LAIKYKIS. LABAI GAILA
Orchidėja, šlykščiausia, kad negaliu tavęs paguosti, niekaip, negaliu net paimti dalį to skausmo
Laikykis Sugalvosim kaip įveikti likimą
Laikykis Sugalvosim kaip įveikti likimą
SIRDELE LABAI GERAI SUPRANTU KA TU DABAR ISGYVENI, PATI TAIP PAT JAUCIOSI.
Zinau kad niekas nepagos, bet mes labai labai tave palaikom. Stiprybes tau.
Aga, tu teisi reikia mums kazkaip ta likima iveikti ir kai cia palaikom viena kita manau mums bus lengviau tai padaryti
Zinau kad niekas nepagos, bet mes labai labai tave palaikom. Stiprybes tau.
Aga, tu teisi reikia mums kazkaip ta likima iveikti ir kai cia palaikom viena kita manau mums bus lengviau tai padaryti
Orchidėja, mes užsispyrę, mes stiprios, sieksime visos kartu, viena kitą palaikydamos savo tikslo. Negalvok taip blogai, nekalbėk taip liūdnai. Galvok ką dar galima būtų padaryti. Tada bus lengviau, pasilik savyje dar truputį vilties. Mes visi gyvenami su viltim, kitaip neįmanoma.
aš taip tikėjau, taip tikėjau...nėr teisybės...
laikykis orchidėja
laikykis orchidėja
QUOTE(Orchidėja @ 2006 10 27, 07:07)
Ne be reikalo aš susiejau save su ta gėle . Jaučiuosi jauna, stipri, trykštanti energija, graži , kaip ir tie žiedai. Deja. Jis, Likimas su visais šventais sudraskė tuos žiedelius į skutelius. Ir dar stipriai sutrypė koja. Nepykau aš ant jo už du negimdinius nėštumus , už pirmą nepavykusį IVF. Tačiau jau šį kartą negaliu jam atleisti. Jis iš manęs atėmė pagrindinį dalyką tikėjimą. Paliko tik didelę, kraujuojančią žaizdą širdyje ir begalinį širdies skausmą .
Aš žinau, kad šį kartą padariau viską. Tetrūko tik Jo palaiminimo.
Esu dėkinga visoms, kurios mane palaikė ir tikėjo manimi. O ypač savo forumo draugėms, kurios palaikė mane iki paskutinės minutės. Man buvo lengviau.
Ačiū Jums
Aš žinau, kad šį kartą padariau viską. Tetrūko tik Jo palaiminimo.
Esu dėkinga visoms, kurios mane palaikė ir tikėjo manimi. O ypač savo forumo draugėms, kurios palaikė mane iki paskutinės minutės. Man buvo lengviau.
Ačiū Jums
neturiu žodžių... ir pikta ir liūdna... laikykis
Kaip as noreciau kad cia atsirastu nors viena dziugi zinia Taip noreciau
Orchidėja širdele tik nepasiduok laikykis aš vistiek tikiu, kad visom ankssčiau ar vėliau pasiseks
Gintarija, o kaip tu laikais? kaip savijauta?
[/quote]
Svajuke, nuo sekmadienio pradėsiu ir aš laukti tas dvi savaitėles savo rezultato. Jaudinuosi
[/quote]
Svajuke, nuo sekmadienio pradėsiu ir aš laukti tas dvi savaitėles savo rezultato. Jaudinuosi
[quote=gintarija,2006 10 27, 11:41]
[/quote]
[/quote]
Tai Gintarija jau po punkcijos kiek išpunktavo
Sidabre kaip tavo reikaliukai
[/quote]
[/quote]
Tai Gintarija jau po punkcijos kiek išpunktavo
Sidabre kaip tavo reikaliukai