Pritariu Aga'i. Geriau neskubek
Patrija, žinau kaip sunku išlaukti Bet gal dar luktelk truputuką
Patrija laikau uz tave kumstukus
Patrija, o temperatūra laikosi?
Nors man nepasiseke, as iki paskutines minutes turejau vilties, ir dabar tykiu kad kada nors pasiseks. Varyk visas blogas mintys, pabandyk tyketi. Del pojuciu, man gydytoja sake kad kitosir iki 12 sav nieko nejaucia, tai kad kiekvienas organizmas individualus. Laikykis
QUOTE(Vilma J. @ 2006 10 23, 08:02)
Patrija, o temperatūra laikosi?
Dar laikėsi Tik nelabai aš ja tikiu, ji gali bet kada nukristi . Daugiau nematuosiu.
Vilmut, tu tik nesinervuok, juk tokia svarbi diena šiandiena taves laukia.
Man tik vyro gaila Kai paklausia jo sesuo, jis sako, nu jo, viskas gerai, kad beveik pavyko. Aš sakau, o kodėl tu taip sakai? Jis sako, kad man taip geriau sakyti. Nu negaliu kaip gaila jo net verkiu rašydama.
Daiva, matau matau! Kaip jautiesi?
As kartais pagalvoju kad mums truputi lengviau mes isiverkiam, biski palengveje, o vyrai viska savy laiko. As penktadieni bandziau su vyru pasikalbeti, maciau kaip jam sunku, bet jis nerodo kas vyduj
Patrija, brangute dar nepasidok, buk gera, mums reikia cia geru naujienu
Patrija, brangute dar nepasidok, buk gera, mums reikia cia geru naujienu
QUOTE(patrija @ 2006 10 23, 09:07)
Dar laikėsi Tik nelabai aš ja tikiu, ji gali bet kada nukristi . Daugiau nematuosiu.
Man tik vyro gaila Kai paklausia jo sesuo, jis sako, nu jo, viskas gerai, kad beveik pavyko. Aš sakau, o kodėl tu taip sakai? Jis sako, kad man taip geriau sakyti. Nu negaliu kaip gaila jo net verkiu rašydama.
Patrija,Tu teisi- temperatūra gali bet kada nukristi, bet kol ji nenukrito reiškės viskas . Kai nukris (tikiuosi, kad taip nebus )- tada jau prastai O dabar nosytę aukščiau Teisingai sako Tavo vyras, kolkas ir reikia laikytis, kad "beveik pavyko" ir pamatysi, kaip po kelių dienų abu verksit ir sakysit "MUMS PAVYKO"
O aš žinok vakar anksti atsikėlus, nuo 8 iki 8.15 (kad nepražiopsočiau 8.12 )vaikščiojau ir vis apie savo norą galvojau
Mes galim sakyti, kad nepavyku kai prasidea men ir HCG mazas, o iki tol mes turime galvoti "KAD MUMS PAVYKO:
Trusty, labai gaila, kad taip gavosi. aš tavo vietoje ir crinono jau nebevartočiau, nes būtent dėl jo ir dėl pregnylio (berods jį leisdavaisi) neprasideda mmm. viskas bus gerai, pamatysi.
Vilmut, gera pradžia, pusė darbo. sklandaus tau įsodinimo ir ramybės belaukiant. daug daug ramybės...
Patrija, aš palaukčiau bent iki 12-os dienos. labai stipriai spaudžiu visas galūnes.
Gintarija, ir tau ramybės.
Sidabre, sėkmingos ir gausios punkcijos.
mergaitės, laikykitės.
Vilmut, gera pradžia, pusė darbo. sklandaus tau įsodinimo ir ramybės belaukiant. daug daug ramybės...
Patrija, aš palaukčiau bent iki 12-os dienos. labai stipriai spaudžiu visas galūnes.
Gintarija, ir tau ramybės.
Sidabre, sėkmingos ir gausios punkcijos.
mergaitės, laikykitės.