QUOTE(Ulitka @ 2016 01 29, 11:45)
O kaip skonis? Slykstus??)
Skystą chlorofilą gėriau kol neatradau Chlorophyll Forte kapsulių. Jas perku Efarma.lt. Man atrodo, kad ir pigiau išeina nei skystas. Jokio skonio. Per pusmetį hemoglobinas nuo 116 iki 124 užkilo. Gėriau po dvi kapsules per parą - po vieną ryte ir vakare.
Vaikui skystą chlorofilą sumaišau su klevų sirupu, tai truputį geresnis skonis išeina
Papildyta:
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 04 15, 21:08)
o varge. as kai turejau hemoglobina 89, o gelezies 4 tai vos is lovos islipdavau
periodiskai dar pageriu kokius papildus su gelezim (skystus ar koki Gerimaxa), bet nesenai dariausi tyrimus profilaktinius tai ties mazaja riba pas mane viskas bet siaip tyrimai geri. As iskart jauciu kai kraujas silpneja nes ima svaigti galva, nuovargis atsiranda, vis miego buna negana bet nusiperku koki naturalesni papilda is vaistines ir sugeriu visa bonke. Ypac pavasari buna jauciuosi paliegusi.
O pries pora metu kokius metus vargau kol is tokio mazo hemoglobino atsistatinejau nes mane nuo visu Tardyferonu ziauriai pykino.
Man daugiau kaip 10 metų hemoglobinas daugiau 116 nepakildavo. Gėriau spiruliną, bet ir jis nepadėjo. Viskas susitvarkė su chlorofilu, per pusmetį. Būtinai pabandykit. Nuo visų geležies preparatų mane taip pat pykindavo...
Papildyta:
QUOTE(pal_mė @ 2016 01 22, 21:06)
Sunkiai patekau... Ir nežinau ar vertėjo, nieko nepatarė, išskyrus Tardyferon
Teko skaityti, kad mažakraujystė vystosi nuo VARIO trūkumo organizme...
Niekam nerteko girdėt?
Visko gali būti. Aš vartojau chlorofilą, kuris, kaip suprantu, stabilizuotas naudojant varį - Chlorophyll Forte ir Efarma.lt Tai vienintelis produktas, kuris man padėjo susitvarkyti kraują - dabar hemoglobinas 124. Būtinai pamėginkit.
Papildyta:
QUOTE(Kristuks @ 2016 01 29, 11:06)
Pieno produktų nevartoju jau keletą mėnesių, kavos taip pat. Ir kalcio prepatarų taip pat nevartoju.
Todėl ir klausimas, - kodėl organizmas taip iš lėto savinasi geležį...
Kaimynė osteopatė savo metodais man nustatė, kad reikia geležį gerti su B grupe... tik taip man pasisavina... ar taip gali būti?
Folis ir B grupė - nesusiję dalykai?
O vitaminą C kokį naudojot? Žirniukais?
Beje, pagal kraują eritrocitai 3,8 ((riba nuo 4 ... prasideda), hemoglobinas - 121...
Papildyta:
O kur pirkote? Vartojote tuo pat metu, kaip tardyferoną?
Pabandykit dar atsisakyti bent baltų miltų ar produktų su glitimu. Labai dažnai geležies ir šiaip maistinių medžiagų organizmas nepasisavina, kai kraujuoja žarnynas. Dėl vadinamojo maisto netoleravimo, kurį dažnai sukelia tokie produktai, kaip glitimas, kiaušiniai ir pienas, žarnyne atsiranda daug smuklių žaizdelių. Taip daug pajėgų organizmas atiduoda tų žaizdų gydymui ir per tas žaizdeles netenkama daug kraujo. Čia aš iš savo patirties. Pamėginkit. Jei ką, chlorofilo aprašymuose rašoma, kad jis gydo gleivines. Man atrodo, kad, pvz., man todėl jis ir padėjo susitvarkyti kraują.