Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras -3

QUOTE(akvilyte @ 2007 01 21, 15:22)
yra ir grindu biggrin.gif  interne tik nerodo kažkodėl g.gif  40lt kvadratas ax.gif

dekui, man grazu labai kai grindys atitinka savotiskai faktura virtuves baldus... tik spalvos aisku nevienodos... maciau kai dejo per Kvartirnij vapros tokias grindis virtuvej praeita savaite... smile.gif o kaina yra kaina... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vvandene @ 2007 01 19, 15:07)

gatavo dizainerio lotuliukas.gif
Atsakyti
turiu dar kelis klausimus - svajoju vonioj augalu keleta, bet nera lango, tai kazkur skaiciau kad negyvens jie ne sviesos... o gal yra kazkokiu augalu kur gali gyventi vonioj...
ir dar svajojau apie paveikslus... gal isivaizduojat kaip ir kas ten turi buti kad dregme ju nesugadintu...

ir dar labai svarbus klausimas - kaip jus isprendet klausima su kampine vonia ir duso uzuolaidom... kazkaip man uzuolaidos gadina interjera - kokiu sprendimu pasiulytumet?
Atsakyti
[quote=mikepodukofke,2007 01 21, 19:35]
turiu dar kelis klausimus - svajoju vonioj augalu keleta, bet nera lango, tai kazkur skaiciau kad negyvens jie ne sviesos... o gal yra kazkokiu augalu kur gali gyventi vonioj...

pas mane vonioje be lango yra pora gėlyčių - spatifilis (vėzdūnė), auga ir žydi jau apie pusmetį thumbup.gif . ši gėlė mėgsta drėgmę, ir jai užtenka dirbtinio apšvietimo, yra nekaprizinga, bet bijo skersvejų, tiesioginių saulės spindulių ir sausros, tai gi vonioje jai tinkama vieta mano manimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilja: 21 sausio 2007 - 18:03
QUOTE(lilja @ 2007 01 21, 18:01)
pas mane vonioje be lango yra pora gėlyčių - spatifilis (vėzdūnė), auga ir žydi jau apie pusmetį  thumbup.gif . ši gėlė mėgsta drėgmę, ir jai užtenka dirbtinio apšvietimo, yra nekaprizinga, bet bijo skersvejų, tiesioginių saulės spindulių ir sausros, tai gi vonioje jai tinkama vieta mano manimu.

dekui smile.gif kaip tik nete ziuriu kaip ji atrodo smile.gif tokai i kalija panasi...
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 01 21, 15:22)

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2007 01 21, 17:35)
ir dar labai svarbus klausimas - kaip jus isprendet klausima su kampine vonia ir duso uzuolaidom... kazkaip man uzuolaidos gadina interjera - kokiu sprendimu pasiulytumet?

aišku, kad baisu tos uzuolaidos, mes issirinkom rosa su sienele zemiau eik, rasi kaip atrodo
Atsakyti
QUOTE(Abonentienė @ 2007 01 22, 00:39)
aišku, kad baisu tos uzuolaidos, mes issirinkom rosa su sienele zemiau eik, rasi kaip atrodo

o mes galvojam, kad kuriai stiklu firmai duosim paskaiciuoti kiek kainuotu pagaminti tokia sienute ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Abonentienė @ 2007 01 21, 23:39)

Tikrai pagal individualų užsakymą būtų daug pigiau smile.gif be to ir atskirai galima nusipirkti pakankamai gerom kainom - matėm yra neblogų variantų Domus Galerijoj:)
Atsakyti
Aš irgi gundžiausi gundžiausi ant tų DK Xeno plytelių, kol kokį 10 kartą jas apžiūrinėdama nusprendžiau, kad vis gi nelabai jos man patinka doh.gif . Penktadienį pusę dienos vartėm Aparichi stendus ir katalogus, nu ir nieko, kad labai patiktų neradom doh.gif doh.gif doh.gif Tik koridoriaus. laiptų ir virtuvės grindims išsirinkom plyteles, o voniai, tai ne vienos neprilipo verysad.gif
Nuvarę į Senukus atradom kažkokį lenkiškų plytelių stendą, tai ten vienos visai gražios, bet užsakymas 6-8 sav. doh.gif Beto kaip tiksliai apskaičiuoti kiek tų plytelių reikės ? Po truputį artėju prie panikos ribos
Atsakyti
O gal kas klijavo vonią su DK Herba plytelėmis, labai jau jos man viliojančiai atrodo, bet vat sunku įsivaizduoti, kaip tikrovėj atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ji @ 2007 01 15, 23:35)

QUOTE(Forma @ 2007 01 16, 10:11)
o man cia  thumbup.gif user posted image

sveikos,
o kaip geriau: kriaukle imontuota pilnai ar siek tiek iskilusi? gal kas pasidalintu patirtimi? + ir -? bigsmile.gif
Atsakyti