Įkraunama...
Įkraunama...

Preparatai lieknėjimui

QUOTE(point @ 2012 10 13, 18:51)
Tai cia pusei stiklines vandens? O ruosdavote kasdien sviezia, ar pasidarete didesni kieki kelioms dienoms ax.gif

Kasdien sviezia, nes si daikta reikia laikyti termose ir gerti silta, nes kai jau atsalo, labai imbieras degina, o kol siltas nesijaucia jo, tik tada cesnako kvapas viska permusa doh.gif .
As sakiau darsysiu karta per savaite po viena tokia diena.
Atsakyti
Tai tik stiklyne vandens? bigsmile.gif
Atsakyti
kas tas v.s.? Nesupratau 40 v.s. medaus..... Cia kaip?
Atsakyti
QUOTE(keturiolika @ 2012 10 14, 18:27)
kas tas v.s.? Nesupratau 40 v.s. medaus..... Cia kaip?

Atsiprasau 40 valgomu saukstu vandens.
Atsakyti
QUOTE(rutyte11 @ 2012 10 14, 19:33)
Atsiprasau 40 valgomu saukstu vandens.

o ta diena kai geriat si misinuka valgot iprastai ar kazka specialaus ar is vis nevalgot?
Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2012 10 14, 21:17)
o ta diena kai geriat si misinuka valgot iprastai ar kazka specialaus ar is vis nevalgot?

Valgiau iprasta maista, tik beproto gerti norejos, vien darbe budama isgeriau 3 l vandens smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutyte11 @ 2012 10 15, 07:57)
Valgiau iprasta maista, tik beproto gerti norejos, vien darbe budama isgeriau 3 l vandens smile.gif

Sveiki, o kaip svoris? Neatsistatė?
Atsakyti
As gi sakiau kad brudas, uztat ir geriau po arbatini saukteli ax.gif Svoris kol kas netasistate, rytoj manes ir laukia kankinimosi diena, bet ko del grozio nepadarysi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šiandien išbandžiau ir aš smile.gif . Nu ka, įsoūd-iai tokie: bjauru doh.gif (bet ką darysi), valgyt visai nesinori, visiškai užmuša man apetita (valgau ti iš įpročio, kad atėjo metas), gal, kad burnoj nuolat česnako skonis, valyk nevalius dantis doh.gif . Dar bandysiu gerti kelias dienas, stebėsiu pokyčius:)
Atsakyti
Na mergaites man labai idomu kiek jus svorio numesit, as vakar ir atsikankinau, man tik be proto daug norisi gerti, o kaip jums?
Atsakyti
2 Dienų rezultatai biggrin.gif : nimesta kg 0 biggrin.gif . Taigi svoriui įtakos jokios, bet rudeniui priešgripinis receptukas neblogas biggrin.gif
Atsakyti
pas man pilvas apkrito biskis,beeeeet... Kita diena tik ir sugebejau pora sauksteliu isgert-dega viskas vidui ir slykstu bais schmoll.gif Nu jo,kvapas tai rolleyes.gif Bet man cesnakai patinka biggrin.gif Ir zinokit,valgyt tikrai nieko nenorejau,da ir negalejau iNdet burnon lotuliukas.gif Na ir to viso pasekmes-mete visus mano kilogramus is vieno sono-i kita doh.gif biggrin.gif Silpna buvo. Tai ir meciau as sita reikala. ax.gif
Dar gi protinguole,ne smilkinau,o sutryniau cesnaka(nu kad fefektas didesnis butu,ir koncentracija tongue.gif )tai te tau- blink.gif
Atsakyti