Vilmut, oi kaip kinkas drebinu dėl tavęs
Medeina, tegul tavo stipruolis vienturtėlis irgi neapvilia tavęs Beje, man irgi sodino 4 ląstelių (off - labai užziėmusi esu).
O aš kažkaip nedrebinu dėl Vilmutės, nuojauta kužka, kad bus gerai
QUOTE(Aga @ 2006 11 06, 10:01)
Man irgi atrodo, kad jau Vilmai nereikia kinkų drebint , vis dėlto 14 diena
Selli, o kaip Tu ?
O aš Vilmut kankinuosi, šiandien 10 diena, tai gal jau galiu hcg daryti?
QUOTE(Daiva @ 2006 11 06, 11:56)
Vilmut, oi kaip kinkas drebinu dėl tavęs
QUOTE(Aga @ 2006 11 06, 12:01)
Ar stipriai kužda
QUOTE(Medeina @ 2006 11 06, 12:14)
Man irgi atrodo, kad jau Vilmai nereikia kinkų drebint , vis dėlto 14 diena
15-ta diena, Medeinut
QUOTE(selli @ 2006 11 06, 12:31)
Gal ir parodytų, bet būt gerai dar luktelėt iki 12-tos
QUOTE(liudesiukas @ 2006 11 06, 13:09)
o ar visos po ivf ilsisi daug? ziuriu, kad su darbais iki isodinimo sustvarkyti be sansu, todel ir toliau teks dirbti po 12 val per para net ir savaitgaliais ar tai tikrai labai blogai veiks? o gal jei rezima pakoreguosiu ir nors po 8 val per diena miegosiu nieko tokio blogo tada?
Man, gydytoja Usonienė, po įsodinimo pasakė, kad gyventi reikia įprastą gyvenimą. Aš pvz. ir gyvenau, ėjau į darbą ir t.t. Man šie jos žodžiai daug ką reiškė. Reiškia taip ir reikia daryti. Manau nepriklauso nuo to ar gulėsi 2 savaites ar negulėsi, dirbsi ar nedirbsi (aš nekalbu apie fizinius sunkius darbus) Jei skirta pavykt-tai pavyks, neskirta tai nepavyks, ir joks gulėjimas ir nedirbimas nepadės.
QUOTE(Orchidėja @ 2006 11 06, 13:18)
Man, gydytoja Usonienė, po įsodinimo pasakė, kad gyventi reikia įprastą gyvenimą. Aš pvz. ir gyvenau, ėjau į darbą ir t.t. Man šie jos žodžiai daug ką reiškė. Reiškia taip ir reikia daryti. Manau nepriklauso nuo to ar gulėsi 2 savaites ar negulėsi, dirbsi ar nedirbsi (aš nekalbu apie fizinius sunkius darbus) Jei skirta pavykt-tai pavyks, neskirta tai nepavyks, ir joks gulėjimas ir nedirbimas nepadės.
suprantu del iprasto gyvenimo bet jeigu tas gyvenimas - tai kasdieninis darbas po 12 val, plius kasdieniniai stresai darbe ir eskstremalios situacijos nors jei dar ant koju pastoviu ir jegu yra vadinas viskas ok ko gero be reikalo cia susirupinau
QUOTE(Vilma J. @ 2006 11 06, 11:02)
15-ta diena, Medeinut
ale ot gera iš manęs skaičiuotoja , sorry Vilmuk
Vilma J., taip malonu girdėti, kad dar nepasirodė mms ... dar labai tyliai palaikysiu kumštukus už tavo sėkmę ir palauksim atsakymo
Medeina, lai tavo vienturtėlis laikosi tvirtai įsikibęs tavo pilvelyje visus 9 mėnesiukus
Selli, manau gali daryti hcg, as visus darydavau 10-11 d. ir būdavo viskas aišku . Sėkmės ir gerų rezultatų
Dėl poilsio po ivf pritariu Orchidėjos nuomonei , išbandyta ir poilsis ir įprastinis gyvenimo būdas... jei lemta tai psiseks
Medeina, lai tavo vienturtėlis laikosi tvirtai įsikibęs tavo pilvelyje visus 9 mėnesiukus
Selli, manau gali daryti hcg, as visus darydavau 10-11 d. ir būdavo viskas aišku . Sėkmės ir gerų rezultatų
Dėl poilsio po ivf pritariu Orchidėjos nuomonei , išbandyta ir poilsis ir įprastinis gyvenimo būdas... jei lemta tai psiseks