Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras -3

QUOTE(Jurg@ @ 2007 01 18, 22:42)
Kalbejau su plyteliu klojeju tai jis Dvarcioniu keramikos plyteliu patare nepirkti, nes kokybe prasta  schmoll.gif siule tik lenkiskas smile.gif

jo, turbūt iš to klojėjo sandelio? laugh.gif
Niekur nera idealiu plyteleiu (as dvarcioniu negiriu, man ten visos plyeteles baisios)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abonentienė: 19 sausio 2007 - 00:28
neiprastai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vvandene @ 2007 01 19, 14:07)
neiprastai
user posted image

schmoll.gif Negrazu,nors neiprasta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vvandene @ 2007 01 19, 14:07)
neiprastai

Neįprastai baisiai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nekas blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovitn: 19 sausio 2007 - 19:14
QUOTE(Jurg@ @ 2007 01 18, 22:42)
Kalbejau su plyteliu klojeju tai jis Dvarcioniu keramikos plyteliu patare nepirkti, nes kokybe prasta  schmoll.gif siule tik lenkiskas smile.gif

mes dejom katilinej Dvarcioniu plyteles visiskai baltas ,nebrangias,1 rusies,tai su kokybe tikrai nelabai doh.gif , kuris nors plyteles kampas ziurek pakiles,viena plytele nuo kitos skyresi keliais mm. Na musu pirktos plyteles tikrai nebrangios,tai kazkin ko ir nesitikejom,bet jei 1 rusi tai manau turetu atitikti kazkokias normas ir tokiu dideliu nukrypimu nebuti g.gif Bet kai jos susidejo tai viso sito nesimato ir bent man atrodo graziai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rosenda @ 2007 01 19, 17:20)
schmoll.gif Negrazu,nors neiprasta lotuliukas.gif

QUOTE(linnn @ 2007 01 19, 17:44)
Neįprastai baisiai lotuliukas.gif 

QUOTE(jovitn @ 2007 01 19, 19:13)
nekas blink.gif

o man super thumbup.gif tik spalvine gama nepatinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Abonentienė @ 2007 01 19, 00:28)
jo, turbūt iš to klojėjo sandelio?  laugh.gif
Niekur nera idealiu plyteleiu (as dvarcioniu negiriu, man ten visos plyeteles baisios)

Deja ne is jo sandelio schmoll.gif jis tik siule detis geros kokybes, o ne kaip jau minejo sleivais, kreivais ir.t.t kampais cool.gif CIA JUSU TEISE RINKTIS... As tik uz gera kokybe 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2007 01 19, 20:32)
mes dejom katilinej Dvarcioniu plyteles visiskai baltas ,nebrangias,1 rusies,tai su kokybe tikrai nelabai  doh.gif , kuris nors plyteles kampas ziurek pakiles,viena plytele nuo kitos skyresi keliais mm. Na musu pirktos plyteles tikrai nebrangios,tai kazkin ko ir nesitikejom,bet jei 1 rusi tai manau turetu atitikti kazkokias normas ir tokiu dideliu nukrypimu nebuti  g.gif  Bet kai jos susidejo tai viso sito nesimato ir bent man atrodo graziai  bigsmile.gif

g.gif Dabar jau aš pradėjau nerimauti, net nepagalvojau, kad jų kokybė gali būti prasta... Gal ieškoti kitų gamintojų, kol dar nenusipirkom...
O gal dar kas nors turit vonioj ar wc Dvarčionių keramikos plyteles? Labai norėtusi išgirsti daugiau atsiliepimų.
Man jų plytelės irgi visada buvo negražios, bet Xeno patiko. O dabar jau pradedu abejoti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Banga @ 2007 01 20, 11:55)
g.gif  Dabar jau aš pradėjau nerimauti, net nepagalvojau, kad jų kokybė gali būti prasta... Gal ieškoti kitų gamintojų, kol dar nenusipirkom...
O gal dar kas nors turit vonioj ar wc Dvarčionių keramikos plyteles? Labai norėtusi išgirsti daugiau atsiliepimų.
Man jų plytelės irgi visada buvo negražios, bet Xeno patiko. O dabar jau pradedu abejoti  unsure.gif

kai mes ieškojom plytelių savo butui, mūsų meistrai irgi patarė, kad tik "dvarčionių" nepirktume, nes kokybė nelabai jų
Atsakyti
QUOTE(Jurg@ @ 2007 01 20, 09:31)
Deja ne is jo sandelio schmoll.gif jis tik siule detis geros kokybes, o ne kaip jau minejo sleivais, kreivais ir.t.t kampais  cool.gif CIA JUSU TEISE RINKTIS... As tik uz gera kokybe 4u.gif

nu sorry, bet pasakymas rinkis lenkiskas tai irgi skamba blink.gif Lenkijoj gi yra ne vienas fabrikas ir ten irgi yra beleko doh.gif , jei neklystu cersanit fabriko
man jau ir pardej nelabai patare pirkti, apibudino kaip labai nekokias plyteles schmoll.gif
Atsakyti
Pas mus ir vonioje ir wc dvarčionių plytelės, tai klojėjas tikrai keikėsi kai jas dėjosi. Problemos tos pačios, nelygios plytelės, nelygiais kraštai ir pan.
Atsakyti