QUOTE(pal_mė @ 2016 04 22, 21:47)
1. Man irgi širdis vartosi (nors dariau kardiogramą, kaip ir gera), apart širdies dar būna spengia ausyse ir greit į 5 aukštą negaliu užlipt.
2. Gal tiksliai žinote kas kompensuojama?(sergant pripažista mažaukraujyste/anemija, taip pat dėl itin gausių mėn). Visada primoku darant Feritiną (gal 8eur).
3.Tardyferonas tarp kitko jas kažkaip tarsi sutvarko, pamažėja jų gausumas...
2. Gal tiksliai žinote kas kompensuojama?(sergant pripažista mažaukraujyste/anemija, taip pat dėl itin gausių mėn). Visada primoku darant Feritiną (gal 8eur).
3.Tardyferonas tarp kitko jas kažkaip tarsi sutvarko, pamažėja jų gausumas...
1. Į penktą aukštą aš užlekiu be problemų. Tie, kurie nepratę taip aukštai, kopia ženkliai lėčiau ir į svečius ateina padusę Aš su tokiu krauju dar bandžiau sportuoti (namie su elipsiniu treniruokliu), bet greit pavargdavau, jautėsi toks raumenų silpnumas. O vasarą dviračiu važinėdavau, aišku, savo malonumui, neperspaudžiant. Kardiograma rodė permušimus. Ausyse kartais spengia.
2. Dar eisiu pas gydytoją, tai išsiaiškinsiu, kiek kompensuos Tardyferoną. Ginė išrašė pirmiau, tai pirkau be vaistų paso, o šeimos gydytoja apšvietė, kaip būtų pigiau. Už kraujo tyrimą teko primokėti tik dėl magnio ištyrimo. Žiūrėsiu, kokie dar rodikliai bus.
3. Nemanau, kad mano atveju padės tik geležies preparatai. Jei anemija išsivystė dėl kažkokių kitų priežasčių, tai gal geriama geležis pagelbėja ir su mėn., bet tikrai nestebuklingai. Mano atveju, reikia šalinti esminę problemą, kitaip gerk negėrus, organizmo atsargos neatsistatys. Jau svajoju, kada grįšiu į pilnavertį gyvenimą ir turėsiu energijos veikti