Svajuke , negaliu net pašokinejau atsitojus namuose iš džiaugsmo pagaliau nuostabios naujienos
Liudesiuk, o kada tavo data? Greitai man atrodo ir del taves dziaugsimes
Ne ,nu mergynos tai saunuoles tyliai tyliai,bet kaip paskys naujienas,tai net issiziojom visos kad daugiau tokiu,tai visai viltis sugryztu
Laikykites mergytes visos
Laikykites mergytes visos
QUOTE(mykolina @ 2006 11 06, 21:07)
Liudesiuk, o kada tavo data? Greitai man atrodo ir del taves dziaugsimes
aj as tai tik treciadieni ryte vaziuosiu dar vienai apziurai ir tada gal jau paskirs punkcijos diena
tai dabar reikia dziaugtis del tu, kurios jau po visko ir laukia ir jau sulauke
tikrai svajuke kazkaip mane labai nudziugino kaip jausdama siandien uzsirasiau niko pakeitimui nebebusiu liudesiukas
QUOTE(liudesiukas @ 2006 11 06, 19:05)
visgi kaip fainai gal pagaliau po truputi ateis daug dziaugsmo i sita skyreli
, jau dabar kaip atsigavo mūsų skyrelis , o tai kelias dienas buvo taip tyku ..
QUOTE(Medeina @ 2006 11 06, 21:19)
, jau dabar kaip atsigavo mūsų skyrelis , o tai kelias dienas buvo taip tyku ..
Medeina is taves irgi visos tikimes ir linkim geriausiu naujienu
QUOTE(liudesiukas @ 2006 11 06, 22:14)
aj as tai tik treciadieni ryte vaziuosiu dar vienai apziurai ir tada gal jau paskirs punkcijos diena
tikrai svajuke kazkaip mane labai nudziugino kaip jausdama siandien uzsirasiau niko pakeitimui nebebusiu liudesiukas
As ir norejau sakyti, kad labai jau liudnai pasivadinai. Aisku nebebuk O tai kas dabar busi
QUOTE(mykolina @ 2006 11 06, 21:21)
As ir norejau sakyti, kad labai jau liudnai pasivadinai. Aisku nebebuk O tai kas dabar busi
niu pasivadinau taip, nes tada taip super liudnai jauciausi atejusi cia bet merginu deka, viskas nebe taip blogai, nes visn jau tas kad galima cia apie savo beda kalbeti labai padeda o greitai busiu saules_zuikutis
QUOTE(liudesiukas @ 2006 11 06, 21:24)
o greitai busiu saules_zuikutis
va čia jau linksmiau
QUOTE(liudesiukas @ 2006 11 06, 22:24)
niu pasivadinau taip, nes tada taip super liudnai jauciausi atejusi cia bet merginu deka, viskas nebe taip blogai, nes visn jau tas kad galima cia apie savo beda kalbeti labai padeda o greitai busiu saules_zuikutis