Ar kas nors vonioje "pakabinot" įtempiamas lubas???
Ar tai tokia pati plokštė? Ar kabinamos taip pat kaip ir gipsoplokštė?
O kaip ten su kainom?
Ar tai tokia pati plokštė? Ar kabinamos taip pat kaip ir gipsoplokštė?
O kaip ten su kainom?
QUOTE(Aurarte @ 2007 01 29, 17:03)
Sveika, Soja, jei tau reikia tiesiog staciakampio stiklo su vyriais, kurie tvirtinasi prie sienos..tai rekomenduociau uzsisakyti pagal uzsakyma Graveroje. Kainos tikrai normalios..mes patys ten uzsisakem..laukiam, kol ispjaus..ir stiklai grazus, "grudinti" lyg ir stori, ivairiu atspalviu pasirinkt galima..ir atrodo originaliau nei tos standartines dureles gumom aplijuotos ..
Ačiū už patarimą. Susiradau Murenoj aš ir tuos Kauniečius kur duris daro, bet kai nuėjau rinktis visos santechnikos į Tavydą, tai konsultantė siūlė Ifo dureles. Sakė, kad tokiam dalykui reikia rinktis patikimą firmą nes kažkas tai negerai gali būti. Nu va ir vėl susibalamutinau tos Ifo durelės apie 2000 kainuoja, tai tiek pat kiek ir Ravak, tik Ifo iš tikro man patikimiau skamba. Ir vėl apmastymuose
Mergaitės o Jus termostatą dušui ėmėt jei vandenuką šildys boileris ? Gal ir geras dalykas, bet kainelė apie 1500 Lt. taip pat galvoju gal be jo kaip nors apseisiu
[quote=Slapux,2007 01 30, 00:49]
[/quote]
Abonentiene, lygtais tu rašei, kad matei tokias plyteles pirkt - papasakok kur
[/quote]
lyg maciau vln,hansa pliteliu mugei netoli senuku ta parduotuve
[/quote]
Abonentiene, lygtais tu rašei, kad matei tokias plyteles pirkt - papasakok kur
[/quote]
QUOTE(Abonentienė @ 2007 01 30, 00:30)
Neatsimenu Man amnezija, kas susiję su plytkom
blogai bent jau klp? per kokias pardes važinėjot pasakok
QUOTE(Cinderella @ 2007 01 30, 11:16)
ačiū, bet iki vln man tolokai o norėtųs gyvai pamatyt
QUOTE(SoJa @ 2007 01 30, 10:43)
Ačiū už patarimą. Susiradau Murenoj aš ir tuos Kauniečius kur duris daro, bet kai nuėjau rinktis visos santechnikos į Tavydą, tai konsultantė siūlė Ifo dureles. Sakė, kad tokiam dalykui reikia rinktis patikimą firmą nes kažkas tai negerai gali būti. Nu va ir vėl susibalamutinau tos Ifo durelės apie 2000 kainuoja, tai tiek pat kiek ir Ravak, tik Ifo iš tikro man patikimiau skamba. Ir vėl apmastymuose
Mergaitės o Jus termostatą dušui ėmėt jei vandenuką šildys boileris ? Gal ir geras dalykas, bet kainelė apie 1500 Lt. taip pat galvoju gal be jo kaip nors apseisiu
Dėl dušo sienelių.Tai konsultantai siūlo firmas nuo kuriu jiems daugiausiai lieka
Čia taip kalbu nes esu susijusi su tom sienelėm Baltijos Brastos Jei kas domina klauskite pakonsultuosiu
o kaip apsvietima isdestet vonioje?
QUOTE(S@V@N@ @ 2007 01 30, 19:59)
o kaip apsvietima isdestet vonioje?
va cia mano galvos skausmas jau 6 kartus vaziavau pirkt šviestuvų.. ir grįžau tuščiom
Manau, kad tau lengviau , nes tu zinai ko nori. O as neisivaizduoju kaip ir kuriuose vietuose padaryti...
Desim "zalias" plokstes, o toliau kas? Vonios kambarys mazas 1.70 x 1.55 ( nu kaip bute). Vonia ismesim lauk ir desim duso kabina su giliu padeklu. Tada dar telpa skalbianke ir praustuvas su spintele. Nu spintelei noreciau, kad butu sviestuvai, o lubuose? viena per viduri? neidomu. Nufotkinkit kaip pas jus
Desim "zalias" plokstes, o toliau kas? Vonios kambarys mazas 1.70 x 1.55 ( nu kaip bute). Vonia ismesim lauk ir desim duso kabina su giliu padeklu. Tada dar telpa skalbianke ir praustuvas su spintele. Nu spintelei noreciau, kad butu sviestuvai, o lubuose? viena per viduri? neidomu. Nufotkinkit kaip pas jus
QUOTE(S@V@N@ @ 2007 01 30, 20:20)
Manau, kad tau lengviau , nes tu zinai ko nori. O as neisivaizduoju kaip ir kuriuose vietuose padaryti...
nu pas mus panašiai... vieną trijų lempučių dėsiu virš veidrodžio (noriu tą tokį pailgą veidrodinį, bet tada nepritaikau nieko į lubas.... tai dėsiu dvi vienodas... vieną į lubas kt virš veidrodžio į sieną šooodas bus bet nieko mandresnio nesugalvosi
neisejo "prikabinti' nuotrauka.
As gal kabinsiu koki plokscia nemaza "blina" prie lubu. Nu zodziu pardoj reiks kazka issirinkti
As gal kabinsiu koki plokscia nemaza "blina" prie lubu. Nu zodziu pardoj reiks kazka issirinkti