Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras -3

QUOTE(indra* @ 2007 01 26, 13:00)
Forma, tai is ko tu darai vonios baldus? is faneruoto ar dazyto  MDF'o?

korpusa dazniausiai is baltos dregmei atsparios plokstes, o dureles ir siaip matomas vietas is dazyto MDF'o ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2007 01 26, 13:30)
O pliteli su klieis klijosit ?gal povadinema parasik.as galvojou kad pirma reiks pliteliu det,o paskui vonia statit. g.gif

unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ji @ 2007 01 15, 00:25)
man tos plyteles su gelem tai ikvepia tokiai geliu interjero linijai  -
pvz miegamajame tokia siena - fototapetas, user posted image , o vonioje user posted image

kaip grazu wub.gif nu jus super! wub.gif
Atsakyti
mums irgi pirma plyteles sudejo,tik paskui vonia state g.gif
Atsakyti
QUOTE(laura x @ 2007 01 26, 15:22)
mums irgi pirma plyteles sudejo,tik paskui vonia state  g.gif

galima ir atvirksciai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2007 01 26, 13:31)
korpusa dazniausiai is baltos dregmei atsparios plokstes, o dureles ir siaip matomas vietas is dazyto MDF'o  ax.gif

ir stalvirsi irgi is MDF'o??? tai kad siaubingai susibraizo. su dantu sepetuko stikline 3 metuku vaikas stalvirsi subruzino nepataisomai... verysad.gif
ta balta plokste man primena lenkiska virtuvini is vaikystes laiku tongue.gif , o dazyto mdf'o as labai labai nuosirdziai nekenciu del 2 priezasciu: 1)niekada nenusidazo tokia spalva, kaip paleteje, 2)braizosi taip kaip ir kitos blizgios plokstes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indra*: 26 sausio 2007 - 14:48
QUOTE(indra* @ 2007 01 26, 15:35)
ir stalvirsi irgi is MDF'o??? tai kad siaubingai susibraizo. su dantu sepetuko stikline 3 metuku vaikas stalvirsi subruzino nepataisomai... verysad.gif
ta balta plokste man primena lenkiska virtuvini is vaikystes laiku tongue.gif , o dazyto mdf'o as labai labai nuosirdziai nekenciu del 2 priezasciu: 1)niekada nenusidazo tokia spalva, kaip paleteje, 2)braizosi taip kaip ir kitos blizgios plokstes.

visada nusidazo taip kaip reikia, o kad nesibraizytu smarkiai reikia lakuoti ax.gif
Atsakyti
o gal galit kas pasisakyt, kuri kriauklės spintelės dalis labiausiai tikėtina, kad išbrings?
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2007 01 26, 15:57)
visada nusidazo taip kaip reikia, o kad nesibraizytu smarkiai reikia lakuoti  ax.gif

O laminatą, įdomu, galima lakuoti? unsure.gif Patinka man vieno laminato raštas, bet jis labai jau matinis, kaip popierius...
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2007 01 26, 16:04)
O laminatą, įdomu, galima lakuoti? unsure.gif Patinka man vieno laminato raštas, bet jis labai jau matinis, kaip popierius...

siaip matiniai labiau vertinami ir dauguma nori matiniu o tu atvirksciai biggrin.gif

geriau nelakuoti schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Raganėlė @ 2007 01 26, 15:58)
o gal galit kas pasisakyt, kuri kriauklės spintelės dalis labiausiai tikėtina, kad išbrings?

briaunos
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2007 01 26, 16:14)

paantirinu dar:
stalvirsio ispjova, kur praustuvas isileidzia, jei neuzhermetinta gerai, tai ten labai opi vieta.
Atsakyti
QUOTE(indra* @ 2007 01 26, 16:26)
paantirinu dar:
stalvirsio ispjova, kur praustuvas isileidzia, jei neuzhermetinta gerai, tai ten labai opi vieta.

o jei pas mane kriaukle tokia kad be stalvirsio,tipo ji dedama ant spinteles,na tokia pailginta,labai grazia nusipirkom rolleyes.gif tai manau ten niekur tu briaunu nesimatis,apacioj tik,tai gal niekur neisbrinks g.gif
Atsakyti