QUOTE(Vilma J. @ 2006 11 07, 08:37)
Kraują nuleidau, o dabar kantrybės ..... Atsakymas bus tik apie 14 valandą, plius man dar su gydytoju reikės pasikonsoltuoti
Sėkmės Vilmute
Vis gi tavo trečias bandymas, šansai turi būti dideli
Laukiam, laukiam rezultatų
Svajuke,
dziaugiuosi be galo uz tave! Paziurek, kokia vilti suteikei mums visoms! Valio, super, super!!
dziaugiuosi be galo uz tave! Paziurek, kokia vilti suteikei mums visoms! Valio, super, super!!
Svajuke, aciu Tau uz tokia nuostabia zinia
Vilma J., laukiam kumscius suspaudusios, o ir kitoms didziausios sekmes laukime...
Svajuke tai nuostabu
Vilma laukti liko visia mazai
Vilma laukti liko visia mazai
Svajuke,
mergaitės, taip susigraudinau beskaitydama visų Jūsų palinkėjimus ir palaikymą. o šiaip tai negaliu patikėti, tuo, kas vyksta... kartu ir bijau džiaugtis, vis dar įtemptam laukime esu, palengvės šiek tiek matyt tik po echo, kai gydytoja pasakys, kad viskas ok. labai labai tikiuosi, kad gyvybė užsikabinusi manyje po 8 mėnesių virs svajuku arba dar viena svejuke.
Daivut, hcg jau dariau kelis kartus. pagal jį lyg ir viskas gerai.
Vilmut, laikau visas galūnes suspaudusi ir tikiuosi kuo geriausio rezultato.
Gintarija, Sidabre, Medeina, Shakira ir kitos belaukiančios, tapkit visos . didelėj kompanijoj bus labai smagu lauktis.
ech... aš taip ilgai svajojau apie šitą akimirką ir ji pagaliau atėjo...
Euromergele, Spemaną mano rezervuotą dar palaikyk. turiu kam jį pasiūlyti.
Daivut, hcg jau dariau kelis kartus. pagal jį lyg ir viskas gerai.
Vilmut, laikau visas galūnes suspaudusi ir tikiuosi kuo geriausio rezultato.
Gintarija, Sidabre, Medeina, Shakira ir kitos belaukiančios, tapkit visos . didelėj kompanijoj bus labai smagu lauktis.
ech... aš taip ilgai svajojau apie šitą akimirką ir ji pagaliau atėjo...
Euromergele, Spemaną mano rezervuotą dar palaikyk. turiu kam jį pasiūlyti.
Svajuke, jetus kokios naujienos NUOSTABU
Vilmut, kantrybes, laikau uz tave kumshtukus ir tikiuosi
Vilmut, kantrybes, laikau uz tave kumshtukus ir tikiuosi
QUOTE(svajukė @ 2006 11 07, 10:57)
mergaitės, taip susigraudinau beskaitydama visų Jūsų palinkėjimus ir palaikymą. o šiaip tai negaliu patikėti, tuo, kas vyksta... kartu ir bijau džiaugtis, vis dar įtemptam laukime esu, palengvės šiek tiek matyt tik po echo, kai gydytoja pasakys, kad viskas ok. labai labai tikiuosi, kad gyvybė užsikabinusi manyje po 8 mėnesių virs svajuku arba dar viena svejuke.
Svajuke, nuosirdziausi sveikinimai. Smagu ziuret i tavo liniuote - ji tik trim dienom jaunesne nei manoji.
Chiara, aš esu tikra, kad ir tu pasieksi savo tikslą. jaučiu, kad esi stipri moteris ir vienaip ar kitaip tu vis tiek būsi laiminga, pamatysi.
ir Paidukė pasieks, ir Euromergelė, ir Renata jeigu nepasiduos. iš tiesų svarbiausia - nepasiduoti. nelengvas man buvo paskutinis bandymas, bet buvau pasirįžusi bet kokiu atveju nepasiduoti. mergaitė, kovokit už savo svajonę.
ir Paidukė pasieks, ir Euromergelė, ir Renata jeigu nepasiduos. iš tiesų svarbiausia - nepasiduoti. nelengvas man buvo paskutinis bandymas, bet buvau pasirįžusi bet kokiu atveju nepasiduoti. mergaitė, kovokit už savo svajonę.