Nuoširdūs linkėjimai Svajuke
Ir ačiū, kad esi. Nes visoms pabandžiusioms n-tąjį kartą būsi akivaizdus faktas, kad visdėlto gali pasisekti jei ilgai ir kantriai bandysi ir niekada neprarasi vilties
Svajuke, lengvai apsižliumbiau
Nu tai ko nepasigyrei Bet tu mano mergos tai nenužiūrėk, jos blogas charakteris
Bet ir gimdysi panašiai turėtum, liepos vidury-gale.
Bet ir gimdysi panašiai turėtum, liepos vidury-gale.
QUOTE(Miglužė @ 2006 11 07, 11:23)
Svejuke, lengvai apsižliumbiau
kad žinok anksti dar buvo girtis. nebijok, nenužiūrėsiu tavosios, aš savo asmeninio egzemplioriaus laukiu. ir jeigu bus tas egzempliorius į tėtį, tai irgi bus su charakteriu.
apie gimdymą dar baugu kalbėti... bet turėčiau liepos pradžioj gimdyti... bet dar negalima man įsisvaigti....
O jau mama tai tipo be charakterio
QUOTE(Aga @ 2006 11 07, 11:29)
O jau mama tai tipo be charakterio
ai, mama maža buvo praktiškai auksinis vaikas (bent jau tėvai taip sakė), praktikšai visų tėvų svajonė, o va būsimas tėvelis tai pasiutęs buvo.
pasieksim ir mes savo tikslą, tik reikia bandyti, bet, kad tas bilietas labai brangus, bent aš nepajėgiu jo nusipirkti
o tu svajuke geriau papasakok kaip tau šis sėkmingasis kartas vyko nuo pradžių, kaip stimuliavosi, kiek kiaušialąsčių, kaip su tuščiom buvo, kada pirmą kartą testavaisi, kiek parodė kraujas ir tt.
o tu svajuke geriau papasakok kaip tau šis sėkmingasis kartas vyko nuo pradžių, kaip stimuliavosi, kiek kiaušialąsčių, kaip su tuščiom buvo, kada pirmą kartą testavaisi, kiek parodė kraujas ir tt.
Aha, Svajuke, pradėjai pasakoti, tai pasakok toliau, tikrai būtų įdomu sužinoti smulkiau, na pasidalink įspūdžiais su mumis
O ar dabar ką nors jauti? Ar yra kokie nors požymiai, organizmo pasikeitimai?
O ar dabar ką nors jauti? Ar yra kokie nors požymiai, organizmo pasikeitimai?
nu ka, atsikeliau is ryto visa susivelusi, nugara skauda, miego truksta, vaikas valgyt praso, pietus reik gamint, o dar ir i manksta nubegt Nervas ima, kalbet nenoriu, nenoriu but ir kalbinama. Vyrui pasakiau, kad pietu nebus, nes neturiu jegu. Galvoju ateisiu cia paziuresiu kaip Vilma J, gyvena, ir bac......... SVAJUKE. Valio, tikrai labai dziaugiuosi ir sveikinu Kazkaip tikrai pakilo nuotaika, einu ta proga vyrui kotletu iskepsiu ir pasakysiu, kad tau dekingas butu. Nu : : be zodziu
Vilma J., oi kaip nekantrauju suzinot tavo rezultata
Vilma J., oi kaip nekantrauju suzinot tavo rezultata
Mallena labai norėčiau tavo kotletų. čia matyt man jau požymiai prasideda, nes nuolat jaučiuosi žvėriškai alkana.
o savo sėkmės pagrindine priežastimi visgi laikau tai, kad pagerinome vyro rezultatus. pusę metų aš jį maitinau vitaminais, papildais ir karts nuo karto antibiotikais (čia aišku gydytojui nurodžius). atrastas vyro problemas išgydėm vaistais, Spemanas irgi prisidėjo prie pagerėjimo. po trumpos schemos (gonalis 225 ir diferelinas) išpunktavo devynias kiaušialąstes, apsivaisino 7. gavom 6 idealius embrioniukus, tokius vienodus, kad net sunku buvo išsirinkti. (tai buvo rezultatas apie kurį aš net nedrįsau svajoti). o kažkuris iš jų sėdi dabar mano pilvelyje.
taip kad mergaitės, kurios darotės IVF'us dėl vyro problemų. jeigu jūsiškių turtas staigiai labai pablogėja, būtinai ieškokit priežasčių ir jas naikinkit, nes esu tikra, kad embrioniukų kokybei vyro turtas irgi turi labai didelės įtakos. Euromergele, čia aš ir tau rašau.
tai va ttokia ta mano istorija. paprasta labai...
o savo sėkmės pagrindine priežastimi visgi laikau tai, kad pagerinome vyro rezultatus. pusę metų aš jį maitinau vitaminais, papildais ir karts nuo karto antibiotikais (čia aišku gydytojui nurodžius). atrastas vyro problemas išgydėm vaistais, Spemanas irgi prisidėjo prie pagerėjimo. po trumpos schemos (gonalis 225 ir diferelinas) išpunktavo devynias kiaušialąstes, apsivaisino 7. gavom 6 idealius embrioniukus, tokius vienodus, kad net sunku buvo išsirinkti. (tai buvo rezultatas apie kurį aš net nedrįsau svajoti). o kažkuris iš jų sėdi dabar mano pilvelyje.
taip kad mergaitės, kurios darotės IVF'us dėl vyro problemų. jeigu jūsiškių turtas staigiai labai pablogėja, būtinai ieškokit priežasčių ir jas naikinkit, nes esu tikra, kad embrioniukų kokybei vyro turtas irgi turi labai didelės įtakos. Euromergele, čia aš ir tau rašau.
tai va ttokia ta mano istorija. paprasta labai...
Svajuke, bet ir tavo rezutatai si karta geresni nei kai kuriais kitais kartais. nors dėl vyro problemų tai pritariu šimtu procentų. manau, akd ypač kokybei tikrai jų sperma turi įtakos. tai dar turi šaldytų?
o kaip hcg? gal dvynukai?
o kaip hcg? gal dvynukai?