Įkraunama...
Įkraunama...

Preparatai lieknėjimui

o aš papildų nenaudoju, nes jais netikiu- paskui kilai tik žiūrėk, kaip grįžta. darausi masažo kursus ir tepu gerai veikiančiom priemonėm- stangrinančiom ir liekninančiom (draugė parekomendavo superines). va ir viskas. vienas kitas mėnuo ir jau mažesnės kelnės tinka;)
Atsakyti
QUOTE(jurgute91 @ 2012 11 17, 23:35)
užmačiau nete. gal kuri esat bandžiusi?
PRANCŪZIŠKA GREITO LIEKNĖJIMO PROGRAMA. Liekninanti ir detoksikuojanti kopūstų sriuba. 5 kg per 5 dienas

As bandziau, tikrai efektyvu, bet deje laikinas dalykas, grizus prie iprastines mitybos kg irgi sugrizo. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nulakuota @ 2012 12 19, 13:08)
o aš papildų nenaudoju, nes jais netikiu- paskui kilai tik žiūrėk, kaip grįžta. darausi masažo kursus ir tepu gerai veikiančiom priemonėm- stangrinančiom ir liekninančiom (draugė parekomendavo superines). va ir viskas. vienas kitas mėnuo ir jau mažesnės kelnės tinka;)

o tai gal ir su mumis pasidalinsite, kurios tos superinės liekninančios ir stangrinančios? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šiandien naršydama po internetą , radau kaip Pugačiova numetė svorį.
http://blogi-tut.com/star_diet_ugol/
jinai metė pagal SLENDER programą, gak kas žinote plačiau apie ją?
http://vsyadieta.com/
Atsakyti
QUOTE(morka222 @ 2012 12 19, 23:05)
As bandziau, tikrai efektyvu, bet deje laikinas dalykas, grizus prie iprastines mitybos kg irgi sugrizo. verysad.gif

O ką reiškia "gryžus prie įprastinės mitybos"? Aš prieš du metus ėmiausi tvarkytis savo gėdos, svėriau 105 kg, per 4 mėn atsikračiau 20 kg ir jau beveik du metai mano svoris stabiliai svyruoja 82-84 kg, bet aš negrįžau prie man ankščiau "įprastos mitybos", dabar mano "įprasta mityba" kitokia, bet taip pat skani, soti tik nepalyginamai naudingesnė mano organizmui nei tai buvo tada smile.gif. Be to ir noras sportuoti atsirado.
Labai svarbu suvokti kodėl mes apaugame riebaliukais ir ko reikia, kad nereikalingi riebalai nutirptų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kitokstetis: 03 sausio 2013 - 12:01
Gal kas bande Fit Line produkcija?
Kaina 800lt menesiui doh.gif zada aukso kalnus biggrin.gif -15kg per menesi ir jokios sudrebusios odos.
Kaina didele, bus labai gaila jei nesuveiks verysad.gif bijau ryztis
Atsakyti
QUOTE(musik @ 2013 01 05, 17:15)
Gal kas bande Fit Line produkcija?
Kaina 800lt menesiui  doh.gif  zada aukso kalnus  biggrin.gif  -15kg per menesi ir jokios sudrebusios odos.
Kaina didele, bus labai gaila jei nesuveiks  verysad.gif  bijau ryztis

Geriau apie Energy Diet HD mitybą pasiskaitykite, ir soti būsite, ir energijos turėsite ir organizmo nealinsite ir jaunystę pailginsite ir apskritai - sveikai maitinsitės smile.gif. Ir pigiau gerokai. Išbandyta ir toliau, jau du metai, tai valgome.
Atsakyti
QUOTE(kitokstetis @ 2013 01 05, 20:31)
Geriau apie Energy Diet HD mitybą pasiskaitykite, ir soti būsite, ir energijos turėsite ir organizmo nealinsite ir jaunystę pailginsite ir apskritai - sveikai maitinsitės smile.gif. Ir pigiau gerokai. Išbandyta ir toliau, jau du metai, tai valgome.

Siaip laukiu konkretaus atsakymo i uzduota klausima ax.gif Nesiulykit prasom kitu variantu 4u.gif
Atsakyti
gal kas bandėt garcinijos preparatus?
aš naudoju tokį:
user posted image

tiesa, dar tik dvi savaites, tai pokyčių nelabai matos smile.gif
Atsakyti
As savo figura tai nesiskundziu biggrin.gif , viskas gerai pas mane, tik vat vyrui reikia numesti kokiu nors 10-15kg. Ieskojau daug info apie papildus, nes kiti budai netinka. Radau Skinny Fiber, pagal sudeti tai naturalus preparatas, stai cia galima paziureti http://www.skinnybod...belLargeNew.jpg
Tad uzsakiau, lauksime siuntos. smile.gif
Atsakyti
Isbandziau Cansui, poto tik pasidomejau sudetim ir nusterau: ""Dėl jo ryšio su širdies ir kraujagyslių sutrikimais ir insultais sibutraminas buvo uždraustas. Savo struktūra šis papildas primena amfetaminą" velniava biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(viola**** @ 2013 02 23, 13:25)
As savo figura tai nesiskundziu  biggrin.gif , viskas gerai pas mane, tik vat vyrui reikia numesti kokiu nors 10-15kg. Ieskojau daug info apie papildus, nes kiti budai netinka. Radau Skinny Fiber, pagal sudeti tai naturalus preparatas, stai cia galima paziureti http://www.skinnybod...belLargeNew.jpg
Tad uzsakiau, lauksime siuntos. smile.gif

Kokia kaina?
Parašykit įspūdžius paskui...
aš pati ieškau kažko veiksmingo,bet kad nekenktų sveikatai.
man reikėtų pamesti 10 kg.
verysad.gif
Atsakyti