Sveikos,jungiuosi prie jusu.nors visada feritinas pas mane mazas buvo,bet dabar pasidariau ir viskas aisku kodel as tokia nusilpus.vos paeinu,galva sukadi nezmoniska.feritinas 7.gelezis normoj 8.6,o hemoglobinas 118.jauciuosi tikrai siaubingai.geriu gelezi parvezta is uk Ferograd.tik ji man pakelia gelezi.hematologe sake,kad tai geriausia gelezis ir gaila kad lt jos nebera.gelezies kiekis vienoj tabletej 105mg. O technoferas tikrai nieko gero.tik skanus gerimelis:)
Sveikos, jungiuosi ir aš į šią temą... turiu krūvą tyrimų ir deja, neturiu normalių paaiškinimų... Turiu bėdų dėl negyjančių, trukinėjančių lūpų, tad skyrė kraujo tyrimą. Hemoblobinas 119, geležis - 6 (norma, jei gerai pamenu, nuo 10 ar 15 iki 50?)). Ir tardyferono. Kadangi sveikata negerėjo, - davė siuntimą pas hematologą, - vėl darė bendrą kraują ir dabar jau feritiną. Hemoglobinas 131, feritinas - 9 (norma 15-150). Vėl skyrė - tardyferoną. Iš paskutinio tyrimo hemoglobinas jau kaip ir geras - 131, tai ką rodo tie geležies ir feritino žemi rodikliai???? Ačiū iš anksto...
Sveikos, jungiuosi ir aš į šią temą... turiu krūvą tyrimų ir deja, neturiu normalių paaiškinimų... Turiu bėdų dėl negyjančių, trukinėjančių lūpų, tad skyrė kraujo tyrimą. Hemoblobinas 119, geležis - 6 (norma, jei gerai pamenu, nuo 10 ar 15 iki 50?)). Ir tardyferono. Kadangi sveikata negerėjo, - davė siuntimą pas hematologą, - vėl darė bendrą kraują ir dabar jau feritiną. Hemoglobinas 131, feritinas - 9 (norma 15-150). Vėl skyrė - tardyferoną.
Iš paskutinio tyrimo hemoglobinas jau kaip ir geras - 131, tai ką rodo tie geležies ir feritino žemi rodikliai????
Ačiū iš anksto...
Sveikos, turiu klausimą gal kuri žino: kiek laiko mažiausiai prieš pakartotinį kraujo fe ir feritino tyrimą negalima vartot geležies preparatų? Internete radau kad dvi savaites, o šiandien mano terapeutė išdavė siuntimą ir pasakė ryt daryt, nors pasakiau, kad penktadieni dar gėriau ferro folgamą
Ir aisku priezasciu tam apstu. Jauciu tachikardija, galvos svaigimas gali buti. Suvalgyciau kyla mesos, kyla zuvies. Gal patartumete kokiu dar tyrimu man reikia. Sakiau, pasidarysiu pati.
Ir aisku priezasciu tam apstu. Jauciu tachikardija, galvos svaigimas gali buti. Suvalgyciau kyla mesos, kyla zuvies. Gal patartumete kokiu dar tyrimu man reikia. Sakiau, pasidarysiu pati.
Taip, mieguistumas, nuovargis, galvos svaigimas vieni is pozymiu. Na, o priezastys tai arba mityba, dazniausiai ji ir buna, arba kraujavimas, gal menesines gausios, gal skrandyje kokia zaizdele kraujuoja arba zarnyne. nuo to ir reiktu pradet ieskoti.
Taip, mieguistumas, nuovargis, galvos svaigimas vieni is pozymiu. Na, o priezastys tai arba mityba, dazniausiai ji ir buna, arba kraujavimas, gal menesines gausios, gal skrandyje kokia zaizdele kraujuoja arba zarnyne. nuo to ir reiktu pradet ieskoti.