o aš vat mąstau apie pastatomą ant stalviršio arba kaip ir Cinderellos variantas. parodyk ką pirkai ir kur
QUOTE(Forma @ 2007 01 26, 16:14)
siaip matiniai labiau vertinami ir dauguma nori matiniu o tu atvirksciai
Tai čia mada tokia? Šiaip ta plokštė nesivadina matinė (Egger H1424, beveik balta su juostelėmis), bet vaizdas lyg popieriumi apklijuota. Stovi pas mane tokia sena sekcija Era, panašiai paviršius atrodo, tik tamsi. Gal tikros matinės kitaip atrodo - kažkaip neatkreipiau į jas dėmesio.
QUOTE(Raganėlė @ 2007 01 26, 16:37)
o aš vat mąstau apie pastatomą ant stalviršio arba kaip ir Cinderellos variantas. parodyk ką pirkai ir kur
blogai supratai pas mane tokia ilga kad stalvirsio nebus,ten kriaukle ir is sono pratesimai ir ji yra istatoma i spintute kol kas supakuota guli,LAUFEN firmos,man labai grazi,gal savaitgali nufotkinsiu
QUOTE(SoJa @ 2007 01 26, 11:10)
Ačiū labai už info Fainos jų durys, bet gaila, kad Kaune Gal kas panašių firmų Vilniuje matė?
Taigi jie visoje lietuvoje ir netik dirba kreipkis drasiai atvazius, ismatuos, pagamins ir pastatys
QUOTE(Forma @ 2007 01 26, 07:31)
gal galima kur pasiziureti nete?
nežinau ji užsakinėjo , lygtai iš kažkokio katalogo , gal vokiečių jeigu ką sužinosiu parašysiu
QUOTE(cudo @ 2007 01 26, 12:30)
O pliteli su klieis klijosit ?gal povadinema parasik.as galvojou kad pirma reiks pliteliu det,o paskui vonia statit.
nu tai vonia gi nepriklijuota, patraukti galima... o be to, mes perkam buta tokiam stovy... tai jau kaip nors...
QUOTE(Perliukas @ 2007 01 26, 23:21)
nežinau ji užsakinėjo , lygtai iš kažkokio katalogo , gal vokiečių jeigu ką sužinosiu parašysiu
laukiam
o kokiais dazais ant zalio gipskartonio dazyt ?cia ne spalvos klausiu,bus 2 ventiliatoriai pajungti ,yra turbut kokie dregmei atsparus ar pan. ?
QUOTE(ERROR @ 2007 01 27, 13:16)
o kokiais dazais ant zalio gipskartonio dazyt ?cia ne spalvos klausiu,bus 2 ventiliatoriai pajungti ,yra turbut kokie dregmei atsparus ar pan. ?
negaliu tiksliai pasakyti, bet kai mes pirkom vienos spalvos dazus, juos suspilste i 3 atskirus indus: 1)virtuvei su prieskambariu, 2)voniai ir 3) vamdzaims, kurie sildymo sezonu buna kartsti. mano supratimu, ju sudetis truputi skiriasi, imaiso kazko atsparaus dregmei arba karsciui. tiesiog konsultantui reikia pasakyti, kad paruostu dazus voniai
Ištrauka iš http://www.1000plyteliu.lt :
Salone dirbanti dizainerė kompiuteriu ruošia individualius vonios kambario, virtuvės, sienų, grindų projektus. Tai labai patogu pirkėjui. Tereikia išsirinkti norimas plyteles ir kompiuteryje galima pamatyti, kaip atrodys vonios kambario ar virtuvės grindys ir sienos. Dizainerė padės sukurti Jums patinkantį interjerą. Speciali programinė įranga leidžia pateikti klientui spalvotą vonios kambario vaizdą su visa santechnine įranga.
Perkantiems prekes salone, šis projektas pateikiamas nemokamai.
O Vilniuje yra tokios paslaugos? Ir kur?
Salone dirbanti dizainerė kompiuteriu ruošia individualius vonios kambario, virtuvės, sienų, grindų projektus. Tai labai patogu pirkėjui. Tereikia išsirinkti norimas plyteles ir kompiuteryje galima pamatyti, kaip atrodys vonios kambario ar virtuvės grindys ir sienos. Dizainerė padės sukurti Jums patinkantį interjerą. Speciali programinė įranga leidžia pateikti klientui spalvotą vonios kambario vaizdą su visa santechnine įranga.
Perkantiems prekes salone, šis projektas pateikiamas nemokamai.
O aš noriu paklausti apie šildomas grindis - ar tikrai verta jas daryti? Ypač tualete - jei prieš įeidamas įjungsi grindų šildymą, tai nespės įšilti, kol išeisi . Vonioje gal daugiau prasmės, ypač kai atjungia karštą vandenį ir gyvatukas neprišildo vonios. Bet jei gyvatukas šildo, ar nepakanka kilimėlio išlipant iš vonios? Gal net minkščiau ir neslidu
QUOTE(S@V@N@ @ 2007 01 28, 20:25)
"Dvarcioniu keramikoj", Eurotope" ..
QUOTE(Saja @ 2007 01 29, 14:09)
O aš noriu paklausti apie šildomas grindis - ar tikrai verta jas daryti? Ypač tualete - jei prieš įeidamas įjungsi grindų šildymą, tai nespės įšilti, kol išeisi . Vonioje gal daugiau prasmės, ypač kai atjungia karštą vandenį ir gyvatukas neprišildo vonios. Bet jei gyvatukas šildo, ar nepakanka kilimėlio išlipant iš vonios? Gal net minkščiau ir neslidu
o kas gi taip grindis junginėja?
jos pastoviai šiltos kai esi namie - nesvarbu kada įeisi, ir kiek būsi
aišku kad neįkaistų, juk įkaitimui kokios valandos reikia Net ir vonioje nebūtų prasmės, jei taip galvotume