Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(svajukė @ 2006 10 23, 08:39)
Trusty, labai gaila, kad taip gavosi.  verysad.gif aš tavo vietoje ir crinono jau nebevartočiau, nes būtent dėl jo ir dėl pregnylio (berods jį leisdavaisi) neprasideda mmm. viskas bus gerai, pamatysi.  4u.gif

As dar ir estrofema vartojau.
Na kad gydytoja liepe Crinona dar leistis blush2.gif , tai ir leidziosi. Blogiau nebus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Trusty: 23 spalio 2006 - 08:54
QUOTE(Trusty @ 2006 10 23, 09:53)
Na kad gydytoja liepe Crinona dar leistis blush2.gif Blogiau nebus

žinoma, reikia daryti kaip gydytoja liepė. 4u.gif
Atsakyti
Penktadieni susiledau dar puse pregnylio, tai ryt poryt tureciau sulaukti as tu men. Dabar zinosiu kad nuo Pregnylio ir pakankamai laiko praejus dar HCG gali buti pakankamai didelis blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Norejau paklausti gal kas zinot, ar bromokriptino gerimas kaip nors itakoja mmm. Turiu susirgti 25-26d, bet jau vakar pasirode rausvos iskyros, galvojau kad jau siandien susirgsiu, bet ne g.gif nedaug tu isskyru bet vis tik man keista kad jos rausvos(ir siandien) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zaneta1 @ 2006 10 23, 10:38)
Sveikos 4u.gif  Norejau paklausti gal kas zinot, ar bromokriptino gerimas kaip nors itakoja mmm. Turiu susirgti 25-26d, bet jau vakar pasirode rausvos iskyros, galvojau kad jau siandien susirgsiu, bet ne g.gif  nedaug tu isskyru bet vis tik man keista kad jos rausvos(ir siandien) doh.gif

lyg ir neturėtų. g.gif bent man tai visai neįtakodavo.
Atsakyti
Aciu Svajuke 4u.gif tai tikesiuosi kad mmm beldziasi(niekada taip nebudavo, kaip pliupteldavo tai is karto rolleyes.gif ) Oi kaip mmm laukiu ax.gif
Papildyta:
Vilmut, gal jau po isodinimo smile.gif
Atsakyti
Dar ne schmoll.gif , Zaneta. Po pietu isodinimas smile.gif
Atsakyti
Linkiu kad greiciau tas pusdienis prabegtu ir zirniukai apsigyventu siltai tavo pilvelyje (9 menesiams mirksiukas.gif ) 4u.gif
Atsakyti
[quote=patrija,2006 10 23, 09:00]
Ačiū mergaitės, palauksiu smile.gif
Jau geriau palaukti, vis ramiau bus kelios dienos.
Visi pojūčiai dingo. Šonus paskausta retai. Krūtinės neskauda visai.
Devina, o ką tu jautei?
Širdyje turiu mažai vilties verysad.gif

Patrija, aš jaučiau pilvuko ir šonu skausmus, daugiau nieko visiškai. Aš manau yra visai normalu nieko nejausti, jug tas mažiukas po isodinimo tik šeštoje paroje isitvirtina, o po to jau po kiek laiko siunčia signalus. Tai ką gi galima jausti kai dar tik dešimta dienelė, Patrija tie pojučiai tikrai nieko nesako, kitoms ir krutinė jautri būna, o neštumo nebūna, taip kad Patrija kolkas tu tikrai esi nestuke.gif ir džiaukis tomis akimirkomis, ir negalvok apie jokias mmm ir jos pamirš pas tave ateiti mirksiukas.gif

Vilmute, linkiu kad tavo žirniukai kurie atėis šiandien pas tavę liktu 9 mėnesiams wub.gif

Sidabre, Gintarija sėkmės mergaitės 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo devina: 23 spalio 2006 - 09:56
zaneta, BR sureguliuoja ilgas mmm, man iškart sutrumpėjo pradėjus gerti.
Atsakyti
QUOTE(Vilma J. @ 2006 10 23, 07:49)
Po pietu isodinimas smile.gif

Vilmut wub.gif , sėkmės paskutiniam etape mirksiukas.gif , viskas taip puikiai šįkart pas tave wub.gif Labai už tave džiaugiuosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 10 23, 11:10)
zaneta, BR sureguliuoja ilgas mmm, man iškart sutrumpėjo pradėjus gerti.

Aga, ar tikrai? g.gif, nes mano mmm nerealiai sutrumpejo schmoll.gif
Atsakyti