Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras -3

dar nebaigta, fotografuota su tel blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 10 28, 20:59)
dar nebaigta, fotografuota su tel  blush2.gif
user posted image
user posted image

Tikrai graziai atrodo thumbup.gif Tik tarpai sviesus tarp plyteliu......... blush2.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kaunas @ 2006 10 28, 16:08)
As gal ne i tema, bet norejau paklaust. ax.gif Gal pas ka nors yra toks variantas, kad i vonia ieinat pro drabuzine. Ka apie tai manot? g.gif Ar patogu?

Pas mus taip bus ax.gif Dar negaliu pasakyt ar patogu, bet labai tikiuosi tongue.gif
Atsakyti
Ieva-Pieva, man patinka tavo vonios kambarys ax.gif
Atsakyti
doh.gif O jus man dabar pasakykite, kaip glaiste tarpus tarp plyteliu, tai man glaiste su metaline mentele ir kazkaip nuo tos menteles pasibruzino plytele pati, ar jums taip nebuvo? man toks jausma skad nenusivalys, nes kazkaip ten neistepta o tarsi ibresta. doh.gif doh.gif doh.gif verysad.gif
Ir dar kaip sudejo sienoje plyteles ar nepasitaike taip, kad kai kur viena kita islenda labiau i prie ki nei kitos? Nes man virtuveje tai pridirbo biski nesamoniu, taip nervas ima. Kiek uz plyteliu klojima mokejote?
Atsakyti
QUOTE(Pikts liūc @ 2006 10 29, 16:21)
Pas mus taip bus  ax.gif Dar negaliu pasakyt ar patogu, bet labai tikiuosi  tongue.gif

As irgi noriu tiketi, kad bus gerai g.gif , bet kazkodel neramu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2006 10 28, 15:51)
Pasidalinkit kiek maždaug kainuoja vonios baldai, daromi pagal užsakymą? Suprantu, kad nuo baldų priklauso, bet labai domina kaina, nes norėčiau įdomesnių baldų savo voniai 4u.gif

maniske pvz 1400lt kainavo. bet tikrai didele. 1.80m..viena dalis spinteles-imontuojama skalbianke paslepta, tada simetriskos dureles -po kriaukle, ir paskutine dalis- trys dideli stalciai.. zdziu tilps ir ranksluosciai juose ir kosmetikos ir t.t. ax.gif vidus- dazyta plokste, o dureles ir stalciai - lukstas balinto azuolo.
gamino vdireklama.lt
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 10 28, 20:59)
dar nebaigta, fotografuota su tel  blush2.gif
user posted image
user posted image

kaip gražu wub.gif
Atsakyti
IP niugis labai labai grazu good.gif
Atsakyti
Ieva-Pieva labai gražus vonios kambarys thumbup.gif
Atsakyti