Įkraunama...
Įkraunama...

Geležies stokos mažakraujystė (anemija)

QUOTE(Vaivos juosta @ 2014 11 14, 19:12)
Lygiai 2.
Išrašė šiandien leidžiamos geležies Mono Ferr.

as maniau tik lasinamos i vena yra, o cia leidziama i poodi kaip suprantu taip? 4u.gif ir kaip jums? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivos juosta @ 2014 11 14, 18:12)
Lygiai 2.
Išrašė šiandien leidžiamos geležies Mono Ferr.

QUOTE(estetė @ 2014 11 14, 23:22)
Papasakok kaip seksis. Kada sekantis tyrimas?

QUOTE(jauniute @ 2014 12 12, 21:06)
as maniau tik lasinamos i vena yra, o cia leidziama i poodi kaip suprantu taip? 4u.gif  ir kaip jums? 4u.gif

Negerai parašiau - man lašino geležį, į veną.
Po pakartotinio tyrimo, po sulašinimo praėjus savaitei, geležies atsirado dvigubai, nei reikia - 60. blink.gif doh.gif
Blogumų nejaučiu jokių.
Pagerėjimą jaučiu - nustojau žiovauti dienos metu biggrin.gif , lūpos ir delnai šiek tiek parausvėjo.
Feritino atsakymo dar nežinau, nes penktadienį dar buvo nesuskaičiuotas.
Atsakyti
Pasidariau tyrimus kraujo, HGB geras- 124, gelezis- 3.1... Turbut kaip ir aisku kodel is lovos krapstytis visai nesinori- snausciau visa diena...feritino nepaskyre. Pradejau gert tardyferona+vit C. Ziuresim, pasikartosiu viska po kokio menesio, ar juda i geraja puse.
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2014 12 21, 18:58)
Pasidariau tyrimus kraujo, HGB geras- 124, gelezis- 3.1... Turbut kaip ir aisku kodel is lovos krapstytis visai nesinori- snausciau visa diena...feritino nepaskyre. Pradejau gert tardyferona+vit C. Ziuresim, pasikartosiu viska po kokio menesio, ar juda i geraja puse.

Buvo ir man panašiai nusivarius geležis.
Kaip Jūsų plaukų būklė?
Dar patarčiau valgyti kiaulių kepenis, jose daug geležies. Būtų geriausiai su kokiais raugintais kopūstais, tai ir vitamino C gautumėt kartu smile.gif
Aš dabar geriu šį geležies gliukonatą https://www.facebook...t...e=3
Skaičiau, kad jį geriau pasisavina.
Atsakyti
QUOTE(estetė @ 2015 01 04, 01:48)
Kaip Jūsų plaukų būklė?
Dar patarčiau valgyti kiaulių kepenis, jose daug geležies. Būtų geriausiai su kokiais raugintais kopūstais, tai ir vitamino C gautumėt kartu smile.gif

Plaukai daugmaz tokie pat kaip pastaruosius metus, ty geresni nei pries keleta metu, neslenka, neluzineja. Negaliu valgyti jokiu subproduktu, jokiu gyvunu. Kol kas bandau Tardyferona su vit C prolong, ziuresiu, jei nebus tyrimai pagereje, bandysiu kita preparata, bet siaip tardyferonas padedavo anksciau man.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnifique: 04 sausio 2015 - 03:14
geriau jau jaučių kepenis, nei kiaulių - jei dėl geležies
O šiaip teko susidurti giminėms su šia bėda, tai gėrė Tardyferon, nes Fe preparatai kietina vidurius, o Tardyferon su ricinos aliejumi - t. y. nebekietina.
gal kas žinot ir daugiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupik @ 2015 01 06, 11:27)
geriau jau jaučių kepenis, nei kiaulių - jei dėl geležies
O šiaip teko susidurti giminėms su šia bėda, tai gėrė Tardyferon, nes Fe preparatai kietina vidurius, o Tardyferon su ricinos aliejumi - t. y. nebekietina.
gal kas žinot ir daugiau  4u.gif

Man tardyferonas kietino, kai po tris tabletes gėriau per dieną. Kai sumažinau iki dviejų - buvo gerai. Dabar geležies gliukonato geriu tris tabletes per dieną ir nekietina vidurių.
Atsakyti
QUOTE(sermuksnelis @ 2014 08 28, 16:25)
Po triju menesiu tardyferon gerimo.gelezis pakilo nuo 5.5 iki 11.jau telpu I normas..dar nebuvau pas gydytoja.gal nebereiks gert.beje is ne vieno girdziu siulyma pasitikrint pas gine, mat gali but bedu?ar neturit tokios patirties?

sveikos 4u.gif as taip pat visa gyvenima is tu nuskriaustuju kraujo kiekiu doh.gif vakar padariau tyrima HGB 102 verysad.gif o neseniai sugeriau FOHOW vandenuko 4 buteliukus, dar geriau Floradix tabletese, bet matomai per mazai arba netiko man. ta feritino tyrima niekada niekas nesiule padaryti g.gif taip, is ginekologo puses buna daznai problemos - ar yra spirale, ar su ja gausios menesines, ar kartais neturite miomos, nes pasirodo ji gali kazkaip "maitintis" krauju unsure.gif pas mane spirale, ir menesines galetu buti ne tokios gausios. vienu zodziu kazkoks uzburtas ratas - arba atsisakyti spirales ir saugotis kitaip, arba tureti ja ir praktiskai pastoviai gerti gelezi. Paskyre dabar gerti irgi Tardyferona, tai nezinau kaip tolerosiu. Plaukai man seniai slenka, daznai ziovauju diena, pasvaigsta galva. As kazkaip nurasydavau viska zemam spaudimui, bet......

