astmos diagnozę, nutariau užregistruoti. Laisvų nemokamų vietų buvo tik po 10d. Į komentaro langelį įrašiau "kosulys" Paėmiau ir užregistravau, galvojau, jeigu pablogės labai, skambinsiu, prašysiu priimti.
Ką jūs manot, po keliolikos minučių sulaukiau skambučio iš VSN su pasiteiravimu, gal reikėtų jus užregistruoti ankstesniam nemokamam laikui, nes kosulys ne juokai? Buvau labai maloniai nustebinta, kad šitaip geranoriškai buvo sureaguota.

Aišku, visokių atsitikimų būna visur, bet labai ačiū ir manau, kad toks rūpestingumas turėtų būti labai vertinamas. Visas šis nutikimas vyko penktadienio vakare, ne darbo metu.

Sėkmės Jums!
Atsakyti
QUOTE(LOOONDA @ 2010 05 25, 07:55)
Pritariu Jums!Nematau kur jos tas gerumas g.gif Gal,kad vaiksto isisiepusi ir kalbina meiliai vaikucius?Teko ir mums ne karta pas ja lankytis,nieko nuosekliai nepasake.Man labai patiko gydytoja Rudzioniene.

Mes dabar taip pat lankomes pas gydytoja Rudzioniene, zinot super gydytoja thumbup.gif , tik geriausi atsiliepimai
Atsakyti