Vilma
Medeina
Gintarija
Liudesiuk
Medeina
Gintarija
Liudesiuk
QUOTE(Medeina @ 2006 11 03, 14:10)
pritariu, aš irgi nieko nematuoju, nesinervuoju ir nieko nebijau.
Ryt įsodinimas , ale "gavosi" tik vienas
Ryt įsodinimas , ale "gavosi" tik vienas
Medeina, tegul tas vienas būna patc pačiausias
Medeina,mano drauge abu IVF-us pastojo su vienu,taip kad buk rami ir lauk savo Sekmes tau
Oij merginos o man jau visai blogai su nuotaikom.. taip liūdna darosi kažko. Visai optimizmo nelieka Šiandien 8 diena po įsodinimo, testą neiškentus pasidariau ir NIEKO turėtų rodyti juk parašyta ant testo nuo 7-10 dienų...
Selli Selli Tavo laimei Tu ne šalia manęs prilupčiau....garbės žodis 8 dieną žaisti su testu..... suprantu dar HCG...o čia testas...
Nosytę aukštyn ir laukiam iki antradienio- trečiadienio o tada HCG tyrimas Va tada ir verksim jei jau ką
Nosytę aukštyn ir laukiam iki antradienio- trečiadienio o tada HCG tyrimas Va tada ir verksim jei jau ką
QUOTE(selli @ 2006 11 04, 21:11)
Oij merginos o man jau visai blogai su nuotaikom.. taip liūdna darosi kažko. Visai optimizmo nelieka Šiandien 8 diena po įsodinimo, testą neiškentus pasidariau ir NIEKO turėtų rodyti juk parašyta ant testo nuo 7-10 dienų...
selli, man atrodo paskubėjai tu su tuo testuku
neskubėk dar daryti išvadu
Devina, kaip Tu laikaisi ?
Zaneta, kaip Tavo stimuliacija?
O darosi mergytės HCG įvairiai....anksčiausiai kiek girdėjau berods 9-tą dieną parodė Bet šiaip......gal 11-12 ....
Zaneta, kaip Tavo stimuliacija?
O darosi mergytės HCG įvairiai....anksčiausiai kiek girdėjau berods 9-tą dieną parodė Bet šiaip......gal 11-12 ....
Tai ryt, kaip suprantu, punkcija ????? Vaje ,kaip pas Tave viskas greit
Nieko nesakau, bet ....nu ...pati žinai
Nieko nesakau, bet ....nu ...pati žinai