Sveikutės
gal žinot, kur yra plytelių į vonią baltų, su raudonu, kad butų, baisiai toookių užsimaniau, bet neįsivaizduoju kur ieškoti..... ieškojau ieškojau ir nerandu
QUOTE(Ciaudute @ 2007 01 16, 17:10)
Sveikutės
gal žinot, kur yra plytelių į vonią baltų, su raudonu, kad butų, baisiai toookių užsimaniau, bet neįsivaizduoju kur ieškoti..... ieškojau ieškojau ir nerandu
ką reuškia baltų su raudonu?? atskitai baltų ir raudonų ar baltų su kokiais raudonais krasčiukais
QUOTE(Abonentienė @ 2007 01 16, 11:36)
RUDAAKE pasiskambinom, sake turi, aciu tau labai, vaziuosim
Bile kad tikru ir patiktu
As nesirinkciau blizgiu plyteliu i vonia , ant ju labiau matosi vandens nuosedos
Bet grazu
QUOTE(Rudaakė @ 2007 01 16, 17:27)
Bile kad tikru ir patiktu
As nesirinkciau blizgiu plyteliu i vonia , ant ju labiau matosi vandens nuosedos
Bet grazu
Bet grazu
radom... tokiu kokiu reik po menesio
na... baltų su kokiais raudonais kraščiukais
va kažką panašaus į tokias norėčiau
http://i108.photobuc...pg?t=1168976519
va kažką panašaus į tokias norėčiau
http://i108.photobuc...pg?t=1168976519
Aš norėjau pasiteirauti, ar visos darydamos vonios sienas klojot plytelėmis, ar kaip nors kitaip gal? nes lyg girdėjau, kad yra dažų, atsparių vandeniui gražių ir pan, ar tai nerealu? Ar šiaip kaip nors kitaip?
QUOTE(Ciaudute @ 2007 01 16, 17:10)
Sveikutės
Numalšink tą savo norą, per jį aš košmarus sapnuoju, nes reik pirkt ką siūlo, pasirodo
ai sory, tokiu dekoru yra
QUOTE(akvilyte @ 2007 01 16, 01:27)
Nu kaip grazu
Bet Lietuvoj tikriausia nei su ziburiu nerasi tokiu......,o gal kas mate kur pirkt ?
QUOTE(Rudaakė @ 2007 01 16, 09:08)
Nuvaziuok i parduotuve vakaru pakranciu aidas, paciam gale Silutes plento, uz Nestes degalines. man atrodo ten maciau ryskiai raudonu, zaliu ir geltonu Tokios pailgos ir blizgios ir biski toks idomus rastas, kaip pabraizymas. Gal rasi ir daugiau, ten nedidele parde,m bet yra is ko pasirinkti Tik sunkoka ja rasti
Man atrodo aš ten esu buvus prieš keletą metų, labai įdomių plytelių buvo. Tik dabar visai neatsimenu, kur ji yra. Gal gali tiksliau nupasakot?
QUOTE(NRima @ 2007 01 16, 23:08)
Man atrodo aš ten esu buvus prieš keletą metų, labai įdomių plytelių buvo. Tik dabar visai neatsimenu, kur ji yra. Gal gali tiksliau nupasakot?
Vaziuojam iki Neste degalines, pačiam gale šilutes plento prie raudono "giolne" ar kazkas pan pastato (silutes pl 115), tada pasuki i degalines keliuka ir suki link to raudono pastato, neprivaziavus jo (jis salia visai), isuki gilyn i pagrindini šunkeli, ten dairaisi vaziuodama ir visai netoli matai pastata desinej pusej su tvorom, baisų, kaip velnias, apgriuvusį, ir ant jo užrašyta "vakarų pakrenates aidas", salia yra kruvos geltonų taxi pristatyta.
rasi laisvai, svarbu isukt teisingai prie degalines.
Tik visos plyteles uzsakomos
QUOTE(scorpioneeee @ 2007 01 16, 23:13)
Aš norėjau pasiteirauti, ar visos darydamos vonios sienas klojot plytelėmis, ar kaip nors kitaip gal? nes lyg girdėjau, kad yra dažų, atsparių vandeniui gražių ir pan, ar tai nerealu? Ar šiaip kaip nors kitaip?
yra dabar visokiu dazu ir dregmei atspariu, ir silumai, tik pries pewrkant reikia konsultantui pasakyti kokiai patalpai dazus paruostu. nera butina visas 4 sienas plytelemis issiklijuoti. pas mane irgi tik 2 sienos is 4, prie kuriu vonia ir praustuvas stovi
bet siaip, jei labai dregna patalpa, nesildomos grindys, prastai veikia ventiliatorius ir kaupiasi vandens lasiukai ant sienu, tai plyteles butu tinkamiausias sprendimas...
QUOTE(Abonentienė @ 2007 01 15, 22:11)
aciu, ziuriu
Papildyta:
Na, kokiu norim, nera Noriu blizgiu ryškiai raudonų...
Bet ten plyteles fainos, ryt vaziuojam
Mes norim va tokio panašaus varianto:
Radau linea labai panašų varianta, raudona ne tokia, bet kad ir tokių niekur nera, vietoj raudonu siulo vos ne ryzas
Papildyta:
Na, kokiu norim, nera Noriu blizgiu ryškiai raudonų...
Bet ten plyteles fainos, ryt vaziuojam
Mes norim va tokio panašaus varianto:
Radau linea labai panašų varianta, raudona ne tokia, bet kad ir tokių niekur nera, vietoj raudonu siulo vos ne ryzas
Nu mes lygiai apie tokią pat vonią galvojam ...Kažkaip su raudonom plytelėm problemų beveik nėra Vilniuje, tik va juodų niekaip nerandu už padorę kainą ir tokių pat išmatavimų