QUOTE(zmonaite @ 2011 07 03, 16:27)
Mano supratimu, Jums darė feritino tyrimą , nes feritino apatinė riba yra kažkur apie 9.
O Floradix negraužia skrandžio? Jį gerdama nepastebėjot, kad imtų pykinti?
Galbūt kas dar iš čia besilankančių ilgai gėrė geležies preparatus ir juos kaitaliojo? Pvz, mėnesį skystą geležį, kitą mėnesį tabletėmis...
Ir dar klausimas, kodėl vienoms skiria šalia geležies preparatų folio rūgštį arba vit C, o kitoms - ne?
O Floradix negraužia skrandžio? Jį gerdama nepastebėjot, kad imtų pykinti?
Galbūt kas dar iš čia besilankančių ilgai gėrė geležies preparatus ir juos kaitaliojo? Pvz, mėnesį skystą geležį, kitą mėnesį tabletėmis...
Ir dar klausimas, kodėl vienoms skiria šalia geležies preparatų folio rūgštį arba vit C, o kitoms - ne?
Kodėl vienom šalia skiria folinę ar vit.C kitom-ne,tai vienas Dievas težino.Čia nuo gydytojo matyt priklauso,bet aš manau,kad šalia geležies reikia kokią folinę gert visad.Aš pati,kiek metų gėriau vien geležį ir nifiga nepakeldavo hemoglobino,kai tik pradėjau gert su foline-situacija pasitaisė.Dabar va,po kraujo davimo hemo buvo tik apie 101.Manęs operuot net nenorėjo,tai aš būdama visiška užuomarša,sugėriau tik 10 tablečių tardyferono su foline ir tada dar kokias 5dienas vien folinę gėriau ir tada nieko negėriau apie 5 sav.va,dariausi prieš 3 dienas tyrimus-hemo 124!Ir čia taip visad būna po to,kai tvarkingai sugėriau tardyferoną su foline kokius 3 mėn.prieš kokius 3 metus.Tada užtenka lapelį sugert tardyferono su foline ir tada dar truputį folinės ir hemoglobinas visiškai atsistato ir nekrenta faktiškai iki kito kraujo davimo,arba bent porą mėn.