Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Nuoširdūs linkėjimai Svajuke 4u.gif

Ir ačiū, kad esi. Nes visoms pabandžiusioms n-tąjį kartą būsi akivaizdus faktas, kad visdėlto gali pasisekti thumbup.gif jei ilgai ir kantriai bandysi ir niekada neprarasi vilties wub.gif
Atsakyti
thumbup.gif Svajuke, lengvai apsižliumbiau wub.gif
Nu tai ko nepasigyrei ax.gif Bet tu mano mergos tai nenužiūrėk, jos blogas charakteris lotuliukas.gif

Bet ir gimdysi panašiai turėtum, liepos vidury-gale.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miglužė: 07 lapkričio 2006 - 10:24
kai tik Vilma pranes cia gerus rezultatus kuriu laukiam 4u.gif reiks jauciu namie vakare su brangiuoju vyno raudono siurbtelet truputuka uz Vilmos, svajukes ir visu laukianciu ir besilaukianciu sveikata ir sekme 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2006 11 07, 11:23)
thumbup.gif Svejuke, lengvai apsižliumbiau wub.gif
Nu tai ko nepasigyrei ax.gif Bet tu mano mergos tai nenužiūrėk, jos blogas charakteris lotuliukas.gif

4u.gif kad žinok anksti dar buvo girtis. ax.gif nebijok, nenužiūrėsiu tavosios, aš savo asmeninio egzemplioriaus laukiu. mirksiukas.gif ir jeigu bus tas egzempliorius į tėtį, tai irgi bus su charakteriu. lotuliukas.gif

apie gimdymą dar baugu kalbėti... bet turėčiau liepos pradžioj gimdyti... bet dar negalima man įsisvaigti.... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svajukė: 07 lapkričio 2006 - 10:33
O jau mama tai tipo be charakterio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 11 07, 11:29)
O jau mama tai tipo be charakterio lotuliukas.gif

ai, mama maža buvo praktiškai auksinis vaikas (bent jau tėvai taip sakė), praktikšai visų tėvų svajonė, o va būsimas tėvelis tai pasiutęs buvo. lotuliukas.gif
Atsakyti
pasieksim ir mes savo tikslą, tik reikia bandyti, bet, kad tas bilietas labai brangus, bent aš nepajėgiu jo nusipirkti smile.gif

o tu svajuke geriau papasakok kaip tau šis sėkmingasis kartas vyko nuo pradžių, kaip stimuliavosi, kiek kiaušialąsčių, kaip su tuščiom buvo, kada pirmą kartą testavaisi, kiek parodė kraujas ir tt.
Atsakyti
Aha, Svajuke, pradėjai pasakoti, tai pasakok toliau, tikrai būtų įdomu sužinoti smulkiau, na pasidalink įspūdžiais su mumis doh.gif
O ar dabar ką nors jauti? Ar yra kokie nors požymiai, organizmo pasikeitimai? ax.gif
Atsakyti
nu ka, atsikeliau is ryto visa susivelusi, nugara skauda, miego truksta, vaikas valgyt praso, pietus reik gamint, o dar ir i manksta nubegt doh.gif Nervas ima, kalbet nenoriu, nenoriu but ir kalbinama. Vyrui pasakiau, kad pietu nebus, nes neturiu jegu. Galvoju ateisiu cia paziuresiu kaip Vilma J, gyvena, ir bac......... SVAJUKE. Valio, tikrai labai dziaugiuosi ir sveikinu thumbup.gif Kazkaip tikrai pakilo nuotaika, einu ta proga vyrui kotletu iskepsiu ir pasakysiu, kad tau dekingas butu. Nu thumbup.gif: thumbup.gif: be zodziu smile.gif

Vilma J., oi kaip nekantrauju suzinot tavo rezultata smile.gif
Atsakyti
Svajuke, kaip džiaugiuosi dėl tavęs. smile.gif
Atsakyti
Mallena 4u.gif labai norėčiau tavo kotletų. blush2.gif čia matyt man jau nestuke.gif požymiai prasideda, nes nuolat jaučiuosi žvėriškai alkana. g.gif

o savo sėkmės pagrindine priežastimi visgi laikau tai, kad pagerinome vyro rezultatus. pusę metų aš jį maitinau vitaminais, papildais ir karts nuo karto antibiotikais (čia aišku gydytojui nurodžius). atrastas vyro problemas išgydėm vaistais, Spemanas irgi prisidėjo prie pagerėjimo. po trumpos schemos (gonalis 225 ir diferelinas) išpunktavo devynias kiaušialąstes, apsivaisino 7. gavom 6 idealius embrioniukus, tokius vienodus, kad net sunku buvo išsirinkti. thumbup.gif (tai buvo rezultatas apie kurį aš net nedrįsau svajoti). o kažkuris iš jų sėdi dabar mano pilvelyje. ax.gif

taip kad mergaitės, kurios darotės IVF'us dėl vyro problemų. jeigu jūsiškių turtas staigiai labai pablogėja, būtinai ieškokit priežasčių ir jas naikinkit, nes esu tikra, kad embrioniukų kokybei vyro turtas irgi turi labai didelės įtakos. Euromergele, čia aš ir tau rašau. 4u.gif

tai va ttokia ta mano istorija. paprasta labai... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svajukė: 07 lapkričio 2006 - 11:09
Svajuke, bet ir tavo rezutatai si karta geresni nei kai kuriais kitais kartais. nors dėl vyro problemų tai pritariu šimtu procentų. manau, akd ypač kokybei tikrai jų sperma turi įtakos. tai dar turi šaldytų?
o kaip hcg? gal dvynukai?
Atsakyti