Svajuke, taip ilgai darbe?
tai kada startuoji?
skaitinėju aš vis IVF skyrelį ir dabar jau nuoširdžiai abejoju, ar dar kartą bandysiu... vieno vaiko - per akis:)))
tai kada startuoji?
skaitinėju aš vis IVF skyrelį ir dabar jau nuoširdžiai abejoju, ar dar kartą bandysiu... vieno vaiko - per akis:)))
QUOTE(svajukė @ 2006 10 23, 19:12)
ir dar man įdomu, kaip Shakirai sekasi? juk ji irgi jau startavusi. gal jau ir po visko jau...
Na ir sujudimas čia
Aš dar kol kas ant gonalio adatos sėdžiu, ketvirtadienį eisiu pasižiūrėt kas iš to gavosi...
Vilmute, ramybės ir kantrybės tau kaip minėjau ankščiau, pasistenk išlikti rami, sako padeda ir dar kokį ananasą vieną kitą suvalgyk
QUOTE(Vilma J. @ 2006 10 23, 15:40)
visi 8-i ir dalinosi Tai įsodino pačius pačiausius tris 4-ių ląstelių . Dar liko trys- 4-ių ir du- 2-iejų ląstelių. Tik šie jau , anot, gydytojos, silpnesni....
Žodžiu pati apakus šį kartą kaip čia taip gavosi, kad net šaldymo reikia
Žodžiu pati apakus šį kartą kaip čia taip gavosi, kad net šaldymo reikia
SVAJUKE, jau gali planuot IVF-a
[/quote]
Svajuke kaip fainai laukiam tavo starto
Vilmute
QUOTE(ryte @ 2006 10 23, 18:20)
o man tai vis tiek dviejų norisi. nors neaišku, ar sulaukusi pirmojo, norėsiu vėl lįsti į tą kankinantį IVF'ų liūną. gerai būtų dvynukai...
Shakira, sėkmės tau.
Vilmute linkiu kad tavo mazyliai pilvelyje pasiliktu dar 9 men
As irgi po isodinimo Pregnyli leidausi, tik po puse ampules kas trecia diena:D
As irgi po isodinimo Pregnyli leidausi, tik po puse ampules kas trecia diena:D
QUOTE(svajukė @ 2006 10 24, 09:09)
o man tai vis tiek dviejų norisi. nors neaišku, ar sulaukusi pirmojo, norėsiu vėl lįsti į tą kankinantį IVF'ų liūną. gerai būtų dvynukai...
Pritariu ir palaikau Tave
O žinot ką maniškis vakar pareiškė išvažiavus iš klinikos
" O tai kodėl visų 8 neįsodina?"
Pradėjau jam aiškinti visas grėsmes, sunkumus ir.t.t Sakau, įsivaizduoji jei visi 8 gimtų Pradedu aiškinti kaip sunku jei ir dvyniai gimtų, kaip sunku juos išnešioti O finalas......Sako: "Susitvarkysim Tegul tik gimsta šie trys "
QUOTE(Vilma J. @ 2006 10 24, 09:20)
Pritariu ir palaikau Tave
Pradėjau jam aiškinti visas grėsmes, sunkumus ir.t.t Sakau, įsivaizduoji jei visi 8 gimtų Pradedu aiškinti kaip sunku jei ir dvyniai gimtų, kaip sunku juos išnešioti O finalas......Sako: "Susitvarkysim Tegul tik gimsta šie trys "
Logiškas vyriškas mąstymas Ne jis vienas taip mąsto, be to kitose šalyse juk sodina ir daugiau nei tris
ne jam nešiot reikės užtai taip ir šneka
QUOTE(Šarūniukė @ 2006 10 24, 09:23)
Logiškas vyriškas mąstymas Ne jis vienas taip mąsto, be to kitose šalyse juk sodina ir daugiau nei tris
Na kitose ir kompensuoja IVF. Nors nesenai radau : http://www.motinairv...l=/naujienos/32