Svajuke,
Didziausi sveikinimai Laaabai dziaugiosi uz tave
Žinai, Svajuke, nepykit kitos merginos, labiausiai norėjau kad tau pasisektų. Išsipildė mano svajonė, kurią nešiojausi pastoviai savyje. Nu tikrai atėjo tavo eilė, dabar mes galim ramiau savo sėkmę gaudyti.
Šiuo metu labai norėčiau, kad pasisektų mūsų senbuvėms. Linkiu joms sėkmės
Papildyta:
Tiesa, Svajuke, mes nesam pažįstamos, bet visada jaučiasi tavyje paprastumas, jaučiu kad esi geras žmogutis, turi būti laiminga
Šiuo metu labai norėčiau, kad pasisektų mūsų senbuvėms. Linkiu joms sėkmės
Papildyta:
Tiesa, Svajuke, mes nesam pažįstamos, bet visada jaučiasi tavyje paprastumas, jaučiu kad esi geras žmogutis, turi būti laiminga
Svajuke
Nebestresuok, negalvok, kad dar gali prarasti mažiuką (aišku, lengva pasakyti), galvok, kad jis ten, kur ir turi būti, viskas yra natūralu, teisinga ir taip bus dar 8 nėnesius
Gal gali pasakyti, kelintas Tau IVF ir kokie kiekiai, judrumas ir koks uždegimas buvo? Labai aktualu
Nebestresuok, negalvok, kad dar gali prarasti mažiuką (aišku, lengva pasakyti), galvok, kad jis ten, kur ir turi būti, viskas yra natūralu, teisinga ir taip bus dar 8 nėnesius
Gal gali pasakyti, kelintas Tau IVF ir kokie kiekiai, judrumas ir koks uždegimas buvo? Labai aktualu
Svajuke dažnai apie tave pagalovoju ir labai labai džiaugiuosi, kad tau pagaliau pavyko
Su pačiais nuoširdžiausiais linkėjimais
Su pačiais nuoširdžiausiais linkėjimais
ačiū mergaitės už palaikymą labai labai.
Ryte, tu teisi, bent jau kokybiškai tai šis kartas buvo pats geriausias.
Gintarija
Kitty, maniškis buvo pasigavęs prostatitą, streptokokus ir mikoplazmas. gėrėm antibiotikus visą mėnesį. iki gydymo turėjom kiekio 0,5 ml , ir po 5 mln. vienam ml ir visam kiekyje, A+B buvo lygu nulis (ir tokie rezultatai buvo per paskutinius bandymus, o Ž. nuomone nereikėjo nieko daryti). po gydymo ir vitaminų - kiekis 2 ml., 18 mln. 1 ml ir 36 mln visam kiekyje, B-6 proc. tai ko pasiekėm man buvo nerealiai geras rezultatas. o iš viso skaičiuojant man tai buvo 5 IVF'as su šviežiais.
Papildyta:
aš irgi tą patį norėjau pasakyti.
Ryte, tu teisi, bent jau kokybiškai tai šis kartas buvo pats geriausias.
Gintarija
Kitty, maniškis buvo pasigavęs prostatitą, streptokokus ir mikoplazmas. gėrėm antibiotikus visą mėnesį. iki gydymo turėjom kiekio 0,5 ml , ir po 5 mln. vienam ml ir visam kiekyje, A+B buvo lygu nulis (ir tokie rezultatai buvo per paskutinius bandymus, o Ž. nuomone nereikėjo nieko daryti). po gydymo ir vitaminų - kiekis 2 ml., 18 mln. 1 ml ir 36 mln visam kiekyje, B-6 proc. tai ko pasiekėm man buvo nerealiai geras rezultatas. o iš viso skaičiuojant man tai buvo 5 IVF'as su šviežiais.
Papildyta:
QUOTE(Nendrė @ 2006 11 07, 13:00)
P.S. Vilmute, tau perimti svajukės buvusių skaičiavimų į liniuotę, nevalia Tau tuoj privaloma bus kurti gražia devynių mėnesių liniuotę, taip, kad tu palauk dar truputį.
aš irgi tą patį norėjau pasakyti.
Aha, Vilmutės liniuotė diena į dieną bus kaip Svajukės Ech nebesulaukiu, į laikrodį žiūriu kas kelias minutes
svajuke
O kelintą dieną po įsodinimo darei HCG, kiek parodė, kada vėl kartojai?koks paskutinis HCG atsakymas?gal jau pas gydytoją buvai?
o sperma tai labai pagerėjo
O kelintą dieną po įsodinimo darei HCG, kiek parodė, kada vėl kartojai?koks paskutinis HCG atsakymas?gal jau pas gydytoją buvai?
o sperma tai labai pagerėjo
QUOTE(svajukė @ 2006 11 07, 12:32)
Paiduke, pas gydytoją eisiu šį penktadienį. laukiu nesulaukiu. laikas taip lėtai slenka...
Oi svajuke kantrybės tau laikau kumštukus, kad jau pamatytų ir ramiai galėtum mėgautis
Ir dar apie HCG parašyk , gali į až