Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras -3

Mergaitės išduokit paslaptį gal kur matėt pirkti stiklinių dušo durelių ? blush2.gif
Taupydama vietą savo būsimoje vonioje nusprendžiau išsimūryti dalį likusią laisvą nuo pirties, bet gi mano rastos Ravako durelės kainuoja nuo 2000 Lt. doh.gif gal kas matėt pigiau ? blush2.gif
Atsakyti
jau pradedu galvot kad reiks sualvot kokias vonios zaliuzes ar roletus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2007 01 25, 15:57)
jau pradedu galvot kad reiks sualvot kokias vonios zaliuzes ar roletus  bigsmile.gif

man kazkada buvo mintis deti zaliuzes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2007 01 25, 14:35)
vonia jau stovi... tuo imesiu gyva foto... o riestumas jos is abieju pusiu vienodas.

jūsų vonios forma tikrai nėra dėkinga sienelių atžvilgiu,
bet pažiūrinėk dėl visa ko čia:

http://polysan.net/l...=vanove_zasteny

Atsakyti
dekui uz nuoroda... ziuriu...

user posted image
nu tokia tai ne kazin ka ir apsaugo...

4u.gif user posted image
sita butu nieko... bet galvoju kaip durnai... ieini i vonia, o priesais pusmetrio atstumu siena...
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2007 01 25, 16:24)
dekui uz nuoroda... ziuriu...

sita butu nieko... bet galvoju kaip durnai... ieini i vonia, o priesais pusmetrio atstumu siena...

jei neklystu ši sienelė galėtų susistumti, ir prisilenkti prie sienos. Tadas niekas nebūtų atsikišę smile.gif Atlenktumėte tik kai reikia.
parašyta darinėjimas 180° bet reikia aiškintis konkrečiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo axa: 25 sausio 2007 - 15:32
QUOTE(axa @ 2007 01 25, 16:30)
jei neklystu ši sienelė galėtų susistumti, ir prisilenkti prie sienos. Tadas niekas nebūtų atsikišę smile.gif Atlenktumėte tik kai reikia.

tai ta antra dalis suvaziuoja i ta pirma ir jos abi sukiojasi 180° kampu, kaip suprantu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indra*: 25 sausio 2007 - 15:36
QUOTE(indra* @ 2007 01 25, 16:34)
tai ta antra dalis suvaziuoja i ta pirma ir jos abi sukiojasi 180° kampu, kaip suprantu  g.gif

dar pasigilinau į brėžinukus - ir suvažiuoja, ir užsilenkia book.gif
Papildyta:
QUOTE(indra* @ 2007 01 25, 16:34)
tai ta antra dalis suvaziuoja i ta pirma ir jos abi sukiojasi 180° kampu, kaip suprantu  g.gif

ir aš taip manau.
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2007 01 25, 15:30)

o tai kur ja uzlenkt g.gif ant sienos gi kabo dusas... o be to ji lenkta, tai neprisiglaustu ir prie kitos sienos... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2007 01 25, 17:09)
o tai kur ja uzlenkt  g.gif  ant sienos gi kabo dusas... o be to ji lenkta, tai neprisiglaustu ir prie kitos sienos... ax.gif

du variantai - arba tilps iki dušo (reikia žiūrėti kiek ten vietos ir koks sienelės dalių plotis), arba iki galo neprisilenks, tik tiek kiek dušas leis. Bet tai mano nuomone geriau nei visai stacionariai stovėtų.
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2007 01 25, 16:18)
du variantai - arba tilps iki dušo (reikia žiūrėti kiek ten vietos ir koks sienelės dalių plotis), arba iki galo neprisilenks, tik tiek kiek dušas leis. Bet tai mano nuomone geriau nei visai stacionariai stovėtų.

nu jo... reikia konkreciai ziuret... tik kaina tai irgi g.gif g.gif schmoll.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 01 25, 14:45)
Mergaitės išduokit paslaptį gal kur matėt pirkti stiklinių  dušo durelių ?  blush2.gif
Taupydama vietą savo būsimoje vonioje nusprendžiau išsimūryti dalį likusią laisvą nuo pirties, bet gi mano rastos Ravako durelės kainuoja nuo 2000 Lt.  doh.gif gal kas matėt pigiau ?  blush2.gif

Nestandartus daro UAB Baltijos Brasta
http://www.baltijosb.../duso_sieneles/
Atsakyti