Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras -3

[quote=Ieva-Pieva,2006 10 29, 22:46]
ačiū ačiū bigsmile.gif
ieškau veidrodžio vonioj - sudėtingas dalykas unsure.gif

Papildyta:

laukiam miegamojo.. ax.gif
o veidrodzio tu be remu db ieskai? gal kokioj graveroj? arba stiklitoj? man dedule sake lyg graveroj seskineje ten kazkur pigu.. nzn.. nors man irgi reiktu.. po to reminsiu kazkaip.. g.gif
Atsakyti
taigi, kad noriu su rėmu. tamsiu, a la senobiniu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 10 29, 23:17)
taigi, kad noriu su rėmu. tamsiu, a la senobiniu  cool.gif

o kaip reikalai reminimo centruose? gal turi tokiu panasiu, tik kaip kainos neisivaizduoju, gal pigiau negu pirkti is karto remuose. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Globaliste @ 2006 10 29, 22:25)
o kaip reikalai reminimo centruose? gal turi tokiu panasiu, tik kaip kainos neisivaizduoju, gal pigiau negu pirkti is karto remuose.  g.gif

buvau šian akropolio savexe- pasirinkimas liūdnokas. arba per siauri, arba su auksiukais/sidabriukais dry.gif
Atsakyti
I-P,labai thumbup.gif vonyte,faina kad yra langas,mano svajone verysad.gif mes deja jo neturesim,spalvytes savo vonioje isivaizduojju panasias thumbup.gif o vedrodi vyras sugalvojo klijuoti,be jokio remo,labai arti pliteli,tarsi atrodytu kad vintisai eina,na nezianu gal dar ji perkalbesiu,man labai patinka tokie stori tamsio medzio remai ax.gif
paziuriu ir taip jau norisi greiciau i savo namucius verysad.gif bet jauciu kadangi tik pradedam,tai iki naujuju nespesim verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2006 10 27, 09:55)
Geras vonias prekiauja http://www.rivoleta.lt/ .
Ispanų gamybos http://www.rivoleta....=imones_poolspa
Turėjom bute tris metus, su vandens ir oro masažais, dezinfekcija savaimine, temp.palaikymu - super  thumbup.gif  Į namą dabar irgi iš ten užsisakinėjame. Kaina apie 6-7000 Lt su viskuom - sakyčiau geras kainos ir kokybės santykis. Geras paviršius - per tris metus nepasižeidė niekaip ........ Rekomenduoju.  mirksiukas.gif

Akcija vyksta keturių modelių vonių - "Leda XL" su vandens ir oro masažias vietoj 6900 Lt dabar kainuoja 5800 Lt thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2006 10 26, 19:37)
O kaip tas variantas kai dziovykle statoma ant virsaus - ar skalbimo masinai tai nekenkia?

ten yra toks specialus laikiklis, tvirtinasi ant skalbiankės ir tada ant viršaus krauni džiovintuvą. aš kažkaip manau, kad gal nekenkia g.gif na pvz pirkau tos pačios firmos skalbiankę ir džiovintuvą, tai į komplektą įeina ir tas laikiklis... gal jei kenktų, tai ir negamintų g.gif nors šiaip teko girdėti, kad negerai du elektros prietaisus vieną ant kito sukraut, berods reikia tarpe tada medžio plokštę dėti...
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2006 10 26, 22:39)
kokioj parduotuvej? as dabar ruosiuos irgi keist pada RAVAK beje, kuris irgi skiles mastau.gif na jei man ryt pudrins smegenus kad cia gam,ybos procesas nu tai ka as  zinau  doh.gif  fool.gif tiesa va WC bakeliai tai turi turi tokiu panasiu  defektu sad.gif nu paklausysiu as ryt ju teoriju bash.gif:

