QUOTE(guodzik @ 2015 04 26, 22:48)
O gal kas bandet leistis gelezi? As labai netoleruoju gelezies preparatu, pykina nuo ju. Galiu gerti flexidin bet jis nelabai man padeda. Nuo anu metu istisai turiu anemija. Prasidejo viskas nuo zarnyno infekcijos ir mesos atsisakymo. Hemoglobinas per kelis menesius krito iki 90, gelezis 6siu. Atstate tom ruzavom tabeletem iki 125 bet nesilaiko. Kas tris menesius tikrinuosi. Tai koks 116 buna vel. Sugeriu skystos kursa, po keliu men ateinu, vel nukritusi. Nuo skystos ziauriai pykina, nuo tu ruzavu-stoja skrandis. Pastoviai paliegusi, kimba ligos. Snekejau su gydytoja del isisavinimo, na neturiu jokiu patalogiju, menesines normalios. Pasiule susileisti. Kaina rimta. Viena ampule 100 lt, man reiketu 6siu bet jau imu nuleisti rankas. Valgau mesa, kruopas, darzoves kurios turi gelezies ir nesilaiko vis tiek.
Papildyta:
Man tas pats. Galiausiai nuo jos eme tragiskai pykinti.
Papildyta:
Man tas pats. Galiausiai nuo jos eme tragiskai pykinti.
O ant pilno skrandžio geriant Tardyferon irgi pykina? Aš jas gerai toleravau ir greitai man užkėlė hemoglobiną viršun. O kažkokių tyrimų, kodėl jums mažakraujystė nesiūlo? Tą patį žarnyną ar skrandį tirtis, jeigu mėnesinės normalios?
Gal kas atsilieps iš tų, kur leidosi, man atrodo, kad veiksminga ir greitai įsisavinama tada, bet aš galvoju, kad gali pykinti irgi, net jeigu neina per skrandį, ten gi dozę nemažą suvaro