Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(kristutex @ 2006 10 21, 09:04)
Medeina, o tu Aspirina ir Dexametazona savarankiskai geri,ar tau gyditoja liepe?

Gydytoja paskyrė mirksiukas.gif , nieko savarankiškai nedarau mirksiukas.gif .Čia kaip reklamoj:pasitarkite su savo vaistininku arba gydytoju, tai kadangi aš vaistininkė biggrin.gif -tariuosi su gydytoja.
as irgi manau,kad tau turejo gydytoja laika pasakyti,kada tau leistis Gonali
lotuliukas.gif paskambinau, tai sakė leiskis, kada nori lotuliukas.gif Pasirodo su Suprecur nėra griežtai, kad leistis ryte ar vakare.Tiesiog pasirenki laiką ir taip leidies..

Ku kū, Patrija 4u.gif , įkišk nosį, parašyk kaip laikaisi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medeina: 21 spalio 2006 - 20:47
QUOTE(gintarija @ 2006 10 21, 15:59)
Labas, aš dar viena. Teismo diena bus lapkričio pradžioje  wub.gif

Jau dabar pradėdu laikyti kumsčius. Sėkmės wub.gif
Atsakyti
Sveikutės,
ar kam nors prieš IVF rekomendavo keletą mėn pagerti KT?
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2006 10 22, 10:09)
Sveikutės,
ar kam nors prieš IVF rekomendavo keletą mėn pagerti KT?

Tikrai taip smile.gif Aš prieš pirmą IVF-ą, vieną mėnesį gėriau mirksiukas.gif
Atsakyti
Vilma J., o pas ką tu darei pirmą IVF? Matau tu esi kaunietė, gal pas E.Tvarijonav.? Pas mane truputi ciklas sutrikęs, o dėl ko tu gėrei?
Atsakyti
sėekmės visom, startavusiom ir laukiančiom rezultatų 4u.gif
Vilmut, kaip pas tave reikalai, gal skambinai i klinika? Labai linkiu, kad viskas butu super nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2006 10 22, 12:08)
Vilma J., o pas ką tu darei pirmą IVF? Matau tu esi kaunietė, gal pas E.Tvarijonav.? Pas mane truputi ciklas sutrikęs, o dėl ko tu gėrei?

Deja, man neteko susisdurti su gyd.Tv. schmoll.gif As pima karta dariausi pas Bogdanskiene, antra ir trecia- pas gyd.Zeba, motinos ir vaiko klinikoje.
Del ko buvo paskyrusi kontraceptikus B. nepamenu blush2.gif senokai tai buvo...
QUOTE(simbute @ 2006 10 22, 13:11)
Vilmut, kaip pas tave reikalai, gal skambinai i klinika? Labai linkiu, kad viskas butu super nestuke.gif

Skambinau smile.gif
Is astuoniu apsivaisino astuonios wub.gif Aisku dar visko gali buti iki rytojaus, bet vistiek labai dziaugiuosi blush2.gif ax.gif Ryt vakarop parsivesiu savo zirniukus wub.gif
Atsakyti
Vilma, laikyk dėžutę po pagalve thumbup.gif
Atsakyti
Skambinau smile.gif
Is astuoniu apsivaisino astuonios wub.gif Aisku dar visko gali buti iki rytojaus, bet vistiek labai dziaugiuosi blush2.gif ax.gif Ryt vakarop parsivesiu savo zirniukus wub.gif
[/quote]

Labai dziaugiuosi, nu tikrai rezultati thumbup.gif
Šaunuole 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fliquiti @ 2006 10 22, 15:24)
Vilma, laikyk dėžutę po pagalve  thumbup.gif

Kolkas rankineje nesiojausi biggrin.gif bet dabar matyt ant kaklo teks pasikabinti lotuliukas.gif

Aciu , Simbute wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilma J.: 22 spalio 2006 - 14:30
QUOTE(Vilma J. @ 2006 10 22, 14:23)
Skambinau smile.gif
Is astuoniu apsivaisino astuonios wub.gif  wub.gif

super-puper! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma J. @ 2006 10 22, 15:27)
Kolkas rankineje nesiojausi biggrin.gif  bet dabar matyt ant kaklo teks pasikabinti lotuliukas.gif

dėk į naująją rankinę, šalia savo gyvenimo mirksiukas.gif
Atsakyti