as tai irgi su Jumis sutinku. pvz man limuzinai labai nuvalkiotai atrodo.
Per savo vestuves vaziavau su Caika. Liuks masinukas..Su juo tik didziausi ponai anais laikais vazinejo, o ta kur mes vaziavom, buvo skirta Garbaciovui, kai jis i Lietuva atvaziuodavo:))))))
nu zodziu faina masinyte ir nera ko lygintis jokiems limuzinams:)
Per savo vestuves vaziavau su Caika. Liuks masinukas..Su juo tik didziausi ponai anais laikais vazinejo, o ta kur mes vaziavom, buvo skirta Garbaciovui, kai jis i Lietuva atvaziuodavo:))))))
nu zodziu faina masinyte ir nera ko lygintis jokiems limuzinams:)
mes vaziuosim su Volga maniskio draugas turi visiskai atrestauruota. bet ne ta paprasta, o taip vadinama 21. kuri i Pobeda panasi. tai nieko nekainuos. o seses vienas pazistamas taip pat turi Volga atnaujinta. gal pavyks susitart ir paskolins masinyte liudininkams mano sesute kaip tik liudininke bus. ot butu faina
QUOTE(kvietkas @ 2005 04 02, 16:29)
mes vaziuosim su Volga maniskio draugas turi visiskai atrestauruota. bet ne ta paprasta, o taip vadinama 21. kuri i Pobeda panasi. tai nieko nekainuos. o seses vienas pazistamas taip pat turi Volga atnaujinta. gal pavyks susitart ir paskolins masinyte liudininkams mano sesute kaip tik liudininke bus. ot butu faina
matyt tikrai nežinai su kuo važiuosi jei manai, kad volga į Pobedą panaši.
Nu bet svarbu patinka volga
čia va taip Pobeda atrodo:
o taip volga:
Tai kaip suzinoti kontaktus. Labai noreciau sia VOLGUTE uzsisaky ti
Mes rinksimes kazka panasaus, norisi kazko ispudingesnio...Esu nusiziurejus netgi kabrioleta, senuka toki raudona, turetu atrodyti , o jei dar nuometas plevesuotu... Na bet manau reikes apsistoti ties masina su stogu, nes maza kas...
"Rodiklis" dar nuomoja. Visos mašinos Kaune, bet važiuoja į bet kurią Lietuvos vietą.
http://www_rodiklis_...e=tautomobiliai
dėl volgų nuomos dar galima susitarti ir Retromobile klube: info@retromobile.lt
http://www_rodiklis_...e=tautomobiliai
dėl volgų nuomos dar galima susitarti ir Retromobile klube: info@retromobile.lt
Žinau volgos kaina, tačiau norėjau paklausti o jeigu jos mums reikia tik 4 val, o ne visai dienai ar kaina galima būtų sumažinti...
Nieko nera ispudingesnio ir idomesnio kaip netradicinis transportas.
QUOTE(Linciukinas @ 2006 05 21, 19:28)
Nieko nera ispudingesnio ir idomesnio kaip netradicinis transportas.
pritariu