Orchidėja
skelbiam karą mes tam tavo likimui
QUOTE(Orchidėja @ 2006 10 27, 07:07)
Deja. Jis, Likimas su visais šventais sudraskė tuos žiedelius į skutelius. Ir dar stipriai sutrypė koja. Nepykau aš ant jo už du negimdinius nėštumus , už pirmą nepavykusį IVF. Tačiau jau šį kartą negaliu jam atleisti. Jis iš manęs atėmė pagrindinį dalyką tikėjimą. Paliko tik didelę, kraujuojančią žaizdą širdyje ir begalinį širdies skausmą .
Labai gaila. Labai labai...
ir man skauda...žvėriškai skauda...vilko balsu kaukti norisi....bet reikia kažkaip kapstytis.......
QUOTE(Orchidėja @ 2006 10 27, 08:07)
...Jis iš manęs atėmė pagrindinį dalyką tikėjimą. Paliko tik didelę, kraujuojančią žaizdą širdyje ir begalinį širdies skausmą . ....
Orchidėja,
Sidabre, SĖKMĖS
Sidabre, SĖKMĖS
QUOTE(sidabre @ 2006 10 27, 14:52)
Orchideja, brangute laikykis Mes cia visos tikrai dar pakeisime likima palenksime i savo pusen
O man va prasidejo ilgas ir sunkus laukimas Isodino du embrionukus Lauksiu dabar stebuklo
Vilmute testuosimes kaip suprantu abidvi ta pacia diena
O man va prasidejo ilgas ir sunkus laukimas Isodino du embrionukus Lauksiu dabar stebuklo
Vilmute testuosimes kaip suprantu abidvi ta pacia diena
Sidabre, sėkmės
O kažin negali būti, kad tie skausmai yra nervinio pobūdžio?
QUOTE(Orchidėja @ 2006 10 27, 05:07)
Ne be reikalo aš susiejau save su ta gėle . Jaučiuosi jauna, stipri, trykštanti energija, graži , kaip ir tie žiedai.
Orchidėja , luktelk, dar pasipuoši pumpurais, kurie pražys
Sidabre, ramybės, kantrybės ir sėkmės tau
viskas bus gerai, Sidabre Mano naujienos :
daktarė rado vienoj pusėj 3 folikulus 10-11mm , kitoj pusėj- vieną 9mm.Nedaug, bet užteks Svarbu, kad gražiai užaugtų ir būtų geri Kas mane labiausiai neramina, tai kad kiaušidės silpnai reaguoja į Gonalį, kaip gydytoja sako:"kiaušidės pavargę" Senstu Ačiū, mergaitės, už suorganizuotą akciją , nes laikas labai man nenaudingas...visko gali būti,kad šitas IVF paskutinis
QUOTE(Medeina @ 2006 10 27, 19:11)
Orchidėja , luktelk, dar pasipuoši pumpurais, kurie pražys
viskas bus gerai, Sidabre
Mano naujienos :
daktarė rado vienoj pusėj 3 folikulus 10-11mm , kitoj pusėj- vieną 9mm.Nedaug, bet užteks Svarbu, kad gražiai užaugtų ir būtų geri Kas mane labiausiai neramina, tai kad kiaušidės silpnai reaguoja į Gonalį, kaip gydytoja sako:"kiaušidės pavargę" Senstu Ačiū, mergaitės, už suorganizuotą akciją , nes laikas labai man nenaudingas...visko gali būti,kad šitas IVF paskutinis
viskas bus gerai, Sidabre
Mano naujienos :
Paprasysiu dievulio tau laimes, kurios ir mes galbut kazkada sulauksim. Butinai tapk
[/quote]
Medeina, Dievulis mato kad Tau reikia stebuklo ir Tau tikrai pades tapti
[/quote]
Medeina, Dievulis mato kad Tau reikia stebuklo ir Tau tikrai pades tapti