Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviu transportas - Volga

QUOTE(100% @ 2008 02 29, 12:17)
Kokia gi cia reklama - masinos su rusiskais numeriais ar is vis be valst.numeriu - tiesiog foto is i-neto...  mirksiukas.gif
Kaip as suprantu - cia zmogus tiesiog klausia nuomones
Kiekvieno skonis skirtingas, bet man labiau patiktu kelios vienodos spalvos "Pobedos" (baltos arba juodos), nu arba kelios 21 Volgos...  4u.gif

Nebuciau kreipusi demesio i ta posta del siulomu automobiliu, bet preitu metu rudeni administratorius istryne vieno dalyvio posta vien del to, kad jis lygiai taip pat siule savo paslaugas. Sakyciau turetu buti lygybe. As tik uz Volgos, jie- super automobiliai. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linciukinas: 01 kovo 2008 - 22:53
QUOTE(Linciukinas @ 2008 03 01, 23:51)
Nebuciau kreipusi demesio i ta posta del siulomu automobiliu, bet preitu metu rudeni administratorius istryne vieno dalyvio posta vien del to, kad jis lygiai taip pat siule savo paslaugas. Sakyciau turetu buti lygybe. As tik uz Volgos, jie- super automobiliai.  4u.gif

Mes irgi pasirinkom volgas thumbup.gif Bus trys juodos.... bigsmile.gif Grazumelis... thumbup.gif Kainele tai nemaza gaunasi, nes net 7 valandom reik, bet kadangi labai jau norejom, tai ech.. biggrin.gif Tikiuosi nenusivilsim smile.gif
Atsakyti
Gal kas zino, kur Klaipedoje galima pigiau issinuomoti retro transporto - volgu, pobedu ar pan? ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Menininkė_ @ 2009 03 26, 10:57)
Gal kas zino, kur Klaipedoje galima pigiau issinuomoti retro transporto - volgu, pobedu ar pan?  ax.gif  biggrin.gif

Klaipėdos krašte yra gal kokios 1-2 volgos galbūt tinkamos vestuvėms pagal išvaizdą. Pobedų nėra nei vienos. Dar yra 1 ZIM'ás (bent buvo jei nepardavė).

Kreipkitės į šio miesto klubą:
Klaipėdos apskrities senovinių automobilių ir motociklų klubas "Diližanas"
Klubo pirmininkas Rimantas Lukauskas tel. +370 614 31524

Jei neturės - teks ieškoti kituose miestuose.
Atsakyti
Dekui smile.gif
Atsakyti
smile.gif sveika yra tu volgu mes nuomosimes volgas mano mb draugas ziogas www.tryskaraliai.lt nuomoja tas volgas visai fainas wub.gif 6 h-1000 LT NEMANAU KAD DAUGOKA.tikrai faina musu vestuves bus retro stiliaus.ir bus 4 volgos smile.gif
Atsakyti
VOLGA-tikrai super automobilis įvairioms progoms thumbup.gif Mes taip pat nuomojam toki automobili, kol kas viena balta Volga, bet uz keliu savaiciu bus ir kita (juoda).

http://www.santuokur...ilio-nuoma.html

Tevam buvom padare staigmena, per ju vestuviu metines vezem su sia Volga, tai sake pasijuto, kaip tikraja vestuviu diena thumbup.gif

Atsakyti
Sveikos, merginos ir moterys! Iskilo toks klausimas, vestuvems norime issinuomoti autobusa, bet tie visi NEOPLANAI ir kitokie, i povandeninius laivus panasus autobusai nedomina. Norime senovinio, sovietu laiku, vadinamo Nosiuko arba Sportabcio ( tokie autobusai). Jei kas ka nors zinote, busiu dekinga jei parasysite.
Atsakyti
QUOTE(panele_roze @ 2009 04 10, 19:01)
smile.gif sveika yra tu volgu mes nuomosimes volgas mano mb draugas ziogas www.tryskaraliai.lt nuomoja tas volgas visai fainas  wub.gif 6 h-1000 LT NEMANAU KAD DAUGOKA.tikrai faina musu vestuves bus retro stiliaus.ir bus 4 volgos  smile.gif

man tai cia kosmine kaina uz volga atrodo doh.gif juolab dar mieste ir taip galima ju pamatyti, kai seniukai isssitraukia, manau kad reiketu kokio jau dar senesnio modelio paieskoti tokiu atveju... g.gif na bet ci amano nuomone
Atsakyti
Visai norėčiau Volgos savo vestuvėm.
Atsakyti
Klaipedos apskrityje volga nuomoja: www.juliausvolgos.lt 4u.gif
Atsakyti
O man pobedos asmeniškai gražiau blush2.gif
Atsakyti