Papildyta:
QUOTE(estetė @ 2015 01 04, 00:48)
Kaip Jūsų plaukų būklė?

Atsakyti
QUOTE(rutuliukė @ 2015 01 22, 23:05)
sveikos  4u.gif as taip pat visa gyvenima is tu nuskriaustuju kraujo kiekiu  doh.gif vakar padariau tyrima HGB 102  verysad.gif o neseniai sugeriau FOHOW vandenuko 4 buteliukus, dar geriau Floradix tabletese, bet matomai per mazai arba netiko man. ta feritino tyrima niekada niekas nesiule padaryti  g.gif taip, is ginekologo puses buna daznai problemos - ar yra spirale, ar su ja gausios menesines, ar kartais neturite miomos, nes pasirodo ji gali kazkaip "maitintis" krauju  unsure.gif pas mane spirale, ir menesines galetu buti ne tokios gausios. vienu zodziu kazkoks uzburtas ratas - arba atsisakyti spirales ir saugotis kitaip, arba tureti ja ir praktiskai pastoviai gerti gelezi. Paskyre dabar gerti irgi Tardyferona, tai nezinau kaip tolerosiu. Plaukai man seniai slenka, daznai ziovauju diena, pasvaigsta galva. As kazkaip nurasydavau viska zemam spaudimui, bet......
Papildyta:

Aš siūlyčiau išsiimti spiralę, nes ji išbalansuoja hormonų pusiausvyrą. Organizmas turi pats tvarkytis procesus, be šalutinių priemonių įsikišimo. Neseniai kalbėjau su moterimi, kuriai nuo spiralės net vėžinių lastelių buvo atsiradę. Atsargiai, nuoširdžiai sakau 4u.gif
Jei netiks tardyferon - nusipirkite šios geležies, ji lengvai toleruojama https://www.facebook...t...e=3
Atsakyti
Man po geležies sulašinimo venon atsistatė ir geležis, ir feritiunas. Hemoglobinas pakilo iki 112. Žiūrėsim, kiek ilgai laikysis.
Dariausi dar vidaus organų echoskopiją, rado kepenyse darinį. Laukia MRT . Gal tas kraujas ir blogas, kad su kepenim kažkas? g.gif
Atsakyti
O man niekas nepadėjo....
Tardyferonas sugadino vidurius....o paskui, kad ir geriau ferotab...jau buvo velu.Floradixas išvis vaikų žaislas, neverta net pinigų kišt. Tot hemo ampulės skystina vidurius, bet geriau negu nieko...Patarimas - visda žiūrėkit, kaip toleruojate ne bele kokia geležį, bet apsigilinkite į geležies formą - fumaratas, sulfatas, gliukonatas, jos visos veikia skirtingai ir atsirinkite , kuri jums veiksmingiausia. Kol tai supratau...... doh.gif
Mirenos spiralė kažkiek gelbėjo, kol nepradėjo reikštis šalutiniai....iki išprotėjimo.............fui net nupurto...po jos išėmimo vien tik beveik metus kol šalutiniai praėjo...nors mėnėsines šiek tiek apmažino kol ją turejau, bet ja isemus kraujas nukrito iki kritines ribos per 3 menesius.....
Miomų niekada neturėjau tik gausias mėnesines.

Rezultate - 2 apules lasinamo Monofero hematologijos skyriuje ir operacija -gimdos pašalinimas wink.gif
Dabar esu sveika smile.gif
Taip, man 35, turiu 2 vaikus.
Ši operacija man leido nenumirti, nes negelbėjo niekas........ verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOGA: 26 sausio 2015 - 15:51
[quote=estetė,2015 01 23, 18:18]
Aš siūlyčiau išsiimti spiralę, nes ji išbalansuoja hormonų pusiausvyrą. Organizmas turi pats tvarkytis procesus, be šalutinių priemonių įsikišimo. Neseniai kalbėjau su moterimi, kuriai nuo spiralės net vėžinių lastelių buvo atsiradę. Atsargiai, nuoširdžiai sakau 4u.gif
Jei netiks tardyferon - nusipirkite šios geležies, ji lengvai toleruojama https://www.facebook...t...e=3
[/u

tai kad pas mane paprasta Nova-T, ne hormoninė mirksiukas.gif tik va kaip kitos abejoju dabar kaip ta Tardyferona gerti - ar viena pati, ar reikia kartu su foline g.gif nes man tik ji viena liepe gerti. Bet atsimenu kai laukiausi tai geriau Ferrum-Lek + foline ax.gif
Atsakyti