Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras -3

QUOTE(axa @ 2007 01 25, 08:59)
na sienelė gali ir  šitaip atrodyti,  nebūtinai aklinai uždara. Ji pilnai atlieka savo funkciją - niekas nesitaško, nei per viršų nei per šonus, o jei trukdo - galima užlenkti į bet kurią pusę.

teko naudotis užuolaida - tekėdavo vanduo pro apačią. Nebent daryti ilgą ir nuleisti apačią į vonią. Nes tokios gražios kaip paveiksliukuose (iki vonios kraštų) - manau realybėje visai nepraktiškos.

na nera man grazu visiskai ta sienele,ir nejauku schmoll.gif
o kam ta dviguba uzuolaida? gi ju ilgis buna 1,8 m ,tai pilnai uztenka nuleist i vonia,kad nesitaskytu.na,nebent jei vonios aukstis 3m,tada nzn,bet gal yra ir ilgesniu uzuolaidu,2m rodos esu macius,nesu labai tikra
Atsakyti
QUOTE(laura x @ 2007 01 25, 13:34)
na nera man grazu visiskai ta sienele,ir nejauku  schmoll.gif 
o kam ta dviguba uzuolaida? gi ju ilgis buna 1,8 m ,tai pilnai uztenka nuleist i vonia,kad nesitaskytu.na,nebent jei vonios aukstis 3m,tada nzn,bet gal yra ir ilgesniu uzuolaidu,2m rodos esu macius,nesu labai tikra

mintis turbut buvo tokia, kad viena vidinė užuolaida atlieka apsauginę funkciją, o išorėje yra dar viena medžiaginė dėl grožio g.gif
Atsakyti
QUOTE(lilja @ 2007 01 25, 11:39)
mintis turbut buvo tokia, kad viena vidinė užuolaida atlieka apsauginę funkciją, o išorėje yra dar viena medžiaginė dėl grožio  g.gif

nu tai ir sakau, kad nesuprantu kodel 1 uzuolaida negali atlikti abieju funkciju... juk ja vienu metu mato tik is vienos puses - arba besiprausiantysis is vidaus itraukta i vonia, arba kiti bet kuriuo kitu momentu nuleista...
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2007 01 25, 12:08)

nu cia paprastai voniai, kai ji nuo sienos... mes kalbam apie kampines..., jos gi lenktos, o be to dusas ne kraste, o per viduri...

lenktoms irgi būna analogiškos sienutės (beje, nebūtinai lenktos) , tik turėtų būti iš minimum 2 dalių, reikia žiūrėti pagal vonios lentkumą tų dalių ilgius.

o dušo vietą reikia taikyti, kad būtų toje pusėje kaip ir sienutė.
Ir tas pats principas - jei sienutės nereikia, tai sulenki ją ir priglaudi prie sienos. Nereikia kaip bunkeryje vonioje gulėti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mikepodukofke @ 2007 01 25, 12:42)
nu tai ir sakau, kad nesuprantu kodel 1 uzuolaida negali atlikti abieju funkciju... juk ja vienu metu mato tik is vienos puses - arba besiprausiantysis is vidaus itraukta i vonia, arba kiti bet kuriuo kitu momentu nuleista...

po maudynių tikrai tos užuolaidos neiškelsi iš vonios.
nebent nori po to vonioje balas šluostyti smile.gif - juk ji bus šlaputėlė ir varvės.

reikės palaukti kol nudžius (jei per tą laiką kitas neis maudytis). Ir galiausiai gausis, kad visą laiką toji užuolaida bus nuleista į vonią smile.gif
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2007 01 25, 11:44)
lenktoms irgi būna analogiškos sienutės (beje, nebūtinai lenktos) , tik turėtų būti iš minimum 2 dalių, reikia žiūrėti pagal vonios lentkumą tų dalių ilgius.

o dušo vietą reikia taikyti, kad būtų toje pusėje kaip ir sienutė.
Ir tas pats principas - jei sienutės nereikia, tai sulenki ją ir priglaudi prie sienos. Nereikia kaip bunkeryje vonioje gulėti smile.gif
Papildyta:
nebent nori po to vonioje balas šluostyti smile.gif - juk ji bus šlaputėlė ir varvės.

reikės palaukti kol nudžius (jei per tą laiką kitas neis maudytis). Ir galiausiai gausis, kad visą laiką toji užuolaida bus nuleista į vonią smile.gif

nu ka as zinau, medvilnines tos uzuolaidos labai greit nudziusta... o gi ir nesimaudai kiaura para... esme tokia, kad bent kampinej vonioj, jei butu dvi uzuolaidos vistiek matytus kad vidine vonioj nuleista... grozio nepadaugetu...

