QUOTE(liudesiukas @ 2006 10 27, 22:49)
o kas is jusu man kompanija palaikys rytoj pradedant leistis gonali?
p.s. paziurejau i laikrodi - jau po dvylikos tai vadinas siandien ryte jau leisiuos
p.s. paziurejau i laikrodi - jau po dvylikos tai vadinas siandien ryte jau leisiuos
Liudesiuk, as vakar vakare pirma doze(300)susileidau. Pirma karta leidausi(225). Tai dabar bijau hiperstimuliacijos nuo tokios dozes Bet gal viskas bus gerai, ketvirtadieni eisiu ziureti ar auga kas Tai mes turbut busim abi panasiai. Kokioj tu klinikoj? As VK.
Medeina, Shakira, Simbute- sekmes
DAr lyg tai Sidabre laukia rezultatu, ar as jau maisau
QUOTE(zaneta1 @ 2006 10 28, 08:17)
Laukiu
Zaneta1, o koks pas tave protokolas?
Taip suprantu, kad pradzioje gonalis
Taip suprantu, kad pradzioje gonalis
QUOTE(svajukė @ 2006 10 27, 14:58)
vat įdomu, ar buvo nors viena forumietė, kuri po IVF'o būtų nejautusi pilvo maudimo, skausmų, bet būtų pastojusi. chmmm, negi tai vienintelis geras požymis...
as tai išvis manau kad apsoliučiai visom po IVF daugiau mažiau pamaudė, tik ne visos tapo
Papildyta:
QUOTE(zaneta1 @ 2006 10 28, 08:34)
Sidabre, kada tau testuko diena? Linkiu stiprybes ir... dideles sekmes. Tikiuosi jau zirniukai prisikabine ten kur reikia
man testukas lapkričio 10 d. dar labai daug liko
QUOTE(simbute @ 2006 10 28, 07:34)
Pas mane trumpa schema. Apie 10 dienu gonalis. PAskutinem dienom dar kazkoks nepamenu pavadinimo, kad folikulai nesprogtu, tada punkcija ir isodinimas. Zodziu dvieju savaiciu begy turiu susisukti
Nu tai draugausim Pas mane identiskas, gonalis, veliau cretotide( ar kaip ten) ir dar plius aspirinas.
[quote=zaneta1,2006 10 28, 09:17]
Liudesiuk, as vakar vakare pirma doze(300)susileidau. Pirma karta leidausi(225). Tai dabar bijau hiperstimuliacijos nuo tokios dozes Bet gal viskas bus gerai, ketvirtadieni eisiu ziureti ar auga kas Tai mes turbut busim abi panasiai. Kokioj tu klinikoj? As VK.
oi kokia didele doze as tai vaikiskai, tik 112.5 tikiuosi, kad tau nebus jokios hyperstimuliacijos, ji retai labai buna kiek skaiciau ir linkiu kad tikrai tau nebutu , priburiu dabar cia as as penktadieni vaziuosiu paziureti kas gero ar negero ten darysis lankausi kaune, motinos ir vaiko klinikoje (soriukas, pamirsau kaip trumpinti )
oi kokia didele doze as tai vaikiskai, tik 112.5 tikiuosi, kad tau nebus jokios hyperstimuliacijos, ji retai labai buna kiek skaiciau ir linkiu kad tikrai tau nebutu , priburiu dabar cia as as penktadieni vaziuosiu paziureti kas gero ar negero ten darysis lankausi kaune, motinos ir vaiko klinikoje (soriukas, pamirsau kaip trumpinti )
Oho zaneta kokia dozė Linkiu sėkmės