Murestoj...
va pvz dažytojai dažė vonioj lubas, tai apvertė RAVAK dušo padėklą ir aš ten pastebėjau priklijuotą gamintojo lapuką, kur parašyta - burbuliukai ant padėklo dugno atsiranda gamybos procese ir jie nelaikomi gamybos broku. na analogiškai, jei apie įtrūkimus kažko panašaus nerašo, vadinasi tai brokas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinderella @ 2006 10 30, 12:04)
I-P,labai  thumbup.gif  vonyte,faina kad yra langas,mano svajone verysad.gif mes deja jo neturesim,spalvytes savo vonioje isivaizduojju panasias thumbup.gif  o vedrodi vyras sugalvojo klijuoti,be jokio remo,labai arti pliteli,tarsi atrodytu kad vintisai eina,na nezianu gal dar ji perkalbesiu,man labai patinka tokie stori tamsio medzio remai ax.gif
paziuriu ir taip jau norisi greiciau i savo namucius verysad.gif bet jauciu kadangi tik pradedam,tai iki naujuju nespesim verysad.gif

Pas mane vonioje du veidrožiai tiesiai ant sienų spec. klijais priklijuoti: vienas ties kriaukle, kitas ties vonia. Patogu ir dantis prie kriauklės valyt, ir vyras duše gali barzdą pagramdyt. Aprėminom dekoro juostelėmis (visai nepigiai, bet dekoratyviai gavosi).
Tik viena problema - rasoja, kai maudaisi net vasarą (nors įrengėm ištraukiamą ventiliatorių), nebent muiluota ranka nubrauki. Kai klijavom norėjom elektrinį šildymo kilimėlį įklijuoti, bet labai brangu pasirodė (prieš metus apie 360 Lt/vnt.) Bet neperseniausiai mačiau Senukuose čiut mažesnį negu reikia, bet už 70 Lt/vnt. Tik kad jau vėlu, nes veidrodžiai kainavo apie 80 Lt. Gaila lupt.
Papildyta:
QUOTE(Cinderella @ 2006 10 23, 11:55)
Tai va pradedam ir mes remonta naujos statybos namuciuose,viska darisim savo rankom,na tiesa santechnika ir elektrika jau pravesta nors biskuti ir ne taip kaip norejom... doh.gif na ka jau padarysi....tai dabar vazinejom ziurim pliteles,jus man pasakykit,ziuriu daug kas daro tokius kaip projektelius voniu parduotuvese,kai issirenki pliteles tai gali tipo jie ant kompo sudeliuoti ir tau parodyti kaip atrodis ir... tai kur cia galima pasidaryti toki?kiek reikia moketi?atrodo ieva-pieva rase kad dvarcioniu keramikoje dare projekteli,tai cia kur butent?

Noriu parekomenduoti vieną nuorodą į Dvarčionių keramikos tinklalapį. Nelabai moku įdėti tai kai įeisite į linką http://www.keramika....-zemelapis.html pasirinkite Svajonių interjeras.
Kiek supratau tai tas pats ką gali dizaineris parduotuvėje padaryti.
Atsakyti
Ieva-Pieva graži vonia thumbup.gif
Aš irgi veidrodžio ieškau- tikrai sudėtingas variantas. O sendintų rėmų gražių mačiau būtent specializuotoje rėminimo parduotuvėje. pabandyk paieškoti ne Akropolyje, tikrai turėtų būti.
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 10 28, 20:59)
dar nebaigta, fotografuota su tel  blush2.gif

I-P-super thumbup.gif, labai idomiai padaryta didis.gif

QUOTE(KristiTal @ 2006 10 29, 17:51)
Ir dar kaip sudejo sienoje plyteles ar nepasitaike taip, kad kai kur viena kita islenda labiau i prie ki nei kitos? Nes man virtuveje tai pridirbo biski nesamoniu, taip nervas ima. Kiek uz plyteliu klojima mokejote?

pas save taip radau pora plyteliu-tai parodziau plytelscikui, iskals jas atgal ir perdes plyteles, cia jo darbo brokas mad.gif , mokam 25 lt/kvadrata
Atsakyti
miargai, kuo man langą uždengt? nenoriu būt kaimyno stebima cool.gif sakau gal tamsiai rudą roletą? g.gif
Atsakyti