Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras -3

QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 10 31, 16:37)
miargai, kuo man langą uždengt? nenoriu būt kaimyno stebima  cool.gif sakau gal tamsiai rudą roletą? g.gif

o mediniu tamsiu zaliuziu nenori?
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 10 31, 16:37)
miargai, kuo man langą uždengt? nenoriu būt kaimyno stebima  cool.gif sakau gal tamsiai rudą roletą? g.gif

o jūsų namas jau priduotas? mums tai neleidžia užuolaidų kabinti, kad komisija netyčia nenuciokintų, kad jau kai kas gyvena nepriduotam naudojimui name topsecret.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2006 10 31, 15:39)
o mediniu tamsiu zaliuziu nenori?

nepagalvojau blush2.gif labai ačiū už idėją 4u.gif

QUOTE(aistia @ 2006 10 31, 15:47)
o jūsų namas jau priduotas? mums tai neleidžia užuolaidų kabinti, kad komisija netyčia nenuciokintų, kad jau kai kas gyvena nepriduotam naudojimui name topsecret.gif biggrin.gif

lotuliukas.gif užuolaidos - skiriamasis ženklas? nepriduotas, prieš Kalėdas valstybinis pridavimas, bet gyvensim. ne mes vieni cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 10 31, 16:57)
lotuliukas.gif užuolaidos - skiriamasis ženklas? nepriduotas, prieš Kalėdas valstybinis pridavimas, bet gyvensim. ne mes vieni  cool.gif

aš irgi juokiausi, kol nepamačiau skelbimo, draudžiančio kabinti užuolaidas biggrin.gif Tiesos tame yra, nors skamba absurdiškai, tiesiog statybinė kompanija stengiasi apsidrausti smile.gif
Atsakyti
[quote=Ieva-Pieva,2006 10 29, 21:46]
ieškau veidrodžio vonioj - sudėtingas dalykas unsure.gif
Papildyta:

O nenori klijuoti veidrodžio prie sienos??? g.gif Nereikės jokio rėmo, arba rėmuką daryti iš dekoro plytelių.......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 31 spalio 2006 - 16:09
noriu paklausti kokias lubas darėte savo vonios kambariuose, t.y. iš ko to lubos padarytos?

internete radau tokį dalyką kaip įtempiamas lubas. ar kuri esat pasidariusios tokias lubas?
gal žinot kiek jos kainuoja?praktiškumas?gražumas? ir visa kita, t.y. + ir -
Atsakyti
perversk kelis puslapius atgal, yra atskira tema apie lubas 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(xxxsaulyte @ 2006 10 31, 16:09)
O nenori klijuoti veidrodžio prie sienos???  g.gif Nereikės jokio rėmo, arba rėmuką daryti iš dekoro plytelių.......

vee man klijuoti veidrodžiai schmoll.gif
noriu senobinių rėmų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Giga* @ 2006 10 20, 18:07)
sena tema
Papildyta:
kaip jums atrodo, kuris variantas butu geriau:
user posted image user posted image

sienele tarp WC ir vonios gavoju arba zema ir apklijuota plytelem, arba is stiklo blokeliu.. ta siena, kur priglausta vonia ri klozetas yra mansardine, taciau pamuryte 1.6, t.y. aukstis prie pat sienos 1.6 poto auksteja, tai neturetu maisyti. taciau jei vonioje sugalvotum dusu pasinaudoti, tai nebutu kur atsistoti  g.gif

gal siaip kokiu minciu kiltu del isdestymo ..

4u.gif

man antras variantas patinka. paziurejau stiklo blokelius. nesutinku, kad senus laikus primena, pasirinkimas didelis ir spalvu ir rastu. giga, o kokia kvadratura. man siuo atveju nuskilo, vonia didele, tai ir duso kabina ir vonia tilpo, o tuliko as nekeisciau.duris gi vistiek uzsikabinsi ar tu tupesi ar maudysies.bet cia tik mano nuomuone
Atsakyti
QUOTE(Giga* @ 2006 10 23, 22:15)
del sienos- tai berods rasiau pacioje pirmoje zinuteje, kad jos ausktis 1.60ir po tonuolydis. bet tai nesvarbu- aciu uz mintis smile.gif

va cia tai jau jums problema, juk jus abu auksti g.gif tada jau nekas
sekmes renkantis mirksiukas.gif
Atsakyti
labai reik spinteles vonioj po kriaukle ir dar pakabinamos su stiklu. gal kas zinot kokia parduotuve vilniuj, kur galima butu nebrangiai isigyt vonios baldu?
Atsakyti
labai reikia į vonią spintelės pakabinamos su veidrodžiu ir spintelės po kriaukle, bet nestandartinės, tad gal kas galėtų parekomenduoti FIRMĄ arba MEISTRUS, kurie apsiimtų pagaminti kokybiškai?

VILNIUJE, lauksiu AŽ - dėkui labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliukasbum @ 2006 10 31, 20:38)
noriu paklausti kokias lubas darėte savo vonios kambariuose, t.y. iš ko to lubos padarytos?

internete radau tokį dalyką kaip įtempiamas lubas. ar kuri esat pasidariusios tokias lubas?
gal žinot kiek jos kainuoja?praktiškumas?gražumas? ir visa kita, t.y. + ir -

Mamos drauges dukra dare ax.gif

Zinau tik kaina 12.000 su apsvietimu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif (1 kmb. apie 20 kvadratu)
Atsakyti