Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras -3

QUOTE(Abonentienė @ 2007 01 16, 21:24)
radom... tokiu kokiu reik sad.gif po menesio  verysad.gif

Vakaru pakrantes aide?

QUOTE(Abonentienė @ 2007 01 16, 23:28)
Vaziuojam iki Neste degalines, pačiam gale šilutes plento prie raudono "giolne" ar kazkas pan pastato (silutes pl 115), tada pasuki i degalines keliuka ir suki link to raudono pastato, neprivaziavus jo (jis salia visai), isuki gilyn i pagrindini šunkeli, ten dairaisi vaziuodama ir visai netoli matai pastata desinej pusej su tvorom, baisų, kaip velnias, apgriuvusį, ir ant jo užrašyta "vakarų pakrenates aidas", salia yra kruvos geltonų taxi pristatyta.
rasi laisvai, svarbu isukt teisingai prie degalines.
Tik visos plyteles uzsakomos cry.gif

Tai kad zinok daugumoje parduotuviu reikia laukti, uzsakant didesni kikei... smile.gif Bet uztat turesit tokiu kokiu norit smile.gif
Atsakyti
Ačiū visoms, pasidalinusioms savo nuomone 4u.gif
Dar man toks klausimėlis iškilo blush2.gif pas mane vonioj aukštis truputėlį mažesnis bus nei standartinis, tai kaip plytelėm reikėtų klijuot vertikaliai ar horizontaliai, kad optiškai pailgėtų? kokios spalvos ilgina patalpas ?
Atsakyti
noriu paklausti, gal kas turit maišytuvą įmontuotą ant spintelės stalviršio, kaip plokštė laikosi ar nepradeda plėstis ar kaip nors kitaip reaguoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 01 17, 10:07)
Ačiū visoms, pasidalinusioms savo nuomone  4u.gif
Dar man toks klausimėlis iškilo  blush2.gif pas mane vonioj aukštis truputėlį mažesnis bus nei standartinis, tai kaip plytelėm reikėtų klijuot vertikaliai ar horizontaliai, kad optiškai pailgėtų? kokios spalvos ilgina patalpas ?

Na man regis, kad geriau vertikaliai smile.gif Tada aukstina patalpas. Ar as klystu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2007 01 17, 10:20)
Na man regis, kad geriau vertikaliai smile.gif Tada aukstina patalpas. Ar as klystu?  blush2.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Is tikruju vertikaliai smile.gif ir mano manymu kuo sviesesnem plytelem ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 01 16, 11:40)
Man labai gražios Dvarčionių keramikos XENO kolekcijos tamsios plytelės http://www.keramika....t...1&type=coll
Gal kas tokiomis klijavo, ar šiaip kur matėte ? Įdomu kokie būtų atsiliepimai apie jas ? Kaip galvojat kokios spalvos glaisto joms reikėtų ? Aš tai žinoma būčiau už juodą  blush2.gif , bet turbūt be ryšio būtų, ane ?
Beje dar toks klausimas, jei vonios kambariai skirtinguose aukštuose ar gražiau būtų, kad vienodom plytelėm išklijuoti ir vieningą stilių palaikyti, ar galima skirtingom ? Nes jau galvoju, kad jei nebus taip kaip aš noriu, gausim burtus traukt kas kokį ir kaip tuliką įsirenginės  lotuliukas.gif
Ačiū už nuomones  4u.gif

Ir man labai gražios šitos Dvarčionių keramikos plytelės drinks_cheers.gif Mes klijuosime tokiomis plytelėmis vonią ir wc, tik ne pačiomis tamsiausiomis, o šviesesnėmis. Pamatėme jas Dvarčionių keramikos parduotuvėje, Ukmergės gatvėje, kur išklijuota ir matosi bendras vaizdas, tai iš karto patiko. Vonią antrame aukšte klijuosime rudos spalvos, o wc pirmame aukšte pilkos spalvos plytelėmis (derinsim šviesias su tamsiomis). Man irgi gražu, kai stilius išlakomas tas pats, bet spalvos skirtingos skirtingose aukštuose mirksiukas.gif
Atsakyti
sveiki, gal kas galetumet rekomenduoti Klaipedoje ar kur zemaitijoje vonios baldus kas gamina? labai patiko www.interbaldai.lt bet jie ne Klaipedoj verysad.gif
Atsakyti
Rudaake, mes laukt negaljom, o nesam tokie protingi kaip kiti biggrin.gif todel neuzsisakem is anksto sad.gif nusipirkom kitas. Jua pratinuos pratinuos, beveik jau patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lawriencky @ 2007 01 17, 18:07)
sveiki, gal kas galetumet rekomenduoti Klaipedoje ar kur zemaitijoje vonios baldus kas gamina? labai patiko www.interbaldai.lt bet jie ne Klaipedoj  verysad.gif

Paziurek CIA gal rasi ka nors patinkancio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chruste @ 2007 01 17, 09:40)
Nu mes lygiai apie tokią pat vonią galvojam smile.gif...Kažkaip su raudonom plytelėm problemų beveik nėra Vilniuje, tik va juodų niekaip nerandu už padorę kainą ir tokių pat išmatavimų doh.gif

ir mes ieškojom po visą Vilnių užsiknisdami raudonų plytelių,radom patinkančių tačiau kaina mūsų netenkino,tai galų gale aptikom senukuose, na nevisai tokio atspalvio kaip norėjau,bet kaina padori ir visai nieko atrodė.
Atsakyti
QUOTE(Banga @ 2007 01 17, 16:29)
Ir man labai gražios šitos Dvarčionių keramikos plytelės  drinks_cheers.gif

Kalbejau su plyteliu klojeju tai jis Dvarcioniu keramikos plyteliu patare nepirkti, nes kokybe prasta schmoll.gif siule tik lenkiskas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurg@: 18 sausio 2007 - 22:43