Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras -3

RUDAAKE pasiskambinom, sake turi, aciu tau labai, vaziuosim
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 01 16, 12:23)
Nu matai, kokia naudinga ideja, pasirodo thumbup.gif . Galetu jis varyt tiesiai i vonios k., o is ten - ramiausiai iseit lotuliukas.gif .

Pas mane laisvai imanoma butu padaryt toki varianta bigsmile.gif Belieka meiluzi "isigyt" hihihi.gif
Atsakyti
Man jau panikos atakos prasideda verysad.gif Meistrai jau samatas daro, o mes vis dar ginčijamės dėl vonios plytelių doh.gif
Nesu aš mėgėja savaitgalius praleisti kuopiant namus, todėl noriu kiek įmanoma praktiškesnio varianto. O beto dar ir vienas vonios kambarys bus 25 kv.m. kitas mažiukas, tai man net šiurpas nugara perbėga pagalvojus, kiek reikėtų šveisti tą dydįjį doh.gif
Man labai gražios Dvarčionių keramikos XENO kolekcijos tamsios plytelės http://www.keramika....t...1&type=coll
Gal kas tokiomis klijavo, ar šiaip kur matėte ? Įdomu kokie būtų atsiliepimai apie jas ? Kaip galvojat kokios spalvos glaisto joms reikėtų ? Aš tai žinoma būčiau už juodą blush2.gif , bet turbūt be ryšio būtų, ane ?
Beje dar toks klausimas, jei vonios kambariai skirtinguose aukštuose ar gražiau būtų, kad vienodom plytelėm išklijuoti ir vieningą stilių palaikyti, ar galima skirtingom ? Nes jau galvoju, kad jei nebus taip kaip aš noriu, gausim burtus traukt kas kokį ir kaip tuliką įsirenginės lotuliukas.gif
Ačiū už nuomones 4u.gif
Atsakyti
Tikrai nedaryčiau, vienodai, galbūt kaip tik - kokias priešpriešas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 01 16, 12:40)
Man jau panikos atakos prasideda  verysad.gif Meistrai jau samatas daro, o mes vis dar ginčijamės dėl vonios plytelių  doh.gif
Nesu aš mėgėja savaitgalius praleisti kuopiant namus, todėl noriu kiek įmanoma praktiškesnio varianto. O beto dar ir vienas vonios kambarys bus 25 kv.m. kitas mažiukas, tai man net šiurpas nugara perbėga pagalvojus, kiek reikėtų šveisti tą dydįjį doh.gif
Man labai gražios Dvarčionių keramikos XENO kolekcijos tamsios plytelės http://www.keramika....t...1&type=coll
Gal kas tokiomis klijavo, ar šiaip kur matėte ? Įdomu kokie būtų atsiliepimai apie jas ? Kaip galvojat kokios spalvos glaisto joms reikėtų ? Aš tai žinoma būčiau už juodą  blush2.gif , bet turbūt be ryšio būtų, ane ?
Beje dar toks klausimas, jei vonios kambariai skirtinguose aukštuose ar gražiau būtų, kad vienodom plytelėm išklijuoti ir vieningą stilių palaikyti, ar galima skirtingom ? Nes jau galvoju, kad jei nebus taip kaip aš noriu, gausim burtus traukt kas kokį ir kaip tuliką įsirenginės  lotuliukas.gif
Ačiū už nuomones  4u.gif

Tikrai nedaryciau vienodai schmoll.gif
O tu manai, kad tamsios plyteles praktiskesnes uz sviesias? smile.gif
Atsakyti
Sakot ir tamsios nepraktiškos g.gif o jei jos neblizgios, o matinės tai kas su joms gali atsitikti ?
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 01 16, 13:03)
Sakot ir tamsios nepraktiškos  g.gif o jei jos neblizgios, o matinės tai kas su joms gali atsitikti ?

Apsitasko nuo vandens ir t.t. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 01 16, 10:40)
Beje dar toks klausimas, jei vonios kambariai skirtinguose aukštuose ar gražiau būtų, kad vienodom plytelėm išklijuoti ir vieningą stilių palaikyti, ar galima skirtingom ? Nes jau galvoju, kad jei nebus taip kaip aš noriu, gausim burtus traukt kas kokį ir kaip tuliką įsirenginės  lotuliukas.gif
Ačiū už nuomones  4u.gif

musu irgi vienas vonios kambarys viename,kitas kitame aukste,dareme visiskai skirtingus- vienas smelio,svelnus,romantiskas,o kitas sodrus,tamsus(beje,dabar del jo kiek gailiuosi,nes teks viena siena jo griauti,mazinti,tai tamsus visai sumazes... doh.gif ) . abeju vonios kambariu plyteles matines,tamsiosiojo -kaip tavo pavyzdyje,tokios padryzuotos. kol kas dar ten negyvenam,tai del prieziuros neka tegaliu pasakyt
Atsakyti
va toks derinys man pats paciausias wub.gif wub.gif : balta, juoda, zaluma ir medis wub.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(une @ 2007 01 16, 13:23)
va toks derinys man pats paciausias wub.gif  wub.gif : balta, juoda, zaluma ir medis

Super, labai grazu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2007 01 16, 13:23)
va toks derinys man pats paciausias wub.gif  wub.gif : balta, juoda, zaluma ir medis  wub.gif user posted image

Va cia jau zymiai jaukiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 01 16, 11:40)
Ačiū už nuomones  4u.gif

Visiskai vienodom tai tikrai nereikia, bet stiliu manau reiketu islaikyti. Butu be rysio jei vienas grieztas modernus juodai baltas, o kitas pavyzdziui geletas romatiskas... Bet jei vienas juodai baltas, o kitas raudonas tam paciam stiliuj, tai thumbup.gif Cia buvo mano ir mano dizaineres nuomone smile.gif
Atsakyti