Aš manau, kad tie visi požymiai nieko nereiškia Tai yra alabai individualu...Viena gali jausti visus požymius ir deja.... o kita gali nejausti nieko ir patapti...arba atvirkščiai...
Taip , kad ,mergytės, nosytes aukščiau
Gintarija, man iki HCG tyrimo dar labai toli neanksčiau kaip lapkričio 9-10 , jei mmm anksčiau nepareis (tikiuosi, kad nepareis ). O apie paprastus testus išvis galiu pamiršti nes II juosteles tikrai matysiu bet kokiu atveju ,
Na, tada laikomės visos kartu ir anksčiau laiko HCG nedarome. Nėro ko mėtyti pinigus
Aš kažkaip šį kartą nusiteikusi net ir ilgiau kokią dieną palaukti, kad būtų atsakymas užtikrintas ir nekeltų abejonių.
Iškeliame nosytes ir laukiame tik teigiamų rezultatų
Aš kažkaip šį kartą nusiteikusi net ir ilgiau kokią dieną palaukti, kad būtų atsakymas užtikrintas ir nekeltų abejonių.
Gintarija, nemanau, kad tas priverstinis nervų tampymas gerai
Mano atvejis truputi kitoks Aš po įsodinimo leidžiuosi kas trečia diena Pregnylį po 1/3 ampulės. O Pregnylyje yra HCG hormono. Tad man pasidarius dabar tyrimus, ar 14 dieną kai HCG kiekis kraujyje nedidelis- bus neaišku ar tai nėštumas, ar vaistų likučiai Todėl man teks ilgėliau palaukti, kad žinočiau tikslų atsakymą
O jei ne tas Pregnylis ....jau turbūt poryt lėkčiau HCG darytis
Mano atvejis truputi kitoks Aš po įsodinimo leidžiuosi kas trečia diena Pregnylį po 1/3 ampulės. O Pregnylyje yra HCG hormono. Tad man pasidarius dabar tyrimus, ar 14 dieną kai HCG kiekis kraujyje nedidelis- bus neaišku ar tai nėštumas, ar vaistų likučiai Todėl man teks ilgėliau palaukti, kad žinočiau tikslų atsakymą
O jei ne tas Pregnylis ....jau turbūt poryt lėkčiau HCG darytis
Vilmute, o tau pilvuka dar skauda?
Aišku tada Vilmute
Kai pirmą IVF dariausi, tai trizniojau labai su testais, kad į juos net dabar negaliu pažiūrėti. Jie man net šlykštūs pasidarė.
Tai sakiau dabar kentėsiu iki galo ir darysiu kraujo tyrimą. Gal ir gerai sakai, sulauksiu tos dienos ir netempsiu daugiau.
Kai pirmą IVF dariausi, tai trizniojau labai su testais, kad į juos net dabar negaliu pažiūrėti. Jie man net šlykštūs pasidarė.
Tai sakiau dabar kentėsiu iki galo ir darysiu kraujo tyrimą. Gal ir gerai sakai, sulauksiu tos dienos ir netempsiu daugiau.
QUOTE(selli @ 2006 10 31, 11:39)
Vilmute, o tau pilvuka dar skauda?
Skauda , gal kiek apmažėjo naktiniai skausmai, bet vistiek skauda
QUOTE(gintarija @ 2006 10 31, 11:42)
Aišku tada Vilmute
Tiku, kad viskas bus OK pas Tave
QUOTE(gintarija @ 2006 10 31, 11:18)
Na, tada laikomės visos kartu ir anksčiau laiko HCG nedarome. Nėro ko mėtyti pinigus
Jo jo nosis aukstyn ir laukiam teigiamu rezultatu
QUOTE(Vilma J. @ 2006 10 31, 12:26)
Aš po įsodinimo leidžiuosi kas trečia diena Pregnylį po 1/3 ampulės. O Pregnylyje yra HCG hormono.
Vilma, o kokiais atvejais skiria Pregnyli? Ar jis padeda isitvirtinimui ar del kazko kito?
QUOTE(Sicily @ 2006 10 31, 14:57)
Vilma, o kokiais atvejais skiria Pregnyli? Ar jis padeda isitvirtinimui ar del kazko kito?
Žinok, nelabai aš gilinausi Paskyrė- vadinasi taip REIKIA
Papildyta:
QUOTE(sidabre @ 2006 10 31, 15:01)
O gyvenikas tai kažkokia mistika:) Sėdžiu namie ir is niekur nieko pradejo persteti gerkle ir dar temperatura pakilo 37.4 Visškas šūdas:(
Sidabre, laikykis, nesirk
QUOTE(sidabre @ 2006 10 31, 13:01)
O gyvenikas tai kažkokia mistika:) Sėdžiu namie ir is niekur nieko pradejo persteti gerkle ir dar temperatura pakilo 37.4 Visškas šūdas:(
Skalauk gerklę su druska, gerk karštą pieną su medum ir nesugalvok sirgt
P.S. pas mane viskas gerai, ketvirtadienį nusimato punkcija.Shakira, kur tu ?Gal pasimatysim ?