svajuke nu negaliu kaip džiaugiuosi , pagaliau, pagaliau tu
taigi anksčiau ar vėliau mes visos būsim jei nenuleisim rankų, svajukė pavyzdys, nu bet jau slapukė kokia
dabar tokių pat naujienų iš Vilmutės laukiu
Renata, kaip tik sužinojau apie Svajukę, iškart apie tave pagalvojau, ateis ir pas tave šventė, tikiu
Renata
tikrai yra tik kaip tam pasakojime apie žmogelį ir milijoną, kad laimėtum milijoną reikia nusipirkti bilietą
tikrai yra tik kaip tam pasakojime apie žmogelį ir milijoną, kad laimėtum milijoną reikia nusipirkti bilietą
QUOTE(Aga @ 2006 11 06, 22:36)
Renata, kaip tik sužinojau apie Svajukę, iškart apie tave pagalvojau, ateis ir pas tave šventė, tikiu
dėkui kažin ar ateis
Papildyta:
QUOTE(paiduke @ 2006 11 06, 22:35)
Renata
tai gal reikia pirkti milijoną bilietų
QUOTE(Renata @ 2006 11 06, 22:39)
nu ir ko taip pesimistiškai baik tu man juokus ir jei dar turi tokią svajonę(tikiu, kad turi) tai būtinai bandyk, gal visai nedaug reikia iki tavo svajonės išsipildymo, gal net ir IVF nereiktų, tiesiog kaip K sako"reguliariai mylėtis"
QUOTE(paiduke @ 2006 11 06, 22:40)
nu ir ko taip pesimistiškai baik tu man juokus ir jei dar turi tokią svajonę(tikiu, kad turi) tai būtinai bandyk, gal visai nedaug reikia iki tavo svajonės išsipildymo, gal net ir IVF nereiktų, tiesiog kaip K sako"reguliariai mylėtis"
kol kas aš ,,pas" su ivf-ais. neturiu jėgų vėl kankintis
QUOTE(Renata @ 2006 11 06, 22:44)
kol kas aš ,,pas" su ivf-ais. neturiu jėgų vėl kankintis
tai tikiu, kad pavargai nuo IVF, bet gal K patarimu pasinaudotum , juk viskas pas tave su sveikata kaip ir gerai
gal ir juokingai kam skamba, bet aš tai tikiu, kad jei priežaščių nepastojimui nėra, tai gali įvykti stebukliukas bet kada
tik baisu, kad laukiant gali ir nesulaukti, tai geriau kažką veikti
Renata, jei pavargai - ilsėkis, atsipalaiduok ir negalvok. Ir kaip turėsi pakankamai jėgų, kaip atsigausi - būtinai pavyks. To ir linkiu iš visos širdies
QUOTE(Renata @ 2006 11 06, 22:32)
Svajuke, nu gal ir yra dievas ant šito svieto
Nu ta pati pagalvojau.
Svajuke, be zodziu Pagaliau, pagaliau, negaliu patiket, kazkokia nuojauta mane siandien aplanke cia uzsukti.
Svajuke nu kaip fainai na pagaliau