QUOTE(sermuksnelis @ 2014 08 28, 16:25)
Po triju menesiu tardyferon gerimo.gelezis pakilo nuo 5.5 iki 11.jau telpu I normas..dar nebuvau pas gydytoja.gal nebereiks gert.beje is ne vieno girdziu siulyma pasitikrint pas gine, mat gali but bedu?ar neturit tokios patirties?
sveikos
as taip pat visa gyvenima is tu nuskriaustuju kraujo kiekiu
vakar padariau tyrima HGB 102
o neseniai sugeriau FOHOW vandenuko 4 buteliukus, dar geriau Floradix tabletese, bet matomai per mazai arba netiko man. ta feritino tyrima niekada niekas nesiule padaryti
taip, is ginekologo puses buna daznai problemos - ar yra spirale, ar su ja gausios menesines, ar kartais neturite miomos, nes pasirodo ji gali kazkaip "maitintis" krauju
pas mane spirale, ir menesines galetu buti ne tokios gausios. vienu zodziu kazkoks uzburtas ratas - arba atsisakyti spirales ir saugotis kitaip, arba tureti ja ir praktiskai pastoviai gerti gelezi. Paskyre dabar gerti irgi Tardyferona, tai nezinau kaip tolerosiu. Plaukai man seniai slenka, daznai ziovauju diena, pasvaigsta galva. As kazkaip nurasydavau viska zemam spaudimui, bet......
Papildyta:
QUOTE(estetė @ 2015 01 04, 00:48)
Buvo ir man panašiai nusivarius geležis.
Kaip Jūsų plaukų būklė?
Dar patarčiau valgyti kiaulių kepenis, jose daug geležies. Būtų geriausiai su kokiais raugintais kopūstais, tai ir vitamino C gautumėt kartu
Aš dabar geriu šį geležies gliukonatą
https://www.facebook...t...e=3
Skaičiau, kad jį geriau pasisavina.