Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(renatele @ 2006 10 30, 15:15)
Simbute kiek pamenu tavo 1 IVF buvo pas St.
Ar keitei daktara? As panasioje situacijoje ir nzn ka daryti g.gif

Sekmes tau 4u.gif

As 1 IVF dariausi pas St, O dabar pakeiciau, jauciuosi daug geriau wub.gif Manau kad negalima abejoti gydytoju, nes nuo to musm tikrai ne lengviau blink.gif
Atsakyti
Kokios dienos ilgos pasidare ....
Papildyta:
assa.gif pradeda stogas po biškį važiuoti bigsmile.gif
Atsakyti
Selli, susiimk, širdele wub.gif Juk dar tik trečia dienelė g.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilma J.: 30 spalio 2006 - 19:01
Aš tai stengiuosi užsiimti kuo nors, kad mažiau liktų vietos mano mintims. Dabar namie siuvu, anksčiau vis eidavau pasivaikščioti. Visaip stengiuosi savęs nekankinti. Ne taip, kai dariausi 1-ąjį IVF. Tada tiesiog ėjau iš proto.
Atsakyti
Selli, susiimk, širdele Juk dar tik trečia dienelė

Žinau Vilmut žinau blush2.gif , tik dar gerai kad nesinervuoju labai jau, tik va valgau daugokai essen.gif ir nuotaika kažkokia durna, ant sex traukia smileysex.gif nu nesibaigs čia man geruoju .. blush2.gif
Aišku būtų geriau ką nors pasiūti, bet kad nemoku... hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(selli @ 2006 10 30, 20:26)
Selli, susiimk, širdele  Juk dar tik trečia dienelė 
Žinau Vilmut žinau  blush2.gif  ,  tik dar gerai kad nesinervuoju labai jau, tik va valgau daugokai  essen.gif ir nuotaika kažkokia durna, ant sex traukia  smileysex.gif nu nesibaigs čia man geruoju ..  blush2.gif
Aišku būtų geriau ką nors pasiūti,  bet kad nemoku...  hihihi.gif

Siūt aš moku, bet kažkaip netraukia schmoll.gif Todėl mezgu....mezgu mezgu ir ardau doh.gif vėl mezgu ir vėl ardau doh.gif lotuliukas.gif Įtariu taip nieko ir nenumegziu per tas 2 savaites blush2.gif
O su sex Tu gal palauk, pakentėk truputuką ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma J. @ 2006 10 30, 21:32)
Siūt aš moku, bet kažkaip netraukia schmoll.gif  Todėl mezgu....mezgu mezgu ir ardau doh.gif vėl mezgu ir vėl ardau doh.gif  lotuliukas.gif Įtariu taip nieko ir nenumegziu per tas 2 savaites blush2.gif
O su sex Tu gal palauk, pakentėk truputuką ax.gif  mirksiukas.gif

As nezinau ka po isodinimo darysiu, kad uzsimirsciau. Gal sienom net lipsiu lotuliukas.gif Megzt nemoku, siuti taip pat, teks ieskotis kazkokio kito uzsiemimo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2006 10 30, 20:36)
As nezinau ka po isodinimo darysiu, kad uzsimirsciau. Gal sienom net lipsiu  lotuliukas.gif Megzt nemoku, siuti taip pat, teks ieskotis kazkokio kito uzsiemimo  blush2.gif

Pvz. knygų skaitymas mirksiukas.gif Aš jau tris per savaitę perskaičiau biggrin.gif
Atsakyti
Visoms kantrybes ir geru rezultatu wub.gif wub.gif wub.gif uz visas laikau kumstukus

Gal man galit pasakyti,ar po IVF buna taip ,kad prailgeja ciklas g.gif Niekaip mm neateina doh.gif O budavo kaip laikrodis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kristutex @ 2006 10 30, 21:55)
Visoms kantrybes ir geru rezultatu wub.gif  wub.gif  wub.gif  uz visas laikau kumstukus

Gal man galit pasakyti,ar po IVF buna taip ,kad prailgeja ciklas g.gif Niekaip mm neateina doh.gif  O budavo kaip laikrodis verysad.gif

Sveika 4u.gif
nepergyvenk, viskas susireguliuos mirksiukas.gif Mano ciklas irgi budavo kaip laikrodukas - 28 dienos. Po iVF'u buvo 35-38 dienos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darviena: 30 spalio 2006 - 21:41
Aš tai dar į darbą einu, tai laikas greičiau prabėga, bet vakarais daigiausia mintys pradeda lįsti negeros.
O šiandien liūdna pasidarė, prapuolė požymiai - pilvo neskauda, ir krūtinė netokia jautri verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(selli @ 2006 10 31, 09:56)
Aš tai dar į darbą einu,  tai laikas greičiau prabėga, bet vakarais daigiausia mintys pradeda lįsti negeros.
O šiandien liūdna pasidarė, prapuolė požymiai - pilvo neskauda, ir krūtinė netokia jautri  verysad.gif

Ir aš šį kartą dirbu, neėmiau atostogų, nes namie tikrai gali išprotėti bigsmile.gif

Nu ir man nėra tų požymių, lyg kažką kartais jaučiu, bet tik prisigalvoju tikriausiai.

Bet aš mąstau, kad kai prieš 11 metų buvau nėščia, tai tikrai nieko neskaudėjo, nieko nejaučiau, tik noro niekam nebuvo, norėjosi tik gulėti.

Vilmute, kada testą darysi? wub.gif
Atsakyti