Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras -3

QUOTE(happy @ 2007 01 20, 10:38)
nu sorry, bet pasakymas rinkis lenkiskas tai irgi skamba  blink.gif  Lenkijoj gi yra ne vienas fabrikas ir  ten irgi yra beleko  doh.gif , jei neklystu cersanit fabriko
man jau ir pardej nelabai patare pirkti, apibudino kaip labai nekokias plyteles  schmoll.gif

nU MUMS DAR BISKI NEREIKIA TAI MES FIRMU NEKLAUSEM TIK BENDRAI PAKALBEJOM, O JAU KAI IESKOSIM TAI BUTINAI KLAUSIM FIRMAS g.gif Dar Italiskos wub.gif
Atsakyti
Mes į virtuvę klojam Dvarčionių keramikos plyteles, tai meistras keikė jas dėl kraštų nelygumo, bet pati plytelių masės kokybė (na jis taip išsireiškė) tai yra viena iš geresnių. Kai ruošėmės pirkti, tai perspėjo kad tik ne lenkiškos būtų schmoll.gif , nebent būtų akmens masės, tada lenkų kokybė neatsilieka mirksiukas.gif O gyrė ir nepamenu kokias blush2.gif ispaniškas ar itališkas g.gif
Atsakyti
klausimukas, kokį apšvietimą daryt???

ir dar.. ar vertas dėmesio tas sifonas muilui.. kur į stalviršį dedasi?? mano diedas aiškina kad ošsikiš ir bla bla g.gif
Atsakyti
Kiek ziurejau, labiausiai mano skoni atitinka ispaniškos (ir kokybes nekeikia zmones), tik gaila, kad jos dazniausiai uzsakomos sad.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 01 20, 22:47)
ir dar.. ar vertas dėmesio tas sifonas muilui.. kur į stalviršį dedasi?? mano diedas aiškina kad ošsikiš ir bla bla g.gif

o kas cia? gal koki pvz turi?
Atsakyti
Sveikos, gal kas turit vonioj slankiojancias duris? g.gif idomu, is kokiu medziagu turetu buti jos pagamintos, kaip ten del atsparumo dregmei ir visu uzraktu... tai jei kas ka zinot, laukiu patarimu, dekui 4u.gif
Papildyta:
ir dar klausimukas, gal kas zinot tokiu kaip Xeno plyteliu, taciau grindins, man virtuvei kad prie komplekto deretu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vvandene @ 2007 01 20, 23:19)
o kas cia? gal koki pvz turi?

nerandu g.gif na čia po stalviršiu montuojas talpa, o ant viršaus išlenda tik dozatorius ax.gif tai nesimėto muilo buteliukas ant stalviršio bigsmile.gif

QUOTE(mikepodukofke @ 2007 01 21, 12:25)
ir dar klausimukas, gal kas zinot tokiu kaip Xeno plyteliu, taciau grindins, man virtuvei kad prie komplekto deretu... smile.gif

nu tai dvarčionių.. mes vonioj dedam tas rudas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 01 21, 13:12)
nerandu g.gif  na čia po stalviršiu montuojas talpa, o ant viršaus išlenda tik dozatorius ax.gif tai nesimėto muilo buteliukas ant stalviršio bigsmile.gif
nu tai dvarčionių.. mes vonioj dedam tas rudas rolleyes.gif

kazkaip zvilgtelejau ten, pasirode kad tik sienom...
o kokios ju kainos?
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 01 21, 14:12)
nerandu g.gif  na čia po stalviršiu montuojas talpa, o ant viršaus išlenda tik dozatorius ax.gif tai nesimėto muilo buteliukas ant stalviršio bigsmile.gif

rolleyes.gif viesuose wc tokiu gal ir macius esu..
Atsakyti
Gal kas galit pasufleruoti su kokia lengvai įkandama programa galima būtų pasidėlioti vonios kambarį? ax.gif
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
man patinka kai vonios buna idetos taip tongue.gif smile.gif knisuos po neta ir kraunu jums cia foto, tikiuosi nepykstat wink.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2007 01 21, 14:18)
kazkaip zvilgtelejau ten, pasirode kad tik sienom...
o kokios ju kainos?

yra ir grindu biggrin.gif interne tik nerodo kažkodėl g.gif 40lt kvadratas ax.gif

QUOTE(ilja @ 2007 01 21, 14:50)
Gal kas galit pasufleruoti su kokia lengvai įkandama programa galima būtų pasidėlioti vonios kambarį? ax.gif

http://www.webplaner...nnova/index.jsp
Atsakyti