Svajuke, valio, valio, valio!!!
QUOTE(Aga @ 2006 11 06, 20:00)
Mane vis aplanko mintis, kad visos artėjam prie to, po vieną, po vieną, kad ir lėtai, bet pažiūrėkit kaip mums pavyksta
Taip, tik reikia nenuleisti rankų
Vat matote pačios, kas siekia, tas pasiekia. Dėl svajukės iš laimės šokinėju ir rytoj į darbą jau eisiu pasišokinėdama. Koks fainas gyvenimas, nu džiaugtis tikrai yra kuo
Bet taip norėtųsi, kad nors tuputuką greičiau judėtume į priekį....kad nereiktų tiek laukti....
Taip gražu žiūrėti į Svajukės liniuotę Tada supranti, kad tikrai nereikia nuleisti rankų...
O pamenat taip- neseniai Svajukei visos linkėjom, kad pagaliau jos parašiuke atsirastų skaičiukas 5.... kai pagalvoji...dieve dieve.....
Lūdna, kad tiek jėgų...tiek pastangų reikia įdėti, kad pasiektum savo tikslą.... Bet pasirodo verta...tikrai verta........
Svajuke Tu nerealiai stipri Tu to verta Tavo pergalė yra mūsų visų pergalė
Ai, nebegaliu einu paverksiu. iš laimės..........................
Taip gražu žiūrėti į Svajukės liniuotę Tada supranti, kad tikrai nereikia nuleisti rankų...
O pamenat taip- neseniai Svajukei visos linkėjom, kad pagaliau jos parašiuke atsirastų skaičiukas 5.... kai pagalvoji...dieve dieve.....
Lūdna, kad tiek jėgų...tiek pastangų reikia įdėti, kad pasiektum savo tikslą.... Bet pasirodo verta...tikrai verta........
Svajuke Tu nerealiai stipri Tu to verta Tavo pergalė yra mūsų visų pergalė
Ai, nebegaliu einu paverksiu. iš laimės..........................
Vilmut, tau negalima verkti, aš jau žliumbiu už tave, už mus visas praskydau visiškai Taviškis pamatys mane nusižliumbusią užtinėlę
Aš tai dabar sėdžiu namuose prie kompo ir dainuoju Muziką garsiai pasileidau ir džiaugiuosi
Žinome ką darome, kad reikės daug pastangų. Viena kitą palaikome ir lipame iš traukinio po vieną
Dabar Vilmutės eilė, lauksime rezultatų
Žinome ką darome, kad reikės daug pastangų. Viena kitą palaikome ir lipame iš traukinio po vieną
Dabar Vilmutės eilė, lauksime rezultatų
Reikia megzti, bet negaliu, sėdžiu ir skaitau šimtąjį kartą jau čia
Nu dar gražiau Ji prieš MB bijo apsižliumbusi pasirodyti Visai jau čia man įdomu
QUOTE(Vilma J. @ 2006 11 06, 20:26)
Nu dar gražiau Ji prieš MB bijo apsižliumbusi pasirodyti Visai jau čia man įdomu
Sakys gal į galvą gavo nuo briedžio ir verkia
QUOTE(Aga @ 2006 11 06, 20:24)
Reikia megzti, bet negaliu, sėdžiu ir skaitau šimtąjį kartą jau čia
Ir aš negaliu atsitraukti. Net norėčiau eiti pašokti, taip linksma pasidarė. Seniai jau taip čia buvo linksma Bet negaliu, turiu ramiau būti, nes ir pati laukiu rezultato
QUOTE(Aga @ 2006 11 06, 20:30)
Sakys gal į galvą gavo nuo briedžio ir verkia
Galės eiti ginti kaip tik pasportavęs, o dar vis pasninkauja
Svajuke, trūksta žodžių stalčius iki šiol atvėpęs
Nu bet panos, kaip ji sucenzūravo sąrašiuką ir nuslėpė visą veiksmą
Jaučiu šią savaitę mūsų forume reiks paskelbt šventine Vilma, prašom man ryt sms
Nu bet panos, kaip ji sucenzūravo sąrašiuką ir nuslėpė visą veiksmą
Jaučiu šią savaitę mūsų forume reiks paskelbt šventine Vilma, prašom man ryt sms
Sveikutes, negaliu ir as skaitydama atsidziaugti jusu tokiomis naujienomis.
Vilmute, issimiegok ramiai sianakt, nors isivaizduoju kaip sunku turbut bus uzmigti. Is tikro tai man irgi nuojauta kuzda, kad tu jau tikrai
Svajuke
Medeina ir Shakira, ramaus jums laukimo
Vilmute, issimiegok ramiai sianakt, nors isivaizduoju kaip sunku turbut bus uzmigti. Is tikro tai man irgi nuojauta kuzda, kad tu jau tikrai
Svajuke
Medeina ir Shakira, ramaus jums laukimo