Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras -3

QUOTE(Cinderella @ 2006 11 09, 18:56)
mamytesmkaipcerzanitsantechnika?siandien matem klozetakurispatiko,tai cerzanit,nepirkom,sakau reikiasuzinoti ar geri jie ax.gif lauksiu komentaru 4u.gif

as pries metus laiko pirkau cerzanit klozeta, patenkinta tikrai juo.Ir nuleidimo bakelis nestringa ir siaip jokiu priekaistu neturiu. Kai pirksi ziurek, kad butu su dviem padetimis nuleidimo mygtukas, nezinau ar aiskiai parasiau, bet tiesiog del vandens taupymo, akd kiekviena karta nereiktu isleisti is bakelio visa vandeni, buna dvi padetys.
Atsakyti
QUOTE(Nataliuke @ 2006 11 12, 22:50)
Sveikos  , noriu jusu patarimo 

Bute, vonioje ir WC, atskiros patalpos, deti vienodas plyteles ar visiskai skirtingas kolekcijas?  Pasirinkau skirtingas, o va dabar susimasciau.., o ryt jau vaziuojam pirkt... Gal viena kolekcija tik dekorus kitaip sudeliot? 
Patarkit, kaip jums atrodo

Bute, ypač jei tualetas ir vonios kambarys - vienas šalia kito, apdailą daryčiau iš tos pačios kolekcijos plytelių, kad būtų kažkoks nuoseklumas, išlaikytas stilius... Bet jei tarkime name, pirmame aukšte svečiams skirtas tualetas, o antrame - namiškiams, manau kad daryčiau skirtingus.
Atsakyti
niu reikai man jusu pritarimo- patarimo smile.gif
pasistumde biski sienos. ir norai smile.gif nebenoriu ismuryto duso, nes noriu su giliu duso padeklu ir pusapvalio, vienu zodziu- pagal esama ir tikiuosi galutini projekta, imanomi sie keli variantai. pasakykite savo nuomone, kuris priimtiniausias? ax.gif vienas is mano pageidavimu, kad nakti begant i WC sisiuko nereiketu ilgai klaidzioti po vonios patalpa smile.gif cia tiek del saves tiek del vaiku rupinuosi biggrin.gif
variantas 1
user posted image
variantas 2
user posted image
variantas 3
user posted image
variantas 4
user posted image

aa, dar pilnam vaizdui susidaryti - virsutine siena mansardine, t.y. prie pat sienos ausktis 1.6, o ten kru jau dusas prasideda ten jau 2 metrai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giga*: 16 lapkričio 2006 - 10:43
Aš rinkčiausi pirmą variantą.
Atsakyti
man antras ir ketvirtas labiausiai patinka
Atsakyti
Prašau patarimo merginos.Po dvi sienas tualete ir vonioje dažysim.Tai neapsisprendžiu reikia ar ne plintusiukų apačioj, bijau, kad paskui sienos nuo plovimo palei kraštus nukentės.
Atsakyti
Giga , 1 variantas 4u.gif arba 3 , jeigu ten langas aukštai , bent jau sėdinčio žmogaus nesimatys , bet 1 variante spintelių daugiau tilpų .
4 būtų neko , bet ar ten nebus per žemos lubos prie kriauklės ar užteks erdvės g.gif 4u.gif
Atsakyti
Man tai 3 labai juokingas hihihi.gif -sėdi ant klūziko ir pro langą žiūri lotuliukas.gif
Aš tai už 1 arba 2.

Pas mus labai panašus į 1 var. tik dušo nėra. Šiaip labai patogu - pas mus yra prie kriauklės tokia aukšta spintelė- tai fainai ir kosmetika tvarkingai sudėta ir šiaip -viskas ten, tada labai tvarkinga išlieka vonia ir viskas po ranka. Na tikiusi supratot ką norėjau pasakyti hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 16 lapkričio 2006 - 13:09
QUOTE(kristulke @ 2006 11 16, 11:50)
Prašau patarimo merginos.Po dvi sienas tualete ir vonioje dažysim.Tai neapsisprendžiu reikia ar ne plintusiukų apačioj, bijau, kad paskui sienos nuo plovimo palei kraštus nukentės.

būtinai dėk, 6-10 cm aukščio, iš tų pačių plytelių kaip ir grindys, grindjuostės viršų reikėtų užbaigti aliuminio kampuotuku, kad estetiškai atrodytų.
Atsakyti
as uz 4 varianta. Prie lango vonia labai faina. thumbup.gif
Atsakyti
kristulke, gali pažiūrėti kaip aš pas save pasidarius grindjuostę, kaip atrodo, kad apsispręstum: čia
Atsakyti
QUOTE(Giga* @ 2006 11 16, 10:44)
niu reikai man jusu pritarimo- patarimo smile.gif

Man trecia variantas 4u.gif Arba 4, tik tulika su kriaukle vietom mainyciau, kad duris atidarius tulas i akis nekristu ax.gif
Atsakyti