Naudoju Amway ir Chlorofilą
Naudoju Amway ir Chlorofilą
Apie chlorofilą papasakokite prašau
Bet didžiausias trūkumas - kad nežmoniškai kelia apetitą (vit.C gal) ištisai norisi valgyt, sustorėt lengva
https://www.livinn.l..._kraujas_450_ml
Papildyta:
o Amway efektyvus...? šį geriate?
Sveikos, mamos,
kiek daug atsakymų ir patarimų radau šiai problemai čia, pasiskaitai ir matai, kad ne vienas žmogus su tokia problema. Aišku, gal ir nepergeriausia vieta klausti patarimo, bet tiesiog ieškausi informacijos ir viskas labai padėtų.
O mano istorija tokia... 28 gruodžio dieną turėjau skubią operaciją. Trūko cista, prasidėjo vidinis kraujavimas, naktį į ligoninę, o paryčiais operacija laparoskopija kraujavimui stabdyt. Ir pasekmė - netekau 1,5 l kraujo. Pagulėjau ligoninėj, tada sekė dvi savaitės biuletenio ir grįžimas į darbą. O grįžti buvo labai sunku. Kraujo tyrimai prieš grįžimą - Feritinas 4,2, Hemoglobinas - 118. Nerimą kėlė tai, kad jautėsi labai didelis silpnumas, o darbe, ženkliai krito rezultatai jau po pirmos savaitės, atrodo, nieko negali padaryti, kartkartėmis atrodo eini namo po darbo ir tuoj nualpsi (darbas ofisinis, bankas). Ir nesupranti žmogus, ar čia taip realiai vyksta su organizmu ar "prisigalvoji" ligų Susisiekus su gydytoja, ji viską nurašė perdegimo sindromui ir minėjo, kad dėl per mažų geležies atsargų negali taip būti ir hemoglobinas yra rodiklis, pagal kurį matuojama (pas mane jis beveik norma). Tai situacija tokia, kad krūviai vis didėja, tuojaus ir mokslai ir nauja pozicija darbe prasidės, o galva ir sveikata labai smarkiai atsilieka.
Ar tokie mano kraujo rodikliai tikrai gali signalizuoti, kad simptomai, kuriuos jaučiu nėra "prisigalvojimo"? Nes po vizitų pas daktare nuoširdžiai pasimečiau...
Jei taip, galbūt žinote, ar tik atvejais, kai nepasisavina organizmas geležies naudojama intraveninė procedūra geležies?
Žinoma, dar lauks daugiau konsultacijų su skirtingais gydytojais, tik, labai norisi ir papildomos informacijos iš žmonių, kurie tai praejo... Iš anksto labai dėkoju už bet kokį atsakymą
Sveiki.
Vaikščiojau su feritinu 3,4. per gydytojos klaidą, dėl ne ten padėto kablelio... ne vaikščiojau, o mirdavau vaikščiodama....nemačiau kaip vairuoju ir jau nesikėliau iš lovos.....
Mano istorija yra šiame forume. Nenoriu nei prisiminti. Dėl to 33 metų turiu pašalintą gimtą ir t.t. Šiandien jaučiuosi puikiai Džiaugiuosi gyvenimu po 2 metų nenormalių kančių, krūvos tyrimų ir bele kiek išleistų pinigų gydytojams......o klaida buvo Feritino rodiklio kablelis.......
HEMOGLOBINAS - neparodo geležies atsargų kūne - tai parodo , tik feritinas - o jo jūs neturite !
Visą juodą etapą praėjus, patarimas vienas ir kuo skubiau - perkate Kosmofera ir į savaitę lašinatės po 1 ampulę, o kadangi galima kas 5 dienas, galite bandyti lašintis per 2 savaites po 3. Tik pakilus pamažu feritino atsargoms, kurios atsistato sunkiausiai, pasijausite gerai, tada pakils ir momentinė geležis ir tik paskui hemoglobinas taps norma. Geriama geležis, jei pasisavinsite atsistatys per kokius 6 mėnesius..... Rydama ją saujom, visokią, o pasisavindavau tik gal 2 rūšis, susivariau žarnyną ir t.t.....o to niekas nesugrąžins....kol atsirado gydytoja, kuriai tai nepasirodė normalu tokia mano situacija ir kuri padėjo man likti gyvai. Nesuprantu, kodėl po tokio jūsų nukraujavimo jums ligoninėje nepastatė intraveninės geležies, būtumėt sveika išėjus ir normaliai jautųsis, o tada jau pagėrus geriamos keletą mėnesių....Juk reikia jaustis normaliai kasdien......o ne kažkada gal....Po tokio netekimo kraujo privalėjo net eritrocitų masės jums įpilti ( kraujo dapilt)............Žaviuosi gydytojų abejingumu eilinį kartą.......Net duoti kraujo donorams neleidžia daugiau, kaip 400-500 ml iškart, o čia 1,5 L.......
Patikėkit tuo, ką rašau. Paskaičius jūsų postą, viskas atgyja prisiminimuose......Jei ką, galit man pasukti tel., parašius į AZ. Nenoriu plėstis, bet esu ne kartą hematologiniam skyriuje po dieną paguldyta, kad sulašinti ne tik kosmoferą, bet Monoferą, kuris dar brangesni ir dar galingesnis. Kosmofera lašina dabar jau ir eilinės šeimos klinikėlės....lašinau ne seniai dukrai, nes ji nenormaliai kraujavo per pimąsias mėnesines ir feritinas krito iki 15.....Šeimos gydytoja neberizikavo laukti dar vienų. Po 5 kosmofero ampulių, feritinas tapo 84
neziau ar ka perskaitys sia mano rasliava
letine liga sergu nuo17metu siuo metu man 47m , hemoglobinas buvo visada mazas net iki 84 ko pasekoje galimas infarktas bei insultas, nezinau kodel bet pradejau vartoti vynogiu sultis bei vynuoges valgyti ir tiesiog kekviena diena apie 1l sulciu ir sakele vynuogiu , ir mano hemoglobinas stojo i vieta 125, gyditojai padarius tyrimus paprasiau pakartoti nes mano normos niekada nebudavo , moralas jieskom jiekom o randame paprasta vartojama produkta kuris yra hemoglobino gelbetojas
<p> </p>
Sakykite, sultis pati spaudziates? Is kokiu vynuogiu?
Kažkodėl neleido atidaryti temos ten kur klausimai vaikų gydytojai, todėl rašau čia. Šiandien sužinojau vakarykščius Armino (1,3 m.) tyrymo rezultatus ir pasirodo, kad kraujukas labai ne koks - hemaglobinas - 90. Vos ne į ašaras esu įpuolusi, negaliu sau vietos rasti, o dar reikia iki vakaro darbe kiuksoti... Gydytoja liepė užsiregistruoti pas hematologą, o ten priims tik spalio 16 d., mat eilė susidariusi. Iki tol gydytoja išrašys kokį nors geležies preparatą. Gal sakau kuri esate bandžiusios vaikui burokėlių sulčių paduoti? ar geria, o gal su kuo maišote, kad skonis geresnis būtų? Tai va naujienos iš mano fronto nekokios, gal ką patarsit...