QUOTE(zaneta1 @ 2006 10 24, 10:30)
Niekaip nesusigaudau kas yra Orchideja Speju kad viena is belaukianciu rezultatu , kuri?
Svajuke, kokia cia istorija su tavimi? Taves sarasiuke nera, o kalbate apie IVF. Na na pasiaiskink
Svajuke, kokia cia istorija su tavimi? Taves sarasiuke nera, o kalbate apie IVF. Na na pasiaiskink
Orchidėja - tai ta pati pirmoji laukiančioji mano sąrašiuke.
o su manim tai jokios istorijos nėra. tiesiog Daivutė parašė, ka galiu jau planuoti IVF'ą. bet dar kol kas sąrašiuke manęs nėra.
QUOTE(Vilma J. @ 2006 10 24, 06:53)
O kaip Tavo stimuliacija?
galiu pasidžiaugti tik vienu dalyku: šiemet pati sau leidžiu vaistus , kai tuo tarpu pernai net pagalvot negalėjau apie injekcijas , diedas turėjo be skausmo suleist Gal dėl to, kad tik Gonalį leidžiuos ir nereikia diferilino leistis..kaip faina, kad Suprecur purškiamas
QUOTE(svajukė @ 2006 10 24, 10:33)
Orchidėja - tai ta pati pirmoji laukiančioji mano sąrašiuke.
o su manim tai jokios istorijos nėra. tiesiog Daivutė parašė, ka galiu jau planuoti IVF'ą. bet dar kol kas sąrašiuke manęs nėra.
Svajuke,
Gal istrink mane laikinai... nespeju startuoti, tikiuosi 2 menesiu laikotarpyje prisijungsiu.
Gal kas nors kada nors daret IVF per kaledas... ? Galvoju ar apskritai svenciu sezono metu gydytojai prasideda su tais IVF, gal siulo po svenciu palaukti?
QUOTE(Babulka @ 2006 10 24, 07:51)
Galvoju ar apskritai svenciu sezono metu gydytojai prasideda su tais IVF, gal siulo po svenciu palaukti?
Kad man atrodo daktarai be išeiginių dirba , gi visaip išpuola...
O tai kur pradingo Orchidėja turbūt pasislėpė
Nagi išlysk ir būtinai su gerom naujienom
Nagi išlysk ir būtinai su gerom naujienom
Na man nepatinka,kad Orhideja nieko neraso
Ji juk HCG turejo darytis vakar arba siandien
Orhideja auuuu
Ji juk HCG turejo darytis vakar arba siandien
Orhideja auuuu
Tai bet kokiu atveju jei šiandien darės, rezultatų iškart gi nebus.
aš tikiuosi kad ji džiaugiasi su savo šeima, o paskui ateis su mumis pasidžiaugt