o pas mane deja vonia ir dusas jau yra... nieko nebepakeisiu...
Atsakyti
user posted image

nu cia toks mini eskiziukas mano vonios... prastas aisku, bet vat kaip gaunas, dusas pas mus stacionarus, galva kabo mazdaug virs vonios vidurio... nu gal kazkiek arciau desinio sono... bet jei deti sienele desinej pusej, tai ji gaunas priesasi duris iskart...
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2007 01 25, 11:49)
user posted image

nu cia toks mini eskiziukas mano vonios... prastas aisku, bet vat kaip gaunas, dusas pas mus stacionarus, galva kabo mazdaug virs vonios vidurio... nu gal kazkiek arciau desinio sono... bet jei deti sienele desinej pusej, tai ji gaunas priesasi duris iskart...

tai tada gal det suskleidziama sienele arba( as bent jau deciau) virsuj lubose begeli ir kabinciau grazia uzuolaida,kai nesimaudai,sustumi ja i sona ir vaizdo nieko ji ten negadins,jei grazi smile.gif
aiksu,idealiausia,kai yra ir dusas siaip praustis ir vonia tik maudymuisi,tada voniai nereiktu jokios apsaugos ir nieks nei jos,nei sienos grozio neuzstotu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laura x @ 2007 01 25, 13:14)
tai tada gal det suskleidziama sienele arba( as bent jau deciau) virsuj lubose begeli ir kabinciau grazia uzuolaida,kai nesimaudai,sustumi ja i sona ir vaizdo nieko ji ten negadins,jei grazi  smile.gif
aiksu,idealiausia,kai yra ir dusas siaip praustis ir vonia tik maudymuisi,tada voniai nereiktu jokios apsaugos ir nieks nei jos,nei sienos grozio neuzstotu  smile.gif

ir dar baseinas butu gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laura x @ 2007 01 25, 14:14)
aiksu,idealiausia,kai yra ir dusas siaip praustis ir vonia tik maudymuisi,tada voniai nereiktu jokios apsaugos ir nieks nei jos,nei sienos grozio neuzstotu  smile.gif

na aš ir vonioje kai nusimaudau - paskutinis etapas nusiprausti po dušu. Kaip galima vonioje maudantis be dušo apseiti? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(mikepodukofke @ 2007 01 25, 13:49)

o vonios forma būtent tokia?
labai svarbu koks kraštas. Pvz. šiuo atveju kaip pavaizduota - nuo kairės pusės sienelę būtų daug paprasčiau pritaikyti, o nuo dešinės sudėtingiau (dėl išlenktumo).
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2007 01 25, 12:18)
na aš ir vonioje kai nusimaudau - paskutinis etapas nusiprausti po dušu. Kaip galima vonioje maudantis be dušo apseiti?  bigsmile.gif

aiksu,neapsieisi,bet juk po maudyniu vonioje uztenka persilieti dusu ir nuo to bala ant grindu nepasidarys smile.gif o kai maudos vaikai ar vyras ,baseinas ant grindu garantuotas,todel bent jau mano seimynai vonioj reikalinga apsauga .

o baseinas nepamaisytu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2007 01 25, 13:21)
na aš ir vonioje kai nusimaudau - paskutinis etapas nusiprausti po dušu. Kaip galima vonioje maudantis be dušo apseiti?  bigsmile.gif
Papildyta:
o vonios forma būtent tokia?
labai svarbu koks kraštas. Pvz. šiuo atveju kaip pavaizduota - nuo kairės pusės sienelę būtų daug paprasčiau pritaikyti, o nuo dešinės sudėtingiau (dėl išlenktumo).

vonia jau stovi... tuo imesiu gyva foto... o riestumas jos is abieju pusiu vienodas.
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2007 01 25, 11:44)

va butent del sitos priezasties drinks_cheers.gif ir dar del to, kad jei kalbet apie tas graziasias medziagines uzuolaidas-tai jos savo zavesi labai greitai praranda del pastovios dregmes... o zinant kad jos dar ir kainuoja nemazai-tai vidine uzuolaidele labai issprendzia sita klausima.

nors, tas tiesa, apvaliai voniai tai gal nelabai dailiai atrodytu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo une: 25 sausio 2007 - 